Antyhaker Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Zmian podobno brak, ale zawsze tak piszą ;P przy okazji 12.5.2 była ta sama śpiewka, a jedną znalazłem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted July 14, 2021 Author Share Posted July 14, 2021 Changelog: [System] New: With custom device model adjustments, any phone becomes faster after the upgrade. New: Response to gestures is now instant. New: With 20 times more rendering power, there are now few limits to what you can see on your screen. Optimization: MIUI became lighter, faster, and more durable. Updated Android Security Patch to May 2021. Increased system security. [Notes] New: Compose mind maps with complex structures. New: New tools for doodling and sketching. New: Press and hold a sketch to adjust the strokes automatically. New: A gesture shortcut now allows you to create notes, tasks, and excerpts anywhere. New: Excerpts save text, URLs, and images to Notes in a few simple taps. New: Dynamic layouts bring the typography in Notes to a new level. All-new Notes. [Other] Fix: Knuckle double tap stopped working after Game Turbo had been turned off Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Pic na wodę nie changelog - to zmiany z MIUI 12.5, już dawno obecne Link to comment Share on other sites More sharing options...
crystal84 Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Taki changelog jest na telegramieWysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheo Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Ktoś dostał OTA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Na regionie Szwajcaria jest 12.5.2 ale nie wiem czy aktualizować skoro nie mam problemów na 12.5.1 i bateria dobrze trzyma Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheo Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 4 minuty temu, olutus napisał: Na regionie Szwajcaria jest 12.5.2 ale nie wiem czy aktualizować skoro nie mam problemów na 12.5.1 i bateria dobrze trzyma Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka Ja mam 12.5.2 i nie mam żadnych problemów... Nic się nie zmieniło względem 12.5.1. Właśnie sprawdzałem Szwajcarię i nie ma 12.5.3, dlatego pytałem czy ktoś dostał OTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 9 godzin temu, pkonrad napisał: Changelog: Updated Android Security Patch to May 2021. Increased system security. Ho Ho. Na moim służbowym pazdzierzu oppo a15s od tamtego tygodnia mam poprawki z czerwca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 2 godziny temu, stereo0 napisał: Ho Ho. Na moim służbowym pazdzierzu oppo a15s od tamtego tygodnia mam poprawki z czerwca. Ho ho, nikogo. Od dawna wiadomo, że Xiaomi wydaje łatki kwartalnie, a nie miesięcznie - nie bardzo wiem skąd to zdziwienie. 8 godzin temu, Matheo napisał: Ja mam 12.5.2 i nie mam żadnych problemów... Nic się nie zmieniło względem 12.5.1. Właśnie sprawdzałem Szwajcarię i nie ma 12.5.3, dlatego pytałem czy ktoś dostał OTA Słabo używasz smartphonu, bo są co najmniej dwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheo Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 9 godzin temu, Antyhaker napisał: Słabo używasz smartphonu, bo są co najmniej dwa Być może... Ale to, że Ty masz problemy, nie znaczy, że mają je wszyscy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 4 godziny temu, Matheo napisał: Być może... Ale to, że Ty masz problemy, nie znaczy, że mają je wszyscy No w sumie to wszyscy. Po prostu akurat nie używasz tej konkretnej funkcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheo Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 To chociaż mnie oświećcie co to za funkcja, której nie używam, a która Wam tak doskwiera? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 20 godzin temu, Matheo napisał: To chociaż mnie oświećcie co to za funkcja, której nie używam, a która Wam tak doskwiera? Nie ma problemu: 1. Sound Assistant i obsługa powiadomień. 2. Aparat w aplikacjach firm trzecich i trudności z wywołaniem tego modułu. 3. W "więcej opcji trybu ciemnego" nie wyświetlają się żadne aplikacje. Wierz w co chcesz, ale mocna wiara w brak błędów nie wpłynie na rzeczywistość ^^ No i pamiętaj, że może być ich więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Daty pictures w gallery są po english. Thank Ci Xiaomi, że dbasz bym nie zapomniał dat po angielsku Eea 12.5.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 @MatheoMasz kolejny błąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheo Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 11 godzin temu, Antyhaker napisał: @MatheoMasz kolejny błąd Ja? Chyba xiaomi... Ja nic na to nie poradzę... Możesz zatem zakończyć misję raportowania mi błędów. Przekonałeś mnie błędy są tak dramatyczne, że chyba sprzedam telefon Btw to chyba w 12.5.3, a ja pisałem o 12.5.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Dziś pojawiła się aktualizacja dla Globala. MIUI 12.5 V12.5.5.0 RKBMIXM is being rolled out for Mi 11[Mi Pilot Release] Linku na razie nie ma. Zainstalować tą wersję mogą osoby biorące udział w programie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fk4mil Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 21 godzin temu, zoltan78 napisał: Dziś pojawiła się aktualizacja dla Globala. MIUI 12.5 V12.5.5.0 RKBMIXM is being rolled out for Mi 11[Mi Pilot Release] Nie biore udzialu w programie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 @fk4mil Widocznie bierzesz i o tym nie wiesz. Xiaomi wypuszcza też aktualizacje do losowo wybranych osób. Widocznie Twój IMEI jest na liście, inaczej byś nie dostał. Możesz czuć się jak Neo - wybraniec narodu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fk4mil Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 21 godzin temu, zoltan78 napisał: MIUI 12.5 V12.5.5.0 RKBMIXM is being rolled out for Mi 11[Mi Pilot Release] "Poszczególne aplikacje" trybu ciemnego, nadal lista jest pusta... 12 minut temu, fk4mil napisał: "Poszczególne aplikacje" trybu ciemnego, nadal lista jest pusta... Poprawka, jednak sa ale trzeba przesunac palcem w odpowiednim miejscu... Screenrecorder-2021-07-18-09-33-54-709.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 1 godzinę temu, fk4mil napisał: Poprawka, jednak sa ale trzeba przesunac palcem w odpowiednim miejscu... Tak było cały czas. Na poprzednich wersjach też. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Artorius Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 2 godziny temu, zoltan78 napisał: @fk4mil Widocznie bierzesz i o tym nie wiesz. Xiaomi wypuszcza też aktualizacje do losowo wybranych osób. Widocznie Twój IMEI jest na liście, inaczej byś nie dostał. Możesz czuć się jak Neo - wybraniec narodu Coś sporo tych Neo bo właśnie dostałem tego Globala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sejfit Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Coś sporo tych Neo bo właśnie dostałem tego Globala.Hmm a idą przez Szwajcarię? Czy normalnie w regionie polska?Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 34 minuty temu, Darth Artorius napisał: Coś sporo tych Neo bo właśnie dostałem tego Globala. To masz szczecie. Przeważnie rom wychodzi oficjalnie przez ITA jak pojawi się wersja fastboot. Na chwilę obecną takiej nie widziałem. Testy trwają około tygodnia, zazwyczaj. Edit: Pojawiła się paczka na telegramie bez dopisku o tym, iż przeznaczony jest dla testerów. Recovery ROM OTA update 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Artorius Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 3 godziny temu, sejfit napisał: Hmm a idą przez Szwajcarię? Czy normalnie w regionie polska? Szwajcaria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
losmarte Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 6 godzin temu, fk4mil napisał: "Poszczególne aplikacje" trybu ciemnego, nadal lista jest pusta... Poprawka, jednak sa ale trzeba przesunac palcem w odpowiednim miejscu... Screenrecorder-2021-07-18-09-33-54-709.mp4 Na 12.5.2 jest lista aplikacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek18186 Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Czy paczkę jak pobiorę i wrzucę tam gdzie pobiera zawsze soft to czy normalnie zainstaluję to jesli mam bootloader odblokowany i wersje Global ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Do wgrania romu potrzebujesz jeszcze TWRP. Gdzie zapiszesz ROM to Twój wybór. Przy instalacji musisz wskazać do niego ścieżkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek18186 Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 U mnie właśnie jest problem z połaczeniem telefonu z kompem w trybie fastboot wgl nie wykrywa telefonu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Wiem, czytałem Twój wpis, ale dyskusje na ten temat prowadźmy w temacie, który założyłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R11 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Witam . Właśnie kupiłem mi11 . To global czy coś innego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Podeślij zrzut z informacji o telefonie, ale wygląda na Global Link to comment Share on other sites More sharing options...
R11 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Global tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted July 22, 2021 Author Share Posted July 22, 2021 Global tak?EEA czyli europejski Global. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiuu21 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 5 godzin temu, R11 napisał: Global tak? Zmień w ustawieniach telefonu region na Szwajcarię i sprawdź dostępność aktualizacji. Aktualnie najnowsze oprogramowanie to: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts