Jump to content

Przywitaj się!

Meler

Recommended Posts

Cześć. Nie jestem pewna czy się witałam tu, choć konto mam już ponad 3 lata. Znów przymierzam się do kuona xiaomi. Mam póki co chińczyka ale nie jestem z niego zadowolona, szczególnie z powody bardzo słabej baterii na obecne czasy. Więc się teraz rozglądam. Fanką tej nakładki jestem już kupę lat(jak dla mnje!), począwszy od jakichś śmiesznych portów z kosmosu na Galaxy Mini, potem na Galaxy S2, Galaxy Note2 aż przestali portować. Teraz przyczajam się do kupna czegoś z większą bateria co wytrzyma i zniesie nieco intensywną pracę niż mój dotychczasowy Huawei GRAL. To tyle.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Dzień dobry. Kupiłem sobie niedawno telefon Xiaomi, no i pomyślałem, że skoro jest forum na temat tej marki, to mogę założyć konto i brać udział w dyskusjach. Oby sensowny, bo patrząc na to, jaki jestem dla innych osób, może być z tym ciężko :)

Pozdrawiam z Wrocławia :)

• 2 weeks later...

Witam Wszystkich bardzo serdecznie 

Mam na imie Kamil na forum jestem od kilku dni :P

Wraz z żona używamy xiaomi redmi note 4x :)

na codzień pracuje w XXXXXXXXXXXXXXXXX ktoś coś potrzebował to priv :P

Edited by mrosi
Bez takich proszę...

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Witam. Ja tu tylko czytam i niewiele się udzielam bo to nie moja broszka :-D Swojego pierwszego Xiaomi - Redmi 4X utopiłam ostatnio w wannie, co prawda udało się go naprawić, ale akurat miałam fundusz na coś nowego więc padło na Note 4. Przesiadałam się z LG G3s i nie żałuję, bo myślę że Xiaomi zostanie ze mną na dłużej, jak niegdyś HTC :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Cześć , mam na imię Tomek . W tym roku skończę 31 lat . Bardzo interesuje się różnego rodzaju gadżetami elektronicznymi . Poza tym interesuje się również sportem . Mam nadzieję , że dowiem się tutaj na forum wielu ciekawych oraz przydatnych informacji