Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, kzybu1983 napisał:

Wiem wiem...ale jeżeli dodatkowa aplikacja ma czuwać nad poprawnym wyswietlaniem to juz wolę znaki zapytania.

Miałem to samo, i mimo,  kupiłem tą apkę, pozostałem przy poczciwym MOD MiFit.

Posted
1 godzinę temu, tomurbanowicz napisał:

FW 9.25 zbliża się wielkimi krokami.

jakie zmiany coś wiadomo i czy tarze z 9.14 będą działały pod 9.25 ?

Posted (edited)

Posiadam znowu zegarek, więc każdą rzecz zanim tu zamieszczę 3 razy sprawdzę u siebie.

Planuję zmiany od przyszłego FW - przełączę się na tłumaczenie wersji angielskiej, bo więcej rzeczy jest w tej wersji na tarczach zegarka.

Edited by tomurbanowicz
  • Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)
6 godzin temu, tomurbanowicz napisał:

Posiadam znowu zegarek, więc każdą rzecz zanim tu zamieszczę 3 razy sprawdzę u siebie.

No niestety mój o północy nie ożył. Chyba jest zupełnie uceglony i wyłączony. Nie wiem czy to wina tego twojego firmware, bo dodatkowo padła mi karta SD z której była przeprowadzana instalacja (firmowy Sandisk 32Gb). Możliwe że przyczyną był błędny odczyt pliku fw z karty przy instalacji, albo po prostu padł bo miał paść. Spróbuję reklamować, bo nabyłem na Ali i raptem kilka dni minęło od dostarczenia. Ostatni przedśmiertny screen z angielskim fw:

dead.thumb.jpg.8cbe9827f012f847fa91aa507e97dd30.jpg

Edited by FromWP
Posted (edited)

Wrzucona wersja testowa (najbliższa oryginałowi) do drugiego postu testowego.

Proszę o wszelkie uwagi do tłumaczenia, etc. Fotki mile widziane.

Edited by tomurbanowicz
Posted (edited)
13 minut temu, dan-tom napisał:

A czy tarcza invert jest w tym pliku RES?

Nie, jest ta biała. 

Mogę przygotować uniwersalną wersję z invert, ale tyle było wersji invert że łatwo się pogubić.

Proszę wytypować jedną wersję invert.

Edited by tomurbanowicz
Posted
35 minut temu, tomurbanowicz napisał:

Nie, jest ta biała. 

Mogę przygotować uniwersalną wersję z invert, ale tyle było wersji invert że łatwo się pogubić.

Proszę wytypować jedną wersję invert.

jak wezmę na weekend od żony to wrzucę na testy i dam znać co i jak kawał dobrej roboty jak do tej pory żona jest mega zadowolona z tego bip

Posted (edited)
2 godziny temu, dan-tom napisał:

z pierwszego postu, dla mnie chyba najlepsza.

Tarcza invert wrzucona do drugiego postu.

Edited by tomurbanowicz
Posted (edited)
2 minuty temu, dan-tom napisał:

Wrzuciłem ten testowy od Ciebie, do niego tarcze, a teraz ten res z postu wyżej.

Niemożliwe. Pewnie wrzuciłeś z pierwszego postu - w pierwszym poście jest po staremu.

Pisałem, że wrzuciłem do drugiego postu.

Edited by tomurbanowicz
Posted
Niemożliwe. Pewnie wrzuciłeś z pierwszego postu - w pierwszym poście jest po staremu.

Pisałem, że wrzuciłem do drugiego postu.

Pobrane z załącznika z postu #693

Posted

W Tapatalk był załącznik jak przeglądałem, ok nieważne, pobieram z drugiego i sprawdzam

W menu teraz wszystko ok, ale data coś nie tak. 4262c07e03efca029236ff53fe302095.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...