Jump to content

Przywitaj się!

Meler

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Witam wszystkich, trafiłem tu z forum telchina.pl

korzystam z chińskich telefonów ale nie znam jeszcze modyfikacji MIUI ;)

To musisz poznac ;)

Goraco polecam, najlepiej dziala na telefonach Xiaomi gdzyz jest pisane wlasnie dla nich.

Choc to nie moj pierwszy post, dopiero dzisiaj zauwazylem ten temat dlatego rowniez witam wszystkich uzytkownikow forum oraz romow Miui :)

• 3 weeks later...

Endriu :D

Zarejestrowałem się kilka dni temu z uwagi na chęć wzięcia udziału w dyskusji, zaś przed chwilą zamówiłem na ibuygou Xiaomi HongMi i będę jedną z osób tworzących to miejsce ;)

Witam wszystkich posiadaczy Xiaomi oraz użytkowników MIUI, ja akurat będę miał pierwszy raz styczność w ogóle ze smarthponem jako jego właściciel :shock: (obecnie SE W995).

• 2 weeks later...

Witam wszystkich, przeglądam forum od około 2 miesięcy i ostatecznie postanowiłem dołączyć do posiadaczy sprzętu marki Xiaomi. 9 stycznia złożyłem zamówienie na MI2S 32GB i z niecierpliwością oczekuje na wysyłkę z ibuygou :D

Witam serdecznie.

Trafiłem na te forum w sumie przez ciekawość i pozytywne pogłoski na temat sprzętu marki Xiaomi które mam nadzieję ,że w niedługim czasie będę mógł zweryfikować osobiście na M2S.

Pozdrawiam

Popski

• 5 weeks later...

Witam wszystkich,

przepraszam, że dopiero w 7 poście się witam zamiast 1 ale jakoś ten post mi się nie rzucił w oczy :D

Od końca listopa jestem posiadaczem Mi2s i póki co się wdrażam i kombinuję aby spersonalizować tel pod siebie :)

Podziękowania, dla Acida za cierpliwość i pomoc na drugim forum :D

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Cześć,

Nowy na forum, a to z prostego powodu: wczoraj zamówiłem Hongmi 1S. Zamieniam swojego Nexusa 4 (potrzeba dual sim). Będzie to moja pierwsza styczność z miui... Zobaczymy :)

• 1 month later...
  • 8 months later...
  • 3 weeks later...