Marcin.M Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Używa ktoś mi band notify v2, bo mam wrażenie jakby się gryzło z mifit. Rano opaska się rozlaczyla i nie chciała się połączyć z mifit, a z notify v2 była cały czas połączona. Dostałem komunikat że w pobliżu jest za dużo opasek. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Gruchi Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Mam problem z moim Mi Bandem bo od 4 dni nie zlicza snu. Kroki sa zliczane i zapisywane a sen juz nie. Posiadam najnowszy firmware i mi fita. Jak to naprawic ?
Marcin.M Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 U mnie mifit się wiesza. Musze zamknąć aplikacje bo nie łączy się opaską Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
kriegaffe Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 No to witamy w klubie. Myślałem, że jestem jedyny...
Uri0550 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Mi też się wieszał. Zrobiłem wipe i od 3 czy 4 aktualizacji raz na 20 łączy dłużej niż 3 sekundy SG3 LTE & Tapatalk 5.3.3 W sensie nie telefonu a wyczyszczenie danych aplikacji MiFit SG3 LTE & Tapatalk 5.3.3
kriegaffe Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Mi czyszczenie danych aplikacji nie pomaga.
Gruchi Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udalo sie go jakos zmusic do zliczania snu, chyba pomogl downgrade firmware i ponowny upgrade do najnowszej wersji :) lecz pozostal problem z synchronizacja bo robi ja po recznym wlaczeniu i wylaczeniu Bluetooth.
piotr469 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 @up Jeśli nie znajdziesz innego rozwiązania to możesz użyć aplikacji Lama, a w niej ustawić że w określonym czasie / po określonej czynności / gdy apka X jest włączona itp. ma się włączyć lub wyłączyć bluetooth. Apka zrobi to automatycznie za Ciebie i jeśli ręczne wyłączenie i włączenie BT załatwia problem synchronizacji to nie powinieneś już mieć z tym kłopotów. Wysłane z mojego Redmi Note 2
Crayou Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Panowie jak zmusić Meizu M1 Note do odblokowywania go opaską Mi Band? Nie mam opcji Smart Lock - występuje ona tylko w MIUI? Wczoraj wrzuciłem Androida 5.1 i nie mogę tego ogarnąć...
kulig007 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Od Lolipopa powinieneś mieć tą funkcję, bo od 5.x.x Android dał tą możliwość Mi4/Tapatalk/sMIUI+custom Kernel
Cichq Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 49 minut temu, Crayou napisał: Panowie jak zmusić Meizu M1 Note do odblokowywania go opaską Mi Band? Nie mam opcji Smart Lock - występuje ona tylko w MIUI? Wczoraj wrzuciłem Androida 5.1 i nie mogę tego ogarnąć... A w administratorach urządzenia włączone Google? Po tym Smart Lock musi być.
Crayou Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Nie mam Google w administratorach. A i nie wiem jak dodać... Aktywny jest tylko "Menedżer urządzeń". Edytowane 8 Listopada 2015 przez Crayou
FENIKS Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Witam serdecznie Mam pytanie, czy polska wersja MiFit łączy się z Google Fit, bo jakoś nie widzę w ustawieniach MiFit połączenia z tym programem. Wersja aplikacji 1.7.112. Z góry dziękuję za podpowiedź. Patrycja.
Marcin.M Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Z Google fit j łączy się tylko wersja ze sklepu play. Polską trzeba usunąć Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
Gruchi Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Dnia 8.11.2015, 08:03:13, piotr469 napisał: @up Jeśli nie znajdziesz innego rozwiązania to możesz użyć aplikacji Lama, a w niej ustawić że w określonym czasie / po określonej czynności / gdy apka X jest włączona itp. ma się włączyć lub wyłączyć bluetooth. Apka zrobi to automatycznie za Ciebie i jeśli ręczne wyłączenie i włączenie BT załatwia problem synchronizacji to nie powinieneś już mieć z tym kłopotów. Wysłane z mojego Redmi Note 2 Już wszystko pięknie działa, przy wlaczeniu apki synchronizuje prawidlowo :)
mishka49 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Panowie i panie oto nowa wersja MiBand'a https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi-band-smart-fitness-ip67-trackerphotoesthetic-edition-7166.html Niestety dodano tylko pulsometr, a diody świecą tylko na biało Cena też lekko odstrasza.
asffaf Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Czemu odstrasza? Na premierę jest zawsze drożej po kilku miesiącach pewno będzie do kupienia za 15 $
raf7705 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Ciekawe jak ten pulsometr działa? Kupiłem opaskę na przedramię, do mierzenia pulsu i ona musi być odciśnięta do ręki na solidnych gumach, a co taka luźna, na nadgarstku da radę pomierzyć.... Jak się ją dobrze dociśnie, to pasek długo nie wytrzyma.
