rychu27 Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Witam wszystkich i pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liontiger.6208 Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Witam wszystkich Xiaomi fanatyków ☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Witajcie oświeceni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arczix007 Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Ja wraz z moją Mi4 witamy się z wami Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalkee Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Witam użytkowników i gospodarzy, świetna strona super tłumaczenie MIUI ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamD Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Witam wszystkich. Forum przeglądam już od jakiegoś czasu, a po zakupie telefonu postanowiłem zarejestrować się na forum, by móc również uczestniczyć w jego "życiu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torbielak Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Witam, już wcześniej wpadałem na to forum, jednak teraz postanowiłem się zalogować. Powitać wszystkich! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupuses Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Cześć i czołem Po kilku dniach intensywnego przeliczania zysków i strat zamówiłem wreszcie mojego MiNota wiec wypada dołączyć do społeczności. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
vater Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Witam i ostrzegam. Dzisiaj powinien do mnie dotrzeć RedMi Note 4G 2/16 Z Miui miałem już doczynienia, ostatnio nawet niedawno bo 5.5.29 na Jiayu G3S, ale z Xiaomi nie miałem jeszcze kontaktu. Mimo, że przeczytałem prawie całe forum to z powodu sklerozy, żeby nie powiedzieć że być może nawet alzheimera zadam nie jedno głupie pytanie. Poproszę o wyrozumiałość. Mam nadzieję, że Xiaomi będzie moim drugim hobby zaraz po : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eragon Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Witam, dzień dobry i pozdrawiam. Ps. Za******ie że pobrało mi obrazek Avka... którego ustawiałem ze 2 lata temu na całkiem innej stronie. Ah te technologie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczyku Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Witam wszystkich, od kilku dni czytam forum, ale dopiero po zamuwieniu note pro postanowiłem się zarejestrować. Zostało poczekać aż przyjdzie paczka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkudmasz Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Witam wszystkich. Moja sytuacja jak kolegi powyżej, jestem posiadaczem mi note pro Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksywa Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Od dawna czytałem forum zanim kupiłem swojego wymarzonego mi4 a dziś dopiero postanowiłem się zarejestrować a więc witam wszystkich fanów marki! Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Hej! Także przed zakupem śledziłem forum, a teraz już jako posiadacz smartfona z pod znaku MI mogę oficjalnie się przywidać. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rysib Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 Cześć. Czas się przywitać. Od trzech dni jestem posiadaczem Redmi Note 2. Pozdrawiam Rysiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenl Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 Hejka. Miesiąc z RN2 super zostaje ze mną. Pozdrawiam! Witajcie Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
geekboy68k Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Cześć misiaczki <3 W dniu dzisiejszym zasiliłem grono posiadaczy (i fanów) marki Xiaomi dzięki otrzymaniu paczki z najnowszym Mi Bandem. Czekam także na realizację zamówienia z Mi4c. Przesiadam się z Apple - ewenement, bo zazwyczaj ludzie migrują z Windowsa/Androida na Apple, a ja na odwrót - z iOS korzystam od wersji 5-tej i zaobserwowałem, że o ile sam system dorobił się wielu ciekawych funkcji, to generalnie z wersji na wersję staje się coraz mniej elastyczny. Nie wiem czy to dobrze, czy źle - zapewne ma wpływ na stabilność ekosystemu, ale jako zaawansowany użytkownik mam swoje przyzwyczajenia z których rezygnować nie zamierzam. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Witaj ! A z tą przesiadką to chciałem Cię uspokoić że nie jesteś sam. Prawie rok temu przesiadłem się z IOS na MIUI i absolutnie nie żałuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyrtap Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Cześć. Zbyt często mnie tu pewnie nie będzie, ale nie zmienia to faktu, że przywitać się należy Z Androidem od 2011 r., 3x Samsung, 2x LG - teraz czekam na Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ursa Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 (edited) Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Dołączył do mnie Rddmi2 więc ja ( po kilku dniach czytania ) dołączam do forum. Wysłane z Tapatalk. Edited October 21, 2015 by ursa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvax Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Witam! Chciałem podziękować całej ekipie Miui Polska bo odwalacie kawał dobrej roboty. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvlanden Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Hejka, Jestem na forum od 2014r ale jakoś nigdy nie zauważyłem tego działu. Innymi słowy chciałbym się ze wszystkimi przywitać Cześć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmdevil Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Witam i jednocześnie żegnam, Xiaomi z ulgą sprzedane można wracać na normalny soft Link to comment Share on other sites More sharing options...
belgianmalinois Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 No elo, touchwiz lepszy XD Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzys123. Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Witam . jestem tu nowy. I od kilku miesięcy szukałem chinczyka i zdecydowałem na redmi note 2 i jestem zadowolony Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybak17 Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Witam. Przesiadłem się na Redmi Note 2 z Kilku iPhonów i kilku dłuższych prób z Windows Phone zakończonych rozczarowaniem ze strony Microsoftu i Nokii. Po kilku dniach jest super :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
advercik Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Witam ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy22 Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Hej wszystkim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.wissniewski Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Witam przesiadka z iPhone i nexus na mi note pro. Na razie ok. Wielki plus za dual SIM i długo trzymającą baterię. Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cocobongo Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 (edited) Witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam, jako świeży użytkownik z nadzieją na daleko idącą pomoc i wyrozumiałość. Jestem tu nowy za sprawą prezentu z Chin w postaci telefonu Redmi 2 na Androidzie MIUI 7.0 - obecnie nie potrafię podać bardziej szczegółowych danych, bo poprosiłem syna o pomoc (o tym dalej). Po uruchomieniu telefonu w opcjach językowych dla systemu były tylko dwa chińskie i angielski, i mimo wybranego angielskiego ponad połowa aplikacji była "upstrzona robaczkami". Dzięki synowi Android telefonu został "spolszczony" i konfiguracja wygląda tak: Model HM 2LTE-CMCC Wersja Android 4.4.4 KTU84P Wersja MIUI MIUI 7.0 (stabilna) 7.0.12.0(KHJCNCI) Procesor 4x1,2GHz Pamięć RAM 1,00 GB Wersja jądra 3.10.28-g3b3f03a Baza Android KTU84P Edycja pierwszej wersji postu spowodowała, iż zadane pytania zostały usunięte, gdyż w międzyczasie znalazłem rozwiązania problemów. Zatem ograniczam się do przywitania i "pochwalenia" konfiguracją, celowo w cudzysłowie, bo niby jaka w tym moja zasługa Edited December 14, 2015 by Cocobongo Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Witajcie i Pozdrawiam z Lublina Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelchow Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Witam wszystkich Mam na imię Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Witam serdecznie. Porzuciłem właśnie Samsunga S3 i przesiadam się na Redmi Note 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzxgxrz Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Cze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisco Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Witam wszystkich! Jestem tutaj nowy - rozważam zakup Xiaomi MI4C. Na codzień zajmuję się importem i handlem trochę cięższych towarów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts