Amazfit Pace
78 topics in this forum
-
- 0 replies
- 6k views
Witam, MDM problem z zegarkiem, zaktualizowany do najnowszego software(2.8.5.0). Włączony tryb samolotowy i wgl wszystko powyłączane a bateria trzyma jak trzyma. Pomoże ktoś?
Last reply by lewy1109, -
-
- 1 reply
- 610 views
Witam. Z recenzji wiem że ten zegarek wyświetla czas bez przerwy. Nie trzeba unosić ręki lub klikać w coś. I takiego zegarka poszukuje. Nazywa się to always on transflective. Jakie zegarki jeszcze takie są? Nie potrzebuję żadnych innych bajerów, wystarczy to właśnie.
Last reply by Papa Smerf, -
- 0 replies
- 892 views
Dzień dobry. Zegarek nie pokazuje powiadomień. Zezwoliłem na wszystko, co znalazłem w ustawieniach: powiadomienia, oszczędzanie baterii. I nic. Telefon z Androidem 10 Miui 12.
Last reply by PiotrPiotr, -
- 0 replies
- 852 views
Cześć, mam problem z Amazfit Pace na iOS. (Amerykańska wersja - A1612) Ostatnio wpadł mi w ręce i konfigurowałem przez apke Zepp. I tutaj rodzi się pytanie co jest nie tak, że w aplikacji nie mogę przesuwać w ogóle suwaków jak na filmie? Nie da się. Na Redmi 7 od ojca po sparowaniu normalnie wszystkie suwaki da się przesuwać, w moim iPhone ani jednego. Mam zaktualizowany do najnowszego romu zegarek i telefon tak samo. W czym problem? Dzięki. 132983844_3372525749526391_3459337998365694834_n.mp4
Last reply by skaysior, -
- 1 follower
- 2 replies
- 2.4k views
Witam. Zapomniałem pewnego dnia ładowarki z samochodu i tak oto na imprezie zegarek padł a ja go nie miałem jak naładować. Po dwóch dniach i milionie prób poleglem. Czyściłem styki, Zmieniłem podstawkę do ładowania, Kabel, Ładowarkę I nic... Zero reakcji i odzewu. Krótko przed wyłączeniem pokazało tylko że bateria ma 0%. Bateria pewnie do wymiany tylko skąd ją kupić? Da się podładować może zewnętrznie jakoś baterie by jej nie uszkodzić?
Last reply by Egooo, -
- 1 reply
- 1.6k views
Jest to mój pierwszy post na tym forum, cześć wszystkim. Mam problem z moim zegarkiem Xiaomi Amazfit Pace. Podczas ładownia zaczyna się powoli nagrzewać, nie można go włączyć, ekran nic nie reaguje na klikanie, ładowanie, podłączanie do komputera, zmiana ładowarki oryginalna/zamiennik, nic. Pewnego wieczoru podłączyłem do ładowania jak zawsze a z rana był cały ciepły wręcz parzył i na nic już nie reagował. Szukałem jakiegoś serwisu w Polsce ale nie znalazłem. Może ktoś zna serwis, albo sposób żeby jeszcze bez rozbierania coś zdziałać? Pozdrawiam Andrzej
Last reply by Egooo, -
- 1 follower
- 1 reply
- 681 views
Hej. Można jakoś ustawić na Pace aerobik lub fitness? Dziewczyna potrzebuje do tych swoich youtuberek od fitnessu
Last reply by ZduneX25, -
- 0 replies
- 1.6k views
Jak w temacie: po treningu apka Amazfit nie synchronizuje (nie przesyła) danych do Stravy
Last reply by romeo53, -
- 0 replies
- 1.2k views
Witam. Szukam informacji odnosnie oprogramowania Toll All In One. Dnia dzisiejszego chcialem dodac sobie pare aplikacji na swojego amazfita Pace. Przy pobieraniu oprogramowania Toll All In One wyskoczyla mi informacja o przerwaniu pobierania z powodu potencjalnego, szkodliwego oprogramowania. Aktualnie jestem w trakcie skanowania kompa wszystkim co tylko posiadam i wykrywa mi alerty zalaczone na zdjeciach. Program pobieralem tutaj: https://forum.xda-developers.com/android/software/tool-tool-one-driversunlocktwrpfactory-t3358711 Proba pobrania pliku z kazdego linku wygladala tak samo
Last reply by jagieuu, -
- 0 replies
- 1.4k views
Witam. Jestem posiadaczem Amazfita Pace'a A1612 od czwartku, nie miałem nigdy styczności z zegarkami tego typu, więc mam dwa pytania. Pierwsza sprawa - podświetlenie. Próbowałem w ustawieniach zmieniać poziom jasności, ale nie ma różnicy - przy średnim oświetleniu, na zegarku praktycznie nic nie widać, przy słabym - tym bardziej. Przy unoszeniu zegarka, podświetlenie również się nie zmienia. Jak mogę to zmienić ? Czy jest możliwe, że mój sprzęt jest wybrakowany i nie ma takiej opcji ?Drugie pytanie - czytałem posty, że u niektórych wytrzymuje kilka dni - a u mnie, po pierwszym ładowaniu, po 48h trzeba go było ładować, mimo iż nie mam włączonego monitoringu tętna non stop,…
Last reply by Tomexxx, -
- 1 follower
- 2 replies
- 1.1k views
Mam pytanie czy paski do Pace pasują od innych modeli Stratos/GTR
Last reply by pawelt, -
- 0 replies
- 981 views
Przeglądając ostatnio moje przejazdy na rowerze z ostatnich tygodni zauważyłem, że w kilku przypadkach wyświetla mi prędkość maksymalną równiutko 40,00 km/h. To chyba nie jest możliwe, żebym tak idealnie trafił. Czy to jakiś limit prędkości powyżej której zegarek nie ogarnia? Nie zrobiłem porównania z innym urządzeniem, no ale tak "na oko" to coś tu nie gra.
Last reply by mars28, -
- 0 replies
- 1.3k views
Szukam serwisu dla mojego amazfit pace bo przez źle czyszczenie styków ładowania je uszkodziłem i chce je naprawić. Poleci ktoś jakiś serwis?
Last reply by MichalQ20, -
- 1 reply
- 1.2k views
Czy jest możliwość dokupienia tej urwanej części? Ewentualnie czy macie jakieś pomysły jak teraz stabilnie zamontować pasek od zegarka?
Last reply by slavo22, -
- 10 replies
- 37.7k views
Witam mam problem z zegarkiem amazfit 1612. Był sparowany z telefonem xiaomi redmi 4x po rozparowaniu urządzeń nie moge sparować ich ponownie. Ktoś coś?
Last reply by Jogi, -
- 1 reply
- 1.8k views
AWitam! Mam problem z moim Pacem. Z dnia na dzień po prostu przestał się ładować. Kiedy podłączam go pod laptopa nie wykrywa mi urządzenia. Ładowałem nie raz podłączając pod tv ale tym razem nawet to nie działa. Nie wiem co się dzieje. Czy to ładowarka czy jakieś ustawienia ? Kiedy podłączam pod laptopa mam komunikat " nie rozpoznano urządzenia USB. Jedno z urządzeń USB podłączonych do tego komputera ma awarie ale system nie może go rozpoznać. Pomóżcie !!
Last reply by Pan Arek, -
- 1 follower
- 32 replies
- 8.1k views
Prośba o podrzucanie linków gdzie można nabyć inne kolory bransolet. Może ktoś będzie potrzebował zamiany. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Last reply by penetratore, -
- 2 replies
- 4.6k views
Dzień dobry, nabyłem zegarek Amazfit Pace. Wszystko udało mi się sparować z moim Iphonem. Problem zaczyna się z powiadomieniami. Działają tylko powiadomienia SMS. O messengerze czy WhatsApp zegarek nie mówi nic. Posprawdzałem w aplikacji na telefonie czarną listę - nawet tam nie pokazuje żadnych z wymienionych. Dostępne są tylko aplikacje systemowe - jak sms czy mail. Gdzie leży problem?
Last reply by PrincessLeia, -
- 0 replies
- 858 views
Witam, przy obecnej wersji Romu 2.3.9.0 mam następujące uwagi : 1. Nie ma możliwości przechodzenia po aplikacjach w głównym interfejsie (lewo, prawo) przy pomocy bocznych przycisków (górny i dolny). 2. Gdy prowadzę aktywność sportową a tarcza nie jest podświetlona, jedyna opcja żeby nie zatrzymać aktywności i nie wrócić do ekranu głównego, a wybudzic tarcze to naciskanie spoconym paluchem screena. 3. To samo gdy jestem w interfejsie wyboru aktywności, żeby zmienić muszę paluchem jeździć jak po smartfonie. 4. Przy aktywności, nie ma możliwości od razu jej zakończyć. Trzeba wcisnąć pauze a dopiero potem stop i zapis. Bez sensu. Czy ktoś miał podobne odczucia a …
Last reply by bred_one, -
- 0 replies
- 1.2k views
Zawsze mnie denerwowało że po zmianie opaski mi band2 na Amazfit Pace muszę mieć osobno Mi fit dla wagi a Amazfit Watch dla zegarka. Teraz nabyłem tablet MI Pad4 i tutaj zainstalowałem Mi fit. Międzyczasie restartowałem telefon do ustawień fabrycznych i zegarek. Po sparowaniu zegarka z telefonem (Amazfit Watch) straciłem poprzednie dane. Na tablecie natomiast w aplikacji Mi fit, zakładając że i tak to jest bez sensu, dodałem zegarek. Dodał się! Pokazał takie same dane jak w Amazfit Watch. Czyli coś się zmieniło, albo po prostu aplikacje muszą być na dwóch różnych urządzeniach. Przy czym najpierw jest synchronizacja z Amazfit Watch, a potem dane te są pobierane przez Mi Fi…
Last reply by Witek_Wojciechowski, -
- 3 followers
- 537 replies
- 63.7k views
Czy ktoś posiada, potrafi więcej o nim powiedzieć?
Last reply by Kaudii, -
- 1 reply
- 1k views
Dziś wgrała się aktualizacja i pojawiła się nawigacja. Można zapisać bieżącą lokalizację a później do niej wrócić. Przydatne np na grzybach Wysłane z mojego MI PAD 4 przy użyciu Tapatalka
Last reply by valgir, -
- 3 replies
- 1.6k views
Proszę o instrukcje jak wgrać od zera firmware do Amazfit Pace.
Last reply by alban7314, -
- 5 replies
- 1.3k views
Witam podczas parowania wyświetla się komunikat. Co zrobić żeby działało?
Last reply by artmin, -
- 3 replies
- 3.1k views
wietam, mam problem z zegarkiem Amazfit Pace, kupiony w gearbest pol roku temu, problemem jest ostatni nagly spadek naladowania baterii, doslownie po pelnym ladowaniu niezaleznie od ladowarki czy kabla zegarek rozladowuje sie w przeciagu 1-1,5 dnia niezaleznie czy wykonuje wieksze czy mniejsze dystanse jeszcze tydzien-dwa tygodnie temu bedac na wakacjach robilem dziennie po 11-13tys krokow i zegarek wytrzymywal 6-9 dni i nagle cos mu strzelilo i koniec, zdycha jak glupi jak go nie nosze mam wrazenie, ze rozladowuje sie jeszcze szybciej niz kiedy go nosze na rece soft wgrany jest najnowszy dostepny, sprawdzalem z poziomu telefonu (aplikacja amazfit wear) jak…
Last reply by Benqu,