Jump to content

Xiaomi AMAZFIT

korno
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Niestety zegarek ma język chiński, na szczęście ikony są intuicyjne, wszystkie podstawowe funkcje można bezproblemowo obsługiwać. Zegarek doskonale wywiązuje się z funkcji powiadomień.  Można go też obsługiwać z aplikacji, jest po angielsku. Wyświetlacz cały czas się świeci !! 3 dzień na ręce po ładowaniu, jest obecnie 63% baterii !! Za kilka dni będzie recenzja AmazFit

IMG_1361.jpg

IMG_1375.jpg

Edited by marxxx

Za pomocą zegarka można odrzucić lub wyciszyć połączenie. Odebrać nie można - przynajmniej ja nie umiem:)
PS Dzięki za link do appki, ale u mnie po zainstalowaniu nadal krzaki:( na szczęście jest tłumacz Google...

Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka

• 3 weeks later...
11 godzin temu, djmarco83 napisał:

Czy już jest jakiś mod kasujacy chińskie znaczki z Amazfit? Chcę sobie go kupić ale te kozaczki mnie denerwują.

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

Też mnie to interesuje, ludzie piszą, że działa, link do filmiku gdzie jest to pokazane

• 1 month later...

Witam czy komuś udało się ustawić aby powiadomienie o połączeniu zawierało info z kontaktów a nie połączenie nieznane, kombinuję na moim Mi5 i niestety lipa , nr telefonu widoczny zamioast nazwy z kontaktów, u syna na iPhpne 6s pokazuje nazwę kontaktu z książki

EDIT:

już wiem o co chodzi, kontakt musi być zapisany w nastębujący sposób:

501111111, nie +48 501 111 111, ani nie 501 111 111, ani tak +48501111111 , 0048501111111  też nie zadziała

Edit 2: 

Zapraszam na https://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/rom-pacefied-amazfit-huami-amazfit-t3539431    do poczytania i potestowania, jest do tego aplikacja do zainstalowania w zagarku napisana przez jednego z użytkowników, która umożliwia zmianę języka bez konieczności wydawania poleceń w adb

zachęcam do lektury i testów

Edited by kaudii

• 1 month later...
Dnia 28.01.2017 o 15:36, kaudii napisał:

Zapraszam na https://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/rom-pacefied-amazfit-huami-amazfit-t3539431    do poczytania i potestowania, jest do tego aplikacja do zainstalowania w zagarku napisana przez jednego z użytkowników, która umożliwia zmianę języka bez konieczności wydawania poleceń w adb

zachęcam do lektury i testów

Przeczytałem, potestowałem i działa super. Dobra robota.

Na dowód pokazuje zdjęcia:

20170302_135306.jpg

20170302_135353.jpg

20170302_135407.jpg

• Like 2

Ja też się chwilę zastanawiałem zanim podjąłem decyzję, nie żałuję, jak dla mnie za te pieniądze super sprawa, stąd i moje zaangażowanie w przetłumaczenie interfejsu na polski.

Wszystko śmiga prawidłowo, brak najmniejszych problemów,

• 4 weeks later...
Dnia 14.03.2017 o 20:29, MaxPrime napisał:

Też chciałbym to wiedzieć. Gearbest, Xon? A może gdzie indziej?

Dnia 14.03.2017 o 15:14, Sebaiz1 napisał:

Gdzie aktualnie najkorzystniej wypada go kupić ?

Na Gearbest wersja angielska niecałe 119$, na ali troche taniej ale wersja chinska.

http://www.deals.pokoleniesmart.pl/xiaomi-amazfit-smart-watch-english-version/

Chętnie kupię i odsprzedam po tygodniu, potrzebuje zegarek na tydzień do testów tylko.  Jak ktoś jest chętny proszę o info.

3 godziny temu, Mielcar napisał:

Na Gearbest wersja angielska niecałe 119$, na ali troche taniej ale wersja chinska.

http://www.deals.pokoleniesmart.pl/xiaomi-amazfit-smart-watch-english-version/

Chętnie kupię i odsprzedam po tygodniu, potrzebuje zegarek na tydzień do testów tylko.  Jak ktoś jest chętny proszę o info.

Czy da się sterować z zegarka aplikacją MI Home?

Edited by Cosmo77

• 1 month later...
11 minut temu, gordonn napisał:

Po co odblokować bootloader w tym sprzęcie. Przecież on nie ma androida i nic się nie dogra chyba?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Chodzi chyba o język np.chinska wersje na angielska

@gordonn Jest na Androidzie ;-), tyle, że całkowicie przerobionym. Można wgrać apki z Androida o ile będą kompatybilne z prockiem. Ogółem jest sporo opcji zablokowanych, ale jest to Android.. bodajże 5.1.

Mi oczywiście chodzi o odblokowanie bootloadera w celu wgrania romu PACEfied, który jest tłumaczony na wiele języków - w tym polski. No ale niestety bootloader został zablokowany po niedawnej aktualizacji, a Huami raczej nie chce dać możliwości jego odblokowania... .

A ja już dzisiaj prawie kupiłem na Technos- Online i dzięki Bogu płatności kartą mi nie przeszła bo bym się ładnie oszukał. I teraz znowu dylemat jaki SmartWatch wybrać. Na tego zdecydowany byłem w 100%.A tak zostają pizdryki z bateriami 1 dzień.

Jaka jest najwyższa wersja softu na której da się jeszcze wgrać ten Rom z językiem pl?

Wysłane z Redmi Note 3 Pro

Od chińskiej 1.2.13 i od angielskiej 1.3.2b jest zablokowany bootloader, na wcześniejsze da się wgrać Pacefit ROM z językiem polskim

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka