Orientacion Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 10 minut temu, tomurbanowicz napisał: A jakie żeś pliki wrzucał i skąd? Okej wrzuciłem plik 9.14.fw z pierwszej strony i 9.14.roger.res, teraz większość już jest po polsku ale zauważyłem że w pogodzie część jest po chińsku
kapiorr Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Chodzi o res z tarcza czarno-biala tylko przetlumaczona O taka tylko pl
tomurbanowicz Opublikowano 24 Października 2017 Autor Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) 35 minut temu, Orientacion napisał: Okej wrzuciłem plik 9.14.fw z pierwszej strony i 9.14.roger.res, teraz większość już jest po polsku ale zauważyłem że w pogodzie część jest po chińsku Pogoda zależna jest od MiFit - temat przewałkowany. Zapraszam na przestudiowanie pierwszego postu. 29 minut temu, kapiorr napisał: Chodzi o res z tarcza czarno-biala tylko przetlumaczona O taka tylko pl Czarno-biała jest przetłumaczona przecież. Edytowane 24 Października 2017 przez tomurbanowicz
fake4r Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Tu coś zachodzi na przełącznik.. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka 1
tomurbanowicz Opublikowano 24 Października 2017 Autor Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) 3 minuty temu, fake4r napisał: Tu coś zachodzi na przełącznik. O, dzięki. Poczekam jeszcze na inne zgłoszenia i zrobię jutro zbiorczą poprawkę. I już zobaczyłem moje błędne tłumaczenie: powinno być: Alarm tętna. Edytowane 24 Października 2017 przez tomurbanowicz 1
fake4r Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 I tu bym jeszcze proponował zmienić na "Bieg na zewn." Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka 1
tomurbanowicz Opublikowano 24 Października 2017 Autor Opublikowano 24 Października 2017 Jeszcze mam taką myśl, żeby OK zastąpić TAK, a Anuluj - NIE. Co Wy na to? Będzie to wszędzie pasować?
fake4r Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Tu jeszcze 2 rzeczy do poprawki Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
tomurbanowicz Opublikowano 24 Października 2017 Autor Opublikowano 24 Października 2017 Przy zgłoszenisch proponujecie też tłumaczenia.
roger09 Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 tomurbanowicz proszę bardzo oto zdjęcia. Dzięki za tak szybką reakcję wgrałem ten drugi plik V5 i w sumie nie wiem co zrobiłeś z tą ostatnią tarczą. Mi oczywiście całkowicie odpowiada. Dzięki.
mukam3 Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Już dotarła moja nakładka. Bardzo przyjemny w dotyku plastik, jak zamsz. Wykonanie ok, wygląda na wytrzymały, jakby coś się stało to dam znać.
Gawronnek Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Są one kolory? Mógłbyś dać link?Redmi Note 4X
mukam3 Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) ebay mogłabym są inne, chyba 6 jest czy ktoś może gdzieś przypadkiem zapisał sobie chiński stockowy res i fw? Mógłby ktoś udostępnić? chciałabym wrócić do oryginalnej wersji oprogramowania z oryginalnymi tarczami chińskimi, po aktualizacji mifitem do najnowszej wersji systemu menu główne pozostaje zmienione (teraz mam wersję angielską) więc menu jest angielskie porozjeżdżane, tarcze zegarka pozostają zmodyfikowane, a ja bym właśnie chciała wrócić do tych oryginalnych po chińsku z chińskim menu? czy to w ogóle jest możliwe? proszę bardzo o pomoc. Edytowane 25 Października 2017 przez mukam3
fake4r Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Nie wiem czy to przez nowy mifit czy fw zegarka bo obie rzeczy instalowałem praktycznie w tym samym czasie, ale nie wyświetla mi teraz nazwy osoby dzwoniącej, jest tylko napis - połączenie. Ktoś tak też ma? Wrzucam poprawione niektóre ikonki. Te oryginalne nie do końca mi pasowały np. czerwone słońce, albo ten wszechobecny kolor jasnoniebieski... Kto będzie chciał to sobie podmieni Spoiler IKONKI.ZIP Edytowane 25 Października 2017 przez fake4r
tomurbanowicz Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 Porządki na stronie głównej - wyczyszczona sekcja testowa, poprawione FW i MiFit wrzucone do postu pierwszego - zalecam aktualizację (pobranie od nowa i FW, i MiFit). Dodatkowo dołożyłem (do samodzielnego montażu) potrzebne pliki do podmiany dla RES w wersji "chińskiej" (poprzedniej).
Lukaszlukasz Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 O co chodzi?Pogoda jest, a nie wyświetla sie na tarczy?
tomurbanowicz Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) 3 minuty temu, Lukaszlukasz napisał: O co chodzi? Pogoda jest, a nie wyświetla sie na tarczy? Musisz poklikać w MiFit - odznaczyć, zaznaczyć, synchronizować etc. Takie rzeczy dzieją się po GadgetBridge. U mnie pogoda jest na wszystkich tarczach. Edytowane 25 Października 2017 przez tomurbanowicz 1
Lukaszlukasz Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Poszło, trzeba było wyłączyć, synchronizacha, włączyć pogodę i znowu synchronizacja. Wszytko z mifit.Dzięki.
BALezniak Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 3 godziny temu, tomurbanowicz napisał: Porządki na stronie głównej - wyczyszczona sekcja testowa, poprawione FW i MiFit wrzucone do postu pierwszego - zalecam aktualizację (pobranie od nowa i FW, i MiFit). Dodatkowo dołożyłem (do samodzielnego montażu) potrzebne pliki do podmiany dla RES w wersji "chińskiej" (poprzedniej). Pogoda ok, brak wibracji pomimo nadania wszystkich uprawnień - brak powiadomień o sms i połączeniach
tomurbanowicz Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 2 minuty temu, BALezniak napisał: Pogoda ok, brak wibracji pomimo nadania wszystkich uprawnień - brak powiadomień o sms i połączeniach Kombinuj z MiFit - u mnie działa.
Gawronnek Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 co się stało z najnowszym MIFit 3.1.2., nie widzę go w pierwszym poście
tomurbanowicz Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 21 minut temu, Gawronnek napisał: co się stało z najnowszym MIFit 3.1.2., nie widzę go w pierwszym poście Za dużo zmian wprowadzili i jeszcze nad nim pracuję.
tomurbanowicz Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 Ale dzisiaj wyjdzie
woyto Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 @tomurbanowicz W najnowszym FW jest taka tarcza? (moja ulubiona)
tomurbanowicz Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 1 minutę temu, woyto napisał: @tomurbanowicz W najnowszym FW jest taka tarcza? (moja ulubiona) Tak, nawet lepsza - zmieniłem czcionkę w dacie i krokach. Też jest moją ulubioną 1
tomurbanowicz Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) MrTomi-3.1.2-PL.apk dodany do pierwszego postu - u mnie wszystko OK. Jest błąd w 9.14 i 9.26 w bazowej angielskiej wersji - chodzi o pogodę. Zgłaszajcie ile się da: http://bbs.huami.com/forum.php?mod=viewthread&tid=10848#lastpost Założyłem jakoś ten wątek Edytowane 25 Października 2017 przez tomurbanowicz
jjarik Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, tomurbanowicz napisał: Tak, nawet lepsza - zmieniłem czcionkę w dacie i krokach. Też jest moją ulubioną A u mnie jest wszystko niebieskie ok już instaluje res v5 rogera 1 godzinę temu, tomurbanowicz napisał: Tak, nawet lepsza - zmieniłem czcionkę w dacie i krokach. Też jest moją ulubioną A może tom dodać te żółte słońca zamiast czerwonych Edytowane 25 Października 2017 przez jjarik
tomurbanowicz Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Dodawajcie Jutro zamieszczę mój RES, którego używam - dopieszczony pode mnie. Edytowane 26 Października 2017 przez tomurbanowicz
jjarik Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Ja używam tego z grupy na fb aktualnie
woyto Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 @tomurbanowicz Pogrubiona czcionka bardzo ładnie wygląda, tylko liczby są niebieskie :x. Czekam na Twoją wersję ^^ Da radę zamienić dni z miesiącem? bo zwykle spotykam się z zapisem DD-MM
jjarik Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 15 minut temu, woyto napisał: @tomurbanowicz Pogrubiona czcionka bardzo ładnie wygląda, tylko liczby są niebieskie :x. Czekam na Twoją wersję ^^ Da radę zamienić dni z miesiącem? bo zwykle spotykam się z zapisem DD-MM Zainstaluj res v5rogera strona wcześniej 1
tomurbanowicz Opublikowano 26 Października 2017 Autor Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) 8 godzin temu, woyto napisał: tomurbanowicz Pogrubiona czcionka bardzo ładnie wygląda, tylko liczby są niebieskie :x. Czekam na Twoją wersję ^^ Da radę zamienić dni z miesiącem? bo zwykle spotykam się z zapisem DD-MM Zrobione - w pierwszy poście mój PL-FW-0.0.9.26-Tomi.res oraz zamienione dni/miesiące w FW. Edytowane 26 Października 2017 przez tomurbanowicz 1
tomurbanowicz Opublikowano 26 Października 2017 Autor Opublikowano 26 Października 2017 Dodałem też wersję oryginalną MiFit jakby ktoś potrzebował - będę je również zamieszczać.
mukam3 Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 8 godzin temu, woyto napisał: Pogrubiona czcionka bardzo ładnie wygląda, tylko liczby są niebieskie :x. Czekam na Twoją wersję ^^ właśnie mi się takie niebieskie podoba. Udostępniasz to?
Rekomendowane odpowiedzi