Meler Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 W tym temacie możemy się przywitać. A więc witajcie! 1
walbe Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Witam się. Pozdrawiam ze Szwajcarii Chodzieskiej.
paveu Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Siemka wszystkim ! Zauważyłem, że jest już tutaj kolega z klubu PDA
Barth Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Cześć, tu Szczecin 742617000027 Ciekawa nazwa
742617000027 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Żeby zapobiec ewentualnym próbom wyłudzeń kredytów - to nie PESEL
arturrro Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Cześć Wysłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2
don_kamillo Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Siemka wszystkim ! Zauważyłem, że jest już tutaj kolega z klubu PDA Masz mnie na myśli? No bywam, bo dobrze być świadkiem nowych projektów Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalk 4
AdixXx69 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Cześć Siemanko wszystkim ! W końcu mamy Forum już nie trzeba będzie spamować komentarzami na stronie. Uff
Mateczek Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Witam wszystkich! Miło że powstało takie forum i widać że będzie się szybko rozwijało
glaedrem Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Fajnie, że spotkaliśmy się z takim entuzjazmem, związanym z powstaniem forum
Mateczek Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 teraz już tylko brakuje sklepiku z telefonami na stronie ^^. swoją drogą na forum może znalazłby się ktoś kto byłby w stanie ogarniać telefony partiami żeby taniej wychodziło.
glaedrem Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 O ile my się tego nie podejmiemy (a jeśli, to i tak przez jakiś sklep zewnętrzny... więc nie ta cena, oferowana przez Xiaomi) to raczej żaden z Was nie zaufa komukolwiek z forum, przekazując mu pieniądze na zamówienie. A to by miało sens tylko i wyłącznie, gdyby cała partia przyszła na jeden adres w PL, a potem była rozsyłana. Ah no i... wtedy i tak doszedłby podatek, bo ciężko byłoby zamówić np. 20 telefonów jako "gift"
Nowak Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Cześć wszystkim, Na wstępie chciałem pogratulować pomysłu forum... BRAWO !!! Oby współpraca na forum była sprawna i owocna. Tego na dzień dobry życzę Wam i sobie. Pzdr
Angel_of_Death Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Witam! Gratuluję w końcu przejścia na "swoje"! Trzymam kciuki i życzę dalszego rozwoju! Mimo, że chwilowo przeszedłem do obozu zła (iP5) to z niecierpliwością czekam na info o możliwości zakupu MI-3 oraz informacji na ten temat szerszych jak i samego urządzenia Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś z Warszawy by móc potrzymać to "cacko" w łapach zanim ewentualnie się zdecyduje na przesiadkę
SaRu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Witam wszystkich, genialny pomysł z tym forum
tomasz_kw Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 @up Popieram - święte słowa, a po drugie przebijanie się do interesujących wątków na forum.android.com.pl też nie należało do łatwych
paveu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Masz mnie na myśli? No bywam, bo dobrze być świadkiem nowych projektów Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalk 4 Ciebie mam na myśli, Ciebie ciekawe czy pojawi się jeszcze ktoś znajomy
AmyS Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Witam i przesyłam pozdrowienia prosto z Oberschlesien a dokładniej z Rudy Śląskiej Forum o MIUI - to jest to. Męczyło mnie już poruszanie się po forum.android.com.pl. Denerwowało mnie tam to, że nie było osobnego działu dla produktów Xiaomi. Teraz jest oficjalne, polskie forum i nie muszę nigdzie latać i szukać Świetna sprawa Cieszę się, że zaryzykowałem i zdecydowałem się zakupić MI-2S. Już dawno nie byłem TAK zadowolony z jakichkolwiek zakupów Gorąco polecam i zachęcam innych do kupowania produktów tej firmy
don_kamillo Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Ciebie mam na myśli, Ciebie ciekawe czy pojawi się jeszcze ktoś znajomy No zobaczymy, aczkolwiek używanie MIUI na GNexie wymaga sporej cierpliwości i wyrozumiałości...
bartolo75 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Witam Wszystkich... Fajnie, że jest nas coraz więcej! Wysłane z mojego MI 2S za pomocą Tapatalk 2
Robodroid Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Witam Wszystkich! Moja przygoda z MIUI trwa już prawie 3 lata. Począwszy od Desire. (obecnie DesireS). Super pomysł aby wyizolować forum z innego. Choć na pewno jest to brat innego dużego forum. Zamierzam nabyć Mi2-S. Mogę kupić go w samych Chinach (fizycznie) tylko gdzie, jakiś sklep, portal). Czy ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat? Pozdr.
Athame Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Jak w Chinach to najlepiej oficjalnie od Xiaomi (przez ich stronę internetową), ale płatność tylko przelewem z chińskiego banku. Nie musi to być bank internetowy, może być tradycyjny. Nie trzeba też znać chińskiego - angielski wystarczy. Oczywiście wysyłka także tylko na chiński adres.
pbgalaxy Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Witam wszystkich, bardzo fajnie, że w końcu powstało forum, życzę sobie i Wam aby jak najlepiej się rozwijało. Ps. Podziękowania dla Acida za wkład w rozwój MIUI !!
Guest Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Witam! Bardzo się cieszę, że powstało takie forum i wspiera polskich uzytkowników. Acid wkłada bardzo dużo pracy, pomagając nam wszystkim i powinniśmy być mu wdzięczni za to Mam nadzieję, że bardzo wiele wyniosę z tego forum i się dowiem o wielu ciekawych rzeczach
Klusek Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Witajcie, mam nadzieję, że już niedługo będę mógł się cieszyć telefonem Xiaomi i korzystać ze wszystkich dobrodziejstw MIUI Szczecinek pozdrawia
michu1210 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Witam wszystkich serdecznie Z Pomorza Chlast z Mi-2s
Recommended Posts