piterromi4 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Siema , pozdrawiam z Koszalina Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
altowiolista Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 No w końcu się zarejestrowałem Siemka. Mogłem to zrobić ciut wcześniej, bo w listopadzie zeszłego roku zostałem orżnięty na Allegro :( miało być Redmi 2 2/16, ale w międzyczasie potaniało Mi3, a i inne wychodzą teraz (Redmi 3?), w moim ulubionym rozmiarze 5 cali. I mam sieczkę w głowie bo nie wiem co wybrać Raczej nie Redmi Note, bo za duże 5 cali jest git. Życzcie mi powodzenia, bo już mnie trafia z obecnym Samsungiem Trendem (grrrr!) Ale się rozpisałem. Pozdrawiam ze śnieżnego Krakowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrenerDaniel Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Dzień dobry Od niedawna jestem posiadaczem Redmi Note 2 (szczęśliwym) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
_STRIGOI_ Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Cześć wszystkim. Siedzę tutaj już chwilę, a nie miałem czasu tutaj wejść Także jeszcze raz witam Również jako posiadacz RMN2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chyrol Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Warszawa pozdrawia forumowiczów! Czekam na odbiór Mi4c. Mój pierwszy telefon od Xiaomi i mój pierwszy Android. Myślę, że będę miał nieco głupich pytań Cześć wszystkim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMiSlaV Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Ja też witam wszystkich forumowiczów. Jestem tu od niedawna korzystałem z redmi 2 wersja 2 GB RAM. Gdyby ktoś chciał kupić mam do sprzedania Teraz korzystam z Mi4 a mam zamiar przerzucić się na Mi5 Może ktoś odpiwiedziałby na mój problem z instagramem w Mi4 byłbym wdzięczny. Opisałem wszystko na forum Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
markus420 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Cześć Witam wszystkich zapaleńców i pasjonatów Xiaomi Zaczynam przygodę z Mi4c więc chętnie skorzystam z pomocy Szanownego Grona Forumowiczów MIUI Polska. Mam nadzieję, że po długiej przygodzie z i9100 będę również pomocny w niektórych kwestiach androidowych zakamarków. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
simon1 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 No witam wszystkich. Zaopatrzony w Redmi 3 przesiadka po BB, staram się ogarnąć ten "wielki" (jak dla mnie) i w pełni dotykowy telefon (do tej pory głównie trackpad na bb) no ale trzeba iść z duchem czasu i spróbować czegoś nowego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukier Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Cześć wszystkim! Szczęśliwy posiadacz Redmi Note 3, kupno w ciemno jedynie po opiniach z świata wirtualnego, mimo to zakup udany! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hsurim Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Witam wszystkich !!! Zakupiłem MI4 żonie i zobaczymy czy ... zapunktowałem, czy podpadłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalxD Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Witam! Telefon Redmi 3 kupiony przez Goldway. Pierwszy zakup z Chin. Czekam na przesyłkę DHL. Mam nadzieję, że ogarnę odblokowanie bootloader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo8 Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Hej. Od wczoraj jestem szczesliwym (jak na razie:) posiadaczem Mi5. Dzieki bo dzieki Wam duzo sie dowiedzialem o Xiaomi Sent from my MI 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest albardah53 Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Siema wszystkim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lockerek Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Hej hej jest ktoś z Białegostoku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 A ja się przywitać już polski a dokładnie z okolic glowna wyciosane z RN3P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abram Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Witam wszystkich ! Jestem Mateusz pochodzę z Wielkopolski Pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4lik Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Jako nowy, również witam. Do tej pory korzystam z Nokii N9 - fantastyczny telefon, jak dla mnie, ale niestety, whatsapp przestał go wspierać, a za wersje nieoficjalne banują, także zacząłem się rozglądać za jakimś niedrogim, ciekawym telefonem i tak padło na Xiaomi. Z samego forum korzystam już od jakiegoś miesiąca, czyli od momentu zakupu Redmi2 2GB i z kilku porad skorzystałem, za co dziękuję. Aktualnie czekam jeszcze, aż przyleci z Chin Mi4 2GB. Krystian Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwalberg Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Siema wszystkim To już przeszło 2 lata na fonach xiaomi i na MIUI Wysłane z Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr01 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Witam Wszystkich Jestem z Rzeszowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weakhead Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Cześć wszystkim. Od kilku dni jestem posiadaczem Mi4C. Póki co jestem bardzo zadowolony z zakupu i mam nadzieję że stan ten się utrzyma przez co najmniej dwa lata. Pozdrawiam, Marek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miuipl Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Witam wszystkich miłośników Xiaomi . Chciałbym dwa ,nieużywane, smartfony Redmi 1S sprzedać . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeniu Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 cześć wszystkim, LG P500 -> LG P700 -> Motorola Moto G -> Xiaomi Mi4C - początki ze smartfonami miałem ciężkie jak widać (uraz do LG pozostał - oczywiście niesprawiedliwy ponieważ modele które posiadałem to lekkie zabytki :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stew666 Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 Witam. Za kupiłem małżonce Mi 4, sam również przymierzam się do zakupu telefonu Xiaomi. Pozdrawiam cały zespół administracyjny i członków forum. Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Witam, wracam do was z Mi4C Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrillco Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Cześc wszystkim. Wcześniej miałem kontakt z Xiaomi poprzez power bank i pistony v2. Brat posiada Mi Note 2 Prime, a ja wczoraj stałem się posiadaczem MI 5 (4/128) Przesiadka z leciwego SGS 3 Obecnie ROMGlobal, czekam na odblokowanie bootloadera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Witamy Wysłane z MI5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PieTrzaK Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Cześć wszystkim Przymierzam się do wymiany swojego Nexusa 4 na coś z większą baterią - i od kilku dni pogłębiam wiedze o Xiaomi, ze szczególnym ukierunkowaniem się na Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W1TT81 Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Witam, Szczęśliwy posiadacz Xiaomi Mi 5 Pro Jestem tu u Was by podziękować za świetną robotę z ROM'ami Tutorial jak odblokować Mi5 oraz dać mu nowe europejskie (polskie) życie mistrzostwo i bardzo przydatny Pozdrawiam, W1TT Link to comment Share on other sites More sharing options...
meczek Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Witam, zmieniam mojego wysłużonego Lg optimus G i trafiłem tu. Mój Redmi 3 Pro już w drodze. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel0204 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Cześć, po tym jak upadła mi Lumia535 DualSim zdecydowałem się na zakup Redmi3. Aktualnie czekam na wysyłkę od Technosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolishPROGamer Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 Witam Do forum przyciągnęła mnie nadchodząca premiera Xiaomi Redmi Pro. Mój aktualny telefon to Samsung Galaxy S4 VE, ale rozglądam się za czymś nowym w dobrej cenie. Jak dotąd dla mnie smartfon = Samsung, raz miałem LG L Fino oraz jakiś Prestigio. Spodobał mi się SoC Helio x25 i postanowiłem poszukać smartfona z nim - Elephone S7 odpada, nie lubię podrób. Zostaje Meizu Pro 6 oraz nadchodzący Xiaomi Redmi Pro. Xiaomi podoba mi się bardziej. Prawdopodobnie 5,5 calowy ekran Full HD OLED, wspomniany procesor Helio x25 z niezłą grafiką, 4 GB RAM, podwójny aparat, czytnik linii papilarnych i pojemna bateria. Dla mnie jak ulał. Tylko obym modowanie ogarnął - na LG średnio mi szło, wybieram (wybierałem?) Samsungi bo custom ROMy, root, custom recovery - tu umiem to zrobić bez problemów Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKli Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Witam wszystkich. Po woli przymierzam się do przesiadki na urządzenia xiaomi. Forum studiuję już od jakiegoś czasu w poszukiwaniu informacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszekwita1 Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Witam wszystkich forumowiczów serdecznie i pozdrawiam. Od dzisiaj jestem posiadaczem Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime Link to comment Share on other sites More sharing options...
BolimA Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Witam. Rozważam zakup MI5, więc chyba dobrze trafilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgreta36 Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts