MD13 Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 ja po mi note to raczej wziąłbym pod uwagę jakiegoś MI MIX'a bezramkowca (jak oczywiście stanieją) Ale na razie cena nie do zaakceptowania. Odkąd mam MI Note nie wyobrażam sobie mniejszego i grubszego telefonu. Kusi też trochę MI note 2 - ten najbardziej mi się podoba wizualnie, wersja silver za 1200zeta można go mieć na allegro 4/64GB ...ale czy go także nie porzucą jak Note 1 :/ bo wygląda świetnym następcą note'a 1. No ja też myślałem o mi note 2 ale jakoś aparatu mnie zniechęciła. A tak jak piszesz mi mixy są jeszcze trochę za drogie.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Przecież Mi Note 2 to słaby aparat a DAC jest kompromitacją serii Mi Note. Oczywiście wygląd Mi Note 2 jest bezkonkurencyjny względem Mi Note (miałem oba w dłoni) ale czy o to chodzi w zmianie telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lg4xhd Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 oprócz aparatu cała reszta jest przecież lepsza w note2. Przecież telefonu nie kupuje się tylko ze względu na to, jaki ma aparat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 1 godzinę temu, lg4xhd napisał: oprócz aparatu cała reszta jest przecież lepsza w note2. Przecież telefonu nie kupuje się tylko ze względu na to, jaki ma aparat. Zapytaj @mrosi jak jest z DAC w Mi Note 2 a Mi Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Ja raczej zmienię na One+. Powiedzmy, że Xiaomi sobie trochę grabi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 3 godziny temu, lg4xhd napisał: oprócz aparatu cała reszta jest przecież lepsza w note2. Nic bardziej mylnego. Audio w Mi Note 2 to jedna, wielka porażka. Przez "sz"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts