Adam Błażejewski Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Jak zmienisz w telefonie język na angielski to pojawi się informacja, że to jest wersja EE. Widocznie changelog nie jest przetłumaczony na wszystkie języki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sejfit Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 To jeszcze takie szybkie pytanie, może ktoś tu ma pomysł gdzie wyłączyć zmianę trybu na nocny o 22, ekran się robi bardziej w seppi żeby ograniczyć niebieskie światło?Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 3 godziny temu, sejfit napisał: To jeszcze takie szybkie pytanie, może ktoś tu ma pomysł gdzie wyłączyć zmianę trybu na nocny o 22, ekran się robi bardziej w seppi żeby ograniczyć niebieskie światło? Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Wyświetlacz -> Tryb Czytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sejfit Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Wyświetlacz -> Tryb Czytania.Nope to jest wyłączone i samo się zmienia o 22Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 To włącz wyłącz, bo czasami się potrafi zakrzak zrobić mimo że dana opcja niby wyłączona. Jak włączysz zmień jeszcze godziny, ustaw je tak żeby Ci się harmonogram załączył i wyłączył nawet już po minucie, chodzi o to żeby "poruszyć " apke żeby się odświeżyła.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
R11 Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Też mam problem z Messenger . Dopiero jak wejdę to mam mnóstwo wiadomości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sejfit Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Poza tym od jakiegoś czasu wiesza mi się wiget kalendarza, po prostu jest nieaktywny i zawiesza się na jakimś dniu, po dodaniu go jeszcze raz wygląda tak jak na zrzucie, pomaga tylko restart telefonu, na jakiś czas bo pewnie za dzień lub dwa znowu zawiśnie.Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 10 godzin temu, sejfit napisał: Nope to jest wyłączone i samo się zmienia o 22 Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka No to masz kolejny błąd, ponieważ innej opcji nie ma Nie wiem co z tymi telefonami robicie, ale problemów od groma macie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sejfit Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Właśnie nic i tak jak mówię, wcześniej miałem mi10 i było to samo, na bliźniaczym m10 też jest to samo. Plus ten mi11 2mc temu miał przywracanie do fabrycznych.Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzyK Mi Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Są już zip do flashera?Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Są, parę postów wyżej 👆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 6 godzin temu, sejfit napisał: Właśnie nic i tak jak mówię, wcześniej miałem mi10 i było to samo, na bliźniaczym m10 też jest to samo. Plus ten mi11 2mc temu miał przywracanie do fabrycznych. Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Przywracasz za każdym razem swoją kopię? Jedną i tę samą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sejfit Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Tak przywracam, ale jaki ma to związek z telefonami innych osób?Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
qura12 Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 6 godzin temu, Antyhaker napisał: No to masz kolejny błąd, ponieważ innej opcji nie ma Nie wiem co z tymi telefonami robicie, ale problemów od groma macie U mnie też ten błąd występuje i też przenosiłem kopię z innego telefonu (gdzie nomen omen miałem tę opcję wyłączoną). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 6 minut temu, qura12 napisał: U mnie też ten błąd występuje i też przenosiłem kopię z innego telefonu (gdzie nomen omen miałem tę opcję wyłączoną). Też swego czasu miałem kilka irytujących problemów. @Kacper Skrzypekzasugerował mi, że to może być wina kopii zapasowej (przechodzenie między globalem, xiaomi.eu oraz AOSP) i zalecił powrót do ustawień fabrycznych bez jej przywracania. Jak ręką odjął Nie dam Ci gwarancji, że to pomoże - aczkolwiek jeśli masz czas i chęci to warto spróbować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 (edited) Jeśli nie macie ustawionego harmonogramu w trybie czytania, to przyczyną może być ustawienia/ wyświetlacz/ schemat kolorów/ tryb adaptacyjny. Edited October 12, 2021 by mariusz.ur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Wszystko wszystkim ale trzymajmy się tematu. Ten temat to nie jest help desk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzyK Mi Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Są, parę postów wyżej Ale tamte są dla mi pilot..Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 To są te same pliki, tylko wypuszczone były wcześniej. Teraz już są oficjalne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzyK Mi Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Pobrałem ponownie fw dla mi pilot i zaskoczyło.Na to wychodzi że weryfikacja fw przed instalacją odbywa się online.Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Oczywiście, że tak, przed aktualizacja dla Mi Pilot, najpierw sprawdzą czy jesteś w puli testerów. Jeśli nie to urządzenie się nie zaktualizuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sejfit Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Swoją drogą jak myślicie? Najpierw wyjdzie andek 12, a potem dopiero miui 13? Czy na raz dadzą jedno i drugie?Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Na takie combo bym nie liczył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 5 godzin temu, sejfit napisał: Swoją drogą jak myślicie? Najpierw wyjdzie andek 12, a potem dopiero miui 13? Czy na raz dadzą jedno i drugie? Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Różnie bywa. Czasem dają nową wersję Andruta przy okazji aktualizacji MIUI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzyK Mi Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Długo nic nowego się nie pojawia.Czyżby Xiaomi zapomniało już o 11 modelu....Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 11, 2021 Author Share Posted November 11, 2021 Długo nic nowego się nie pojawia.Czyżby Xiaomi zapomniało już o 11 modelu....Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu TapatalkaJak się ma w swoim portfolio 250 różnych modeli aktualnie wspieranych, to ciężko co tydzień na każdy wypuszczać update. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sejfit Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Plus obstawiam że teraz głównie się skupiają na miui 13Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 4 godziny temu, KrzyK Mi napisał: Długo nic nowego się nie pojawia. Czyżby Xiaomi zapomniało już o 11 modelu.... Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Zdefiniuj "długo"? Dość niedawno wydali wersje 12.5.9 (global) oraz 12.5.7 (EEA). Do tego wydali drugie testowe wydanie A12, a niebawem powinna pojawić się stabilna odsłona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzyK Mi Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Zdefiniuj "długo"? Dość niedawno wydali wersje 12.5.9 (global) oraz 12.5.7 (EEA). Do tego wydali drugie testowe wydanie A12, a niebawem powinna pojawić się stabilna odsłona.Może jest 12.5.7 EEA ale nadal brakuję tego wydarzenia Enchanted..A MIUI 13 to moim zdaniem pięść przyszłości.Widząc jak Xiaomi to wszytko wolno wprowadza i aktualizuje.Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sejfit Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Może jest 12.5.7 EEA ale nadal brakuję tego wydarzenia Enchanted..A MIUI 13 to moim zdaniem pięść przyszłości.Widząc jak Xiaomi to wszytko wolno wprowadza i aktualizuje.Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu TapatalkaAle te dwie wersje to właśnie jest Enchanted tylko że nie ma napisu Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 14, 2021 Author Share Posted November 14, 2021 Ale te dwie wersje to właśnie jest Enchanted tylko że nie ma napisu Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalkahttps://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=2858107Ściągij i wygraj ręczne tą aplikacje systemowa i sprawdź czy magiczny napis Enchanted się pojawi Wysłane z mojego Mi A3 przy użyciu Tapatalka 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 58 minut temu, KrzyK Mi napisał: Może jest 12.5.7 EEA ale nadal brakuję tego wydarzenia Enchanted.. A MIUI 13 to moim zdaniem pięść przyszłości. Widząc jak Xiaomi to wszytko wolno wprowadza i aktualizuje. Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Potrzebujesz napisu, czy funkcji Enhanced? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 14, 2021 Author Share Posted November 14, 2021 Potrzebujesz napisu, czy funkcji Enhanced?Skoro korzysta z ROMu Enchanted, a tego nie zauważył, bo nie było napisu to jak Ci się wydaje? Wysłane z mojego Mi A3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzyK Mi Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 2 godziny temu, Antyhaker napisał: Potrzebujesz napisu, czy funkcji Enhanced? Napis dobra rzecz zawsze bym się lepiej poczuł. 3 godziny temu, pkonrad napisał: https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=2858107 Ściągij i wygraj ręczne tą aplikacje systemowa i sprawdź czy magiczny napis Enchanted się pojawi Dziękuję. Mam już napis -Enhanced- i już się przyjemniej czuję Nie piszemy posta pod postem tylko korzystamy z przycisku edycji posta. /pkonrad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo88 Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 11 godzin temu, pkonrad napisał: https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=2858107 Ściągij i wygraj ręczne tą aplikacje systemowa i sprawdź czy magiczny napis Enchanted się pojawi Wysłane z mojego Mi A3 przy użyciu Tapatalka Magiczny napis po instalacji się pojawił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts