Jump to content

Recommended Posts

Posted
Siemka wszystkim !

Zauważyłem, że jest już tutaj kolega z klubu PDA :grin:

Masz mnie na myśli? ;)

No bywam, bo dobrze być świadkiem nowych projektów ;)

Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalk 4

Posted

teraz już tylko brakuje sklepiku z telefonami na stronie ^^. swoją drogą na forum może znalazłby się ktoś kto byłby w stanie ogarniać telefony partiami żeby taniej wychodziło.

Posted

O ile my się tego nie podejmiemy (a jeśli, to i tak przez jakiś sklep zewnętrzny... więc nie ta cena, oferowana przez Xiaomi) to raczej żaden z Was nie zaufa komukolwiek z forum, przekazując mu pieniądze na zamówienie. A to by miało sens tylko i wyłącznie, gdyby cała partia przyszła na jeden adres w PL, a potem była rozsyłana.

Ah no i... wtedy i tak doszedłby podatek, bo ciężko byłoby zamówić np. 20 telefonów jako "gift" :P

Posted

Cześć wszystkim,

Na wstępie chciałem pogratulować pomysłu forum... BRAWO !!!

Oby współpraca na forum była sprawna i owocna. Tego na dzień dobry życzę Wam i sobie.

Pzdr

Posted

Witam!

Gratuluję w końcu przejścia na "swoje"! Trzymam kciuki i życzę dalszego rozwoju! Mimo, że chwilowo przeszedłem do obozu zła (iP5) to z niecierpliwością czekam na info o możliwości zakupu MI-3 oraz informacji na ten temat szerszych jak i samego urządzenia :) Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś z Warszawy by móc potrzymać to "cacko" w łapach zanim ewentualnie się zdecyduje na przesiadkę ;)

Posted

Masz mnie na myśli? :wink:

No bywam, bo dobrze być świadkiem nowych projektów :wink:

Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalk 4

Ciebie mam na myśli, Ciebie :D ciekawe czy pojawi się jeszcze ktoś znajomy ;)

Posted

Witam i przesyłam pozdrowienia prosto z Oberschlesien :grin: a dokładniej z Rudy Śląskiej :wink:

Forum o MIUI - to jest to. Męczyło mnie już poruszanie się po forum.android.com.pl. Denerwowało mnie tam to, że nie było osobnego działu dla produktów Xiaomi. Teraz jest oficjalne, polskie forum i nie muszę nigdzie latać i szukać :smile: Świetna sprawa :!:

Cieszę się, że zaryzykowałem i zdecydowałem się zakupić MI-2S. Już dawno nie byłem TAK zadowolony z jakichkolwiek zakupów :razz: Gorąco polecam i zachęcam innych do kupowania produktów tej firmy :wink:

Posted

Ciebie mam na myśli, Ciebie :D ciekawe czy pojawi się jeszcze ktoś znajomy ;)

No zobaczymy, aczkolwiek używanie MIUI na GNexie wymaga sporej cierpliwości i wyrozumiałości...

Posted

Witam Wszystkich!

Moja przygoda z MIUI trwa już prawie 3 lata. Począwszy od Desire. (obecnie DesireS).

Super pomysł aby wyizolować forum z innego. Choć na pewno jest to brat innego dużego forum.

Zamierzam nabyć Mi2-S. Mogę kupić go w samych Chinach (fizycznie) tylko gdzie, jakiś sklep, portal). Czy ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat?

Pozdr.

Posted

Jak w Chinach to najlepiej oficjalnie od Xiaomi (przez ich stronę internetową), ale płatność tylko przelewem z chińskiego banku. Nie musi to być bank internetowy, może być tradycyjny. Nie trzeba też znać chińskiego - angielski wystarczy. Oczywiście wysyłka także tylko na chiński adres.

Posted

Witam wszystkich,

bardzo fajnie, że w końcu powstało forum, życzę sobie i Wam aby jak najlepiej się rozwijało.

Ps. Podziękowania dla Acida za wkład w rozwój MIUI !!

Posted

Witam!

Bardzo się cieszę, że powstało takie forum i wspiera polskich uzytkowników. Acid wkłada bardzo dużo pracy, pomagając nam wszystkim i powinniśmy być mu wdzięczni za to :)

Mam nadzieję, że bardzo wiele wyniosę z tego forum i się dowiem o wielu ciekawych rzeczach :)

• 1 month later...
Posted

Witajcie, mam nadzieję, że już niedługo będę mógł się cieszyć telefonem Xiaomi i korzystać ze wszystkich dobrodziejstw MIUI :)

Szczecinek pozdrawia :)