raf7705 Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 To parę dni przecież Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lech100 Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 (edited) Na ibuygou z ubespieczeniem na wypadek watu moze wyjdzie na to samo i masz od reki. Moze bedzie szybciej dostepny z magazynu EU? Pozdrawiam Edited May 15, 2015 by Lech100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skarżyski Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 U mnie z europejskiego magazynu Ibuygou szło ponad dwa tygodnie. Więc nie polecam tej formy wysyłki. Z Chin nawet z ubezpieczeniem będzie taniej i szybciej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszmol Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Cześć,witam wszystkich użytkowników Xiaomi. Kupiłem Mi Note i potrzebuje wtyk ładowarki EU od Xiaomi (zawsze używam oryginalnych produktów). Czy jest w ogóle dostępny? Czy można a jeżeli tak to gdzie kupić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Byle gdzie na allegro? Swoją drogą widać ze kupiłeś prosto w Chinach. Wysłane z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszmol Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 A skąd ta sugestia? Szukam oryginalnego adaptera od Xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 A skąd ta sugestia? Szukam oryginalnego adaptera od Xiaomi. Bo w Europie dają europejską ładowarkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszmol Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 (edited) Telefon jeszcze nie dotarł do mnie więc sam nie wiem.Może wyprzedzam fakty.Telefon kupiony w UK a sprzedawca zamieszcza taki właśnie opis. Pożyjemy zobaczymy. Package: 1 x Xiaomi Mi Note (White) 1 x Travel Charger (UK/EU) 1 x Usb Data Cable 1 x Screen Protector 1 x Protective Case 1 x Manual Edited May 17, 2015 by maszmol Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Jako ze przetestowalem zony biale mi note i sluchawka jest zaje... zdjecia muza szybkosc tez to wlasnie sobie zamowilem taki sam czarny... Mam nadzieje ze z xfs do konca tyg przyjdzie... Pytanie: mam karte sim w plusie mini sim wiem musze zmienic ale co lepiej micro czy nano? Czy bez roznicy? I moze laickie pytanie ale jak to wyglada z kontaktami? Mam karte w plusie 15 lat i nigdy nie zmienialem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvg52 Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Przenoszony jest numer, kontakty musisz sobie sam zapisać raczej. Bierz najmniejszy format. Jak coś dokupisz adapter na jakimś gearbest czy ibuygou za dolara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidjashpl Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 (edited) Jak sie wymienia karte to chyba dają karte 3w1 , jaka karte potrzebujesz taką sb wyciskasz z normalnej sim,a później to możesz spowrotem włożyć czyli taki niby adapter (ja tak w play mam) Edited May 18, 2015 by Fidjashpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 W T-Mobile też ale już w nju nie. W nju jest na chwilę obecną albo Micro albo nano z LTE. Ale nie ma potrójnej wersji. Wysłane z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian_K Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 NO MiNote jakoś dobrego wyświetlacza nie ma :/ Nigdzie nie znalazłem informacji, ale jak dla mnie to IGZO jest. Cholernie oszczedny ekran, ale nie najlepsze odwzorowanie kolrow i lekka utrata kontrastu pod kątem. Hmm... jak dla mnie ekran MiNota jest rewelacyjny... praktycznie nie ma się do czego przyczepić, a kolory to bajka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Kąty, miałem niedawno Note 4 i tam faktycznie nie było się do czego przyczepić.Hmm... jak dla mnie ekran MiNota jest rewelacyjny... praktycznie nie ma się do czego przyczepić, a kolory to bajka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Co do kątów to dla jednych są lepsze szerokie, dla drugich wąskie. Zależy od tego, czy chce się mieć więcej czy mniej prywatności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 A mi ktos mowil ze kontakty tez kopiuja jak sie wymienia karte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 A mi ktos mowil ze kontakty tez kopiuja jak sie wymienia karte... Nie kopiują, nie mają do nich dostępu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreverfree Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 (edited) A ja mam takie pytanie. Rom dla Mi Note Pro jest ten sam co dla Mi Note?? Inne procesory i Pro jest chyba juz na Lolipopie? Ogólnie to nie widzę romu do pobrania dla Note Pro Edit Już chyba wszystko wiem. Rom dla Mi Note to jak wiadomo (virgo) Dla Note Pro to (leo) http://en.miui.com/thread-113080-1-1.html Edited May 18, 2015 by foreverfree Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavvel99 Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Czy jest dostępny rom miuipolska na mi note pro ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidjashpl Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Zapewne w piątek będzie dostępny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Nie będzie. Niestety póki co jest rom Stable odexowany a deodexing systemu z Androidem 5 jest obecnie technicznie nie do końca możliwy. Sam wczoraj przerabialem skrypt ale okazało się, że samo narzędzie czyli smali i baksmali nie radzi sobie ze wszystkim. Sam JesusFreke autor smali/baksmali powiedział, że nie będzie pełnego supportu. Może trzeba będzie składać rom z aplikacji z virgo. Nie wiem... Albo liczyć na cud, że Xiaomi wyda rom dev deodexowany. Niestety romu dev jeszcze nie ma a virgo jest odexowany... Wysłane z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavvel99 Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 hmmm, zależy mi na viper rozumiem że będzie można go bez problemu zainstalować ? i rozumiem jak dostanę telefon zmieniam tylko język na polski i nic wiecej tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Ale multilangue jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Nie. Nie ma. Niczego nie ma. Żaden sklep nie ma Multilang bo ja go robię. Dziś pojawił się rom dev. Niestety odex. Także póki co jest zima. Wysłane z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavvel99 Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 czyli rozumiem iż jestem skazany na język angielski ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Tak... Wysłane z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavvel99 Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Czyli na ten moment tylko more locale...tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Lool. Przecież more local nic nie da. Tylko wymusi PL w apkach Google. To wszystko. Wysłane z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavvel99 Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 czyli nie ma możliwości aby "spolszczyć" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 To nie wynika z tego co napisałem? Nie. Nie ma takiej możliwości na chwilę obecną. Rom jest odexowany i obecnie znane narzędzia nie pozwalają na pełne deodexowanie by dodać języki. Być może trzeba potestować jakieś inne programy co sobie z tym poradzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidjashpl Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Zawsze pod górkę ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Dobra może coś z tego będzie... Muszę dodać jeszcze jedną rzecz do skryptu i być może deodex pójdzie bez błędów... Oczywiście nie na piątek. I tak nie mam czasu na to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefool Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Witam serdecznie, wlasnie doszla do mnie przesylka z Mi Note Pro. Zamowilem 15 maja,a dzisiaj jest 19 i juz paczka doszla. Mam pytanie do mistrza Acida: czy moge liczyc na polska wersje Miui? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidjashpl Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Narazie niestety nie będzie ;/ ..Skąd zamawiałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
festor89 Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 (edited) Witam serdecznie, wlasnie doszla do mnie przesylka z Mi Note Pro. Zamowilem 15 maja,a dzisiaj jest 19 i juz paczka doszla. Mam pytanie do mistrza Acida: czy moge liczyc na polska wersje Miui? To szybko doszła ja zamówiłem wczoraj wieczorem mam nadzieje ze na piątek będzie. Zamawiales z ibuygou ?? Edited May 19, 2015 by festor89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts