Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, tomurbanowicz napisał:

A jakie żeś pliki wrzucał i skąd?

Okej wrzuciłem plik 9.14.fw z pierwszej strony i 9.14.roger.res, teraz większość już jest po polsku ale zauważyłem że w pogodzie część jest po chińsku

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Orientacion napisał:

Okej wrzuciłem plik 9.14.fw z pierwszej strony i 9.14.roger.res, teraz większość już jest po polsku ale zauważyłem że w pogodzie część jest po chińsku

Pogoda zależna jest od MiFit - temat przewałkowany. Zapraszam na przestudiowanie pierwszego postu.

29 minut temu, kapiorr napisał:

Chodzi o res z tarcza czarno-biala tylko przetlumaczona

O taka tylko pl

Czarno-biała jest przetłumaczona przecież.

Edytowane przez tomurbanowicz
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, fake4r napisał:

Tu coś zachodzi na przełącznik.

O, dzięki.

Poczekam jeszcze na inne zgłoszenia i zrobię jutro zbiorczą poprawkę.

I już zobaczyłem moje błędne tłumaczenie: powinno być: Alarm tętna. 

• Like 1
Opublikowano

tomurbanowicz proszę bardzo oto zdjęcia. Dzięki za tak szybką reakcję :) wgrałem ten drugi plik V5 i w sumie nie wiem co zrobiłeś z tą ostatnią tarczą.  Mi oczywiście całkowicie odpowiada.

Dzięki.

IMG_20171024_215651.jpgIMG_20171024_215634.jpg

Opublikowano

Już dotarła moja nakładka. Bardzo przyjemny w dotyku plastik, jak zamsz. Wykonanie ok, wygląda na wytrzymały, jakby coś się stało to dam znać.

IMG_20171024_212720.jpg

Opublikowano (edytowane)

ebay

mogłabym

są inne, chyba 6 jest

czy ktoś może gdzieś przypadkiem zapisał sobie chiński stockowy res i fw? Mógłby ktoś udostępnić?

chciałabym wrócić do oryginalnej wersji oprogramowania z oryginalnymi tarczami chińskimi, po aktualizacji mifitem do najnowszej wersji systemu menu główne pozostaje zmienione (teraz mam wersję angielską) więc menu jest angielskie porozjeżdżane, tarcze zegarka pozostają zmodyfikowane, a ja bym właśnie chciała wrócić do tych oryginalnych po chińsku z chińskim menu? czy to w ogóle jest możliwe? 

proszę bardzo o pomoc.

Edytowane przez mukam3
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy to przez nowy mifit czy fw zegarka bo obie rzeczy instalowałem praktycznie w tym samym czasie, ale nie wyświetla mi teraz nazwy osoby dzwoniącej, jest tylko napis - połączenie. Ktoś tak też ma?

Wrzucam poprawione niektóre ikonki. Te oryginalne nie do końca mi pasowały np. czerwone słońce, albo ten wszechobecny kolor jasnoniebieski... Kto będzie chciał to sobie podmieni :)

Spoiler

stoper.png

295.png

075.png

305.png

287.png

286.png

285.png

284.png

307.png

069.png

093.png

336.png

335.png

334.png

333.png

341.png

340.png

339.png

318.png

338.png

337.png

309.png

074.png

077.png

277.png

276.png

273.png

272.png

271.png

270.png

267.png

266.png

261.png

260.png

257.png

256.png

253.png

252.png

247.png

233.png

246.png

274.png

275.png

IKONKI.ZIP

Edytowane przez fake4r
Opublikowano

Porządki na stronie  głównej - wyczyszczona sekcja testowa, poprawione FW i MiFit wrzucone do postu pierwszego - zalecam aktualizację
(pobranie od nowa i FW, i MiFit).

Dodatkowo dołożyłem (do samodzielnego montażu) potrzebne pliki do podmiany dla RES w wersji "chińskiej" (poprzedniej).

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Lukaszlukasz napisał:

O co chodzi?
Pogoda jest, a nie wyświetla sie na tarczy?

Musisz poklikać w MiFit - odznaczyć, zaznaczyć, synchronizować etc. Takie rzeczy dzieją się po GadgetBridge.

U mnie pogoda jest na wszystkich tarczach.

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, tomurbanowicz napisał:

Porządki na stronie  głównej - wyczyszczona sekcja testowa, poprawione FW i MiFit wrzucone do postu pierwszego - zalecam aktualizację
(pobranie od nowa i FW, i MiFit).

Dodatkowo dołożyłem (do samodzielnego montażu) potrzebne pliki do podmiany dla RES w wersji "chińskiej" (poprzedniej).

Pogoda ok, brak wibracji pomimo nadania wszystkich uprawnień - brak powiadomień o sms i połączeniach

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, tomurbanowicz napisał:

Tak, nawet lepsza - zmieniłem czcionkę w dacie i krokach.

Też jest moją ulubioną :)

A u mnie jest wszystko niebieskie ok już instaluje res v5 rogera

1 godzinę temu, tomurbanowicz napisał:

Tak, nawet lepsza - zmieniłem czcionkę w dacie i krokach.

Też jest moją ulubioną :)

A może tom dodać te żółte słońca zamiast czerwonych

Edytowane przez jjarik
Opublikowano
15 minut temu, woyto napisał:

@tomurbanowicz Pogrubiona czcionka bardzo ładnie wygląda, tylko liczby są niebieskie :x. Czekam na Twoją wersję ^^
Da radę zamienić dni z miesiącem? bo zwykle spotykam się z zapisem DD-MM

Zainstaluj res v5rogera strona wcześniej 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, woyto napisał:

tomurbanowicz Pogrubiona czcionka bardzo ładnie wygląda, tylko liczby są niebieskie :x. Czekam na Twoją wersję ^^
Da radę zamienić dni z miesiącem? bo zwykle spotykam się z zapisem DD-MM

Zrobione - w pierwszy poście mój PL-FW-0.0.9.26-Tomi.res  oraz zamienione dni/miesiące w FW.

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, woyto napisał:

Pogrubiona czcionka bardzo ładnie wygląda, tylko liczby są niebieskie :x. Czekam na Twoją wersję ^^

właśnie mi się takie niebieskie podoba. Udostępniasz to?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...