Acid Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Panowie i panie oto nowa wersja MiBand'a https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi-band-smart-fitness-ip67-trackerphotoesthetic-edition-7166.html Niestety dodano tylko pulsometr, a diody świecą tylko na biało Cena też lekko odstrasza. Yyy? 15 dolców to tylko przeliczenie z rmb. Za tyle nie ma szans kupić. 25 od ibuygou to normalne. Wysłano z MI Note
Acid Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Ciekawe jak ten pulsometr działa? Kupiłem opaskę na przedramię, do mierzenia pulsu i ona musi być odciśnięta do ręki na solidnych gumach, a co taka luźna, na nadgarstku da radę pomierzyć.... Jak się ją dobrze dociśnie, to pasek długo nie wytrzyma. Tak samo jak S5 mierzył puls. Z tyłu telefonu dioda. Dioda podswietla miejsce a drugi sensor mierzy różnice w przepuszczalności światła spowodowaną przez płynącą krew. I masz puls. Wysłano z MI Note
raf7705 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Ok. Rozumiem. Kolega ma s6 edge i próbowałem u niego mierzyć, nie działa to zbyt rewelacyjnie. Oby w opasce było lepiej. To ta metoda, nie działa ciągle, tylko robi jeden pomiar i stop. W taki sposób do treningu się nie nadaje.
hhunter22 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 ehhh lepsza byłaby wersja z wyświetlaną godziną
kulig007 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Lepsza, to byłaby wersja z kolorowymi diodami. Ehhh, szkoda. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Marcin.M Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Używa ktoś mi Mi band Notify v2? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Gawronnek Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Panowie i panie oto nowa wersja MiBand'a https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi-band-smart-fitness-ip67-trackerphotoesthetic-edition-7166.html Niestety dodano tylko pulsometr, a diody świecą tylko na biało Cena też lekko odstrasza. Yyy? 15 dolców to tylko przeliczenie z rmb. Za tyle nie ma szans kupić. 25 od ibuygou to normalne. Wysłano z MI Note Na Gearbest 10,79 z białymi diodami, 14,79 z kolorowymi, więc jednak można poniżej 15$ Lenovo S650 Miui v7 5.11.5 PL
Gravis Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Gawronnek tylko oni o wersji 2 z pulsometrem piszą. 2
Cichq Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Dnia 8.11.2015, 15:29:13, Crayou napisał: Nie mam Google w administratorach. A i nie wiem jak dodać... Aktywny jest tylko "Menedżer urządzeń". Pomyliło mi się z agentami zaufania, są poniżej ;)
Crayou Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 ...no i masz - jakieś braki u mnie...?
Marcin.M Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 m.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Miband-1S-Pulse-Heart-Rate-Monitor-IP67-Bluetooth-4-0-Smartband-Fitness-Tracker-for-Android---iOS-Phones---Black-357888.html Na geekbuying jest tańszy 25$. Ja poczekam aż stanie je bo nie ma sensu przepłacać Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
danioRM Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Panowie jak zmusić Meizu M1 Note do odblokowywania go opaską Mi Band? Nie mam opcji Smart Lock - występuje ona tylko w MIUI? Wczoraj wrzuciłem Androida 5.1 i nie mogę tego ogarnąć... I jak znalazłeś rozwiązanie problemu? Mam to samo, tyle że na m2 note Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka
danioRM Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Panowie jak zmusić Meizu M1 Note do odblokowywania go opaską Mi Band? Nie mam opcji Smart Lock - występuje ona tylko w MIUI? Wczoraj wrzuciłem Androida 5.1 i nie mogę tego ogarnąć... I jak znalazłeś rozwiązanie problemu? Mam to samo, tyle że na m2 note Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka
Crayou Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Niestety. Na razie liczę na pomoc tutaj.
Cichq Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Ja tu więcej nie pomogę, miałem tak kiedyś na CM, gdzie smartlock był fabrycznie właśnie wyłączony w agentach i nie działały te opcje, zawsze pomagało zaznaczenie. Można jeszcze gdzieś szukać podobnej opcji, ew. instalacji jakiejś aplikacji od google.
Marcin.M Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Koledzy jak myślicie endomondo wprowadzi obsługę nowego mi band 1s? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi