korno Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Czy ktoś posiada, potrafi więcej o nim powiedzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny1836 Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Ja mam zamiar kupić, ale dopiero jak wyjdzie w wersji angielskiej, bo niestety aktualnie tylko po chińsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxxx Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 A co chcesz wiedzieć, mam go, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 A co chcesz wiedzieć, mam go,Jak się sprawuje. Jak z krzaczkami? To jest na Android Wear?Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxxx Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 (edited) Niestety zegarek ma język chiński, na szczęście ikony są intuicyjne, wszystkie podstawowe funkcje można bezproblemowo obsługiwać. Zegarek doskonale wywiązuje się z funkcji powiadomień. Można go też obsługiwać z aplikacji, jest po angielsku. Wyświetlacz cały czas się świeci !! 3 dzień na ręce po ładowaniu, jest obecnie 63% baterii !! Za kilka dni będzie recenzja AmazFit Edited November 19, 2016 by marxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
WP Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Skąd można pobrać angielską wersję aplikacji?Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Tutaj np http://www.mediafire.com/file/ea5wazdbl1b5l81/Amazfit_Watch+_1.1.0_Maddoctor.apkA nasi kiedy przetłumaczą? Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotom Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 @marxxx rozumiem, że zegarkiem nie odbiorę połączenia i nie wyświetla kto dzwoni etc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxxx Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 zegarek pokazuje przychodzace połączenie, możesz go odebrać lub odrzucić, ale rozmawiać trzeba i tak przez smartfona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WP Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Za pomocą zegarka można odrzucić lub wyciszyć połączenie. Odebrać nie można - przynajmniej ja nie umiem:) PS Dzięki za link do appki, ale u mnie po zainstalowaniu nadal krzaki:( na szczęście jest tłumacz Google... Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxxx Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Zmień język w smartfonie na angelski i sprawdz Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Czy już jest jakiś mod kasujacy chińskie znaczki z Amazfit? Chcę sobie go kupić ale te kozaczki mnie denerwują. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulek768 Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 11 godzin temu, djmarco83 napisał: Czy już jest jakiś mod kasujacy chińskie znaczki z Amazfit? Chcę sobie go kupić ale te kozaczki mnie denerwują. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Też mnie to interesuje, ludzie piszą, że działa, link do filmiku gdzie jest to pokazane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 (edited) Witam czy komuś udało się ustawić aby powiadomienie o połączeniu zawierało info z kontaktów a nie połączenie nieznane, kombinuję na moim Mi5 i niestety lipa , nr telefonu widoczny zamioast nazwy z kontaktów, u syna na iPhpne 6s pokazuje nazwę kontaktu z książki EDIT: już wiem o co chodzi, kontakt musi być zapisany w nastębujący sposób: 501111111, nie +48 501 111 111, ani nie 501 111 111, ani tak +48501111111 , 0048501111111 też nie zadziała Edit 2: Zapraszam na https://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/rom-pacefied-amazfit-huami-amazfit-t3539431 do poczytania i potestowania, jest do tego aplikacja do zainstalowania w zagarku napisana przez jednego z użytkowników, która umożliwia zmianę języka bez konieczności wydawania poleceń w adb zachęcam do lektury i testów Edited February 27, 2017 by kaudii Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulek768 Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Dnia 28.01.2017 o 15:36, kaudii napisał: Zapraszam na https://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/rom-pacefied-amazfit-huami-amazfit-t3539431 do poczytania i potestowania, jest do tego aplikacja do zainstalowania w zagarku napisana przez jednego z użytkowników, która umożliwia zmianę języka bez konieczności wydawania poleceń w adb zachęcam do lektury i testów Przeczytałem, potestowałem i działa super. Dobra robota. Na dowód pokazuje zdjęcia: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Jak sprawuje się ten smartwatch? Mam zamiar kupić go już od jakiegoś czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Ja też się chwilę zastanawiałem zanim podjąłem decyzję, nie żałuję, jak dla mnie za te pieniądze super sprawa, stąd i moje zaangażowanie w przetłumaczenie interfejsu na polski. Wszystko śmiga prawidłowo, brak najmniejszych problemów, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebaiz1 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Gdzie aktualnie najkorzystniej wypada go kupić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 5 godzin temu, Sebaiz1 napisał: Gdzie aktualnie najkorzystniej wypada go kupić ? Też chciałbym to wiedzieć. Gearbest, Xon? A może gdzie indziej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Dnia 14.03.2017 o 20:29, MaxPrime napisał: Też chciałbym to wiedzieć. Gearbest, Xon? A może gdzie indziej? Dnia 14.03.2017 o 15:14, Sebaiz1 napisał: Gdzie aktualnie najkorzystniej wypada go kupić ? Na Gearbest wersja angielska niecałe 119$, na ali troche taniej ale wersja chinska. http://www.deals.pokoleniesmart.pl/xiaomi-amazfit-smart-watch-english-version/ Chętnie kupię i odsprzedam po tygodniu, potrzebuje zegarek na tydzień do testów tylko. Jak ktoś jest chętny proszę o info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmo77 Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 (edited) 3 godziny temu, Mielcar napisał: Na Gearbest wersja angielska niecałe 119$, na ali troche taniej ale wersja chinska. http://www.deals.pokoleniesmart.pl/xiaomi-amazfit-smart-watch-english-version/ Chętnie kupię i odsprzedam po tygodniu, potrzebuje zegarek na tydzień do testów tylko. Jak ktoś jest chętny proszę o info. Czy da się sterować z zegarka aplikacją MI Home? Edited April 8, 2017 by Cosmo77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Nie wiem, nie mam jeszcze amazfita. Na Apple Watch da się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordonn Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Jak tam z baterią w tym SmartWatch? Czy naprawdę wytrzymuje 7dni na jednym ładowaniu? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ed616 Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 U Mnie między 5 a 6 dni. 4 razy w tygodniu gps uzywany przez godzinę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barciol Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Macie jakieś info jak odblokować bootloader? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Nie. Na razie nie ma rozwiązania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barciol Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Kurnia to lipa.. na xda dowiedziałem się, że Huami nie jest skłonne do dania możliwości jego odblokowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordonn Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Po co odblokować bootloader w tym sprzęcie. Przecież on nie ma androida i nic się nie dogra chyba? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmati96xx Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 11 minut temu, gordonn napisał: Po co odblokować bootloader w tym sprzęcie. Przecież on nie ma androida i nic się nie dogra chyba? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Chodzi chyba o język np.chinska wersje na angielska Link to comment Share on other sites More sharing options...
barciol Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 @gordonn Jest na Androidzie , tyle, że całkowicie przerobionym. Można wgrać apki z Androida o ile będą kompatybilne z prockiem. Ogółem jest sporo opcji zablokowanych, ale jest to Android.. bodajże 5.1. Mi oczywiście chodzi o odblokowanie bootloadera w celu wgrania romu PACEfied, który jest tłumaczony na wiele języków - w tym polski. No ale niestety bootloader został zablokowany po niedawnej aktualizacji, a Huami raczej nie chce dać możliwości jego odblokowania... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 (edited) No to lipa, a już myślałem o kupnie Edited May 11, 2017 by Lector Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordonn Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 A ja już dzisiaj prawie kupiłem na Technos- Online i dzięki Bogu płatności kartą mi nie przeszła bo bym się ładnie oszukał. I teraz znowu dylemat jaki SmartWatch wybrać. Na tego zdecydowany byłem w 100%.A tak zostają pizdryki z bateriami 1 dzień. Jaka jest najwyższa wersja softu na której da się jeszcze wgrać ten Rom z językiem pl?Wysłane z Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Od chińskiej 1.2.13 i od angielskiej 1.3.2b jest zablokowany bootloader, na wcześniejsze da się wgrać Pacefit ROM z językiem polskim Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordonn Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Czyli na niższe wgrywam Pacefit Rom i bootloader zostaje odblokowany. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Dokładnie takWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts