gordonn Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 Czy wam też tak bateria leci po 20% przez jeden dzień? Zegarek jest połączony tylko z telefonem do powiadomień bez sesji treningowych. Na oryginalnym angielskim sofcie bateria trzymała mi lepiej. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Dnia 3.07.2017 o 21:02, gordonn napisał: Czy wam też tak bateria leci po 20% przez jeden dzień? Zegarek jest połączony tylko z telefonem do powiadomień bez sesji treningowych. Na oryginalnym angielskim sofcie bateria trzymała mi lepiej. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Nie wiem, ile trzymała Ci wcześniej, ale mi zawsze trzymała 5 dni, więc te 20% by się zgadzało. Ostatnio zacząłem ćwiczyć regularnie, więc zegarek ładuję znacznie częściej (w końcu to bardziej zegarek sport, niż smart). A z innej beczki: przestała mi działać synchronizacja z MiFitem. Rozłączam, paruję, odinstalowuję, instaluję ponownie i nic. Żadnych danych przesłać nie mogę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordonn Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Chodzi o to że teraz nawet przez noc gdy zegarek leży na stole bateria też spada. Tak około 25% przez noc czyli na jednym ładowaniu max 48h. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 U mnie trzyma do 5 dni jak u don_kamilo, Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordonn Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 To może wina ładowarki. Jaką wy ładujecie. Tą 2A od telefonu czy 800mA. Ja ładuje tą mniejszą. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Ja moje Amazfit ładuję oryginalną ładowarką dostarczoną z telefonem Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 (edited) 2 godziny temu, kaudii napisał: Ja moje Miasto ładuję oryginalną ładowarką dostarczoną z telefonem Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Miałeś ładowarkę w zestawie? Ja sam kabel :/ I ładuję ładowarką Samsunga, 2A. Dobra, ładowarkę z telefonu teraz doczytałem. Edited July 10, 2017 by don_kamillo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Czasami ładuję ze złącza USB w komputerze przy pomocy kabla microUsb i nie zawsze tego z zestawuWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabubabaobaba Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 (edited) --del, ustawienia-- Edited July 19, 2017 by szabubabaobaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordonn Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Czy w Polsce jest serwis tego smartwatcha? Ta bateria ma taki drenaż że szok.Wgrałem najnowszy Pacefied, zrobiłem reset fabryczny i dalej leci w oczach po 50% przez 24h a w trybie treningu to już całkiem tragedia. Na XDA ludzie dają zrzuty ekranu że po 6 dni im trzyma od ostatniego ładowania. Wysłane z mojego Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Może masz ustawione aby dokonywał ciągłego pomiaru tętna i to jest powodem sprawdź wszystkie ustawienia, GPS też pobiera od groma prądu Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordonn Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Tętno mam mierzone tylko ręcznie a GPS to się włącza tylko przy treningu a przez ostatnie dwa tygodnie nie robiłem treningu. Wysłane z Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
noskal Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Czy komuś też, po jakimś czasie sama wyłącza się aplikacja Amazfit Pace. W telefonie ustawioną mam ją w autostarcie, oraz wyłączone oszczędzanie energii dla tej aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korno Posted July 29, 2017 Author Share Posted July 29, 2017 Dnia 21.07.2017 o 11:54, noskal napisał: Czy komuś też, po jakimś czasie sama wyłącza się aplikacja Amazfit Pace. W telefonie ustawioną mam ją w autostarcie, oraz wyłączone oszczędzanie energii dla tej aplikacji. To może załóż kłódkę na aplikację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noskal Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 Dnia 29.07.2017 o 14:21, korno napisał: To może załóż kłódkę na aplikację. A dokładnie gdzie się to robi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 (edited) 3 godziny temu, noskal napisał: A dokładnie gdzie się to robi ? Kiedy masz widoczny pulpit naciskasz przycisk z trzema kreskami i dalej swoją aplikację przesuwasz do dołu a wówczas pojawi się w jej rogu ikona kłódki. https://drive.google.com/open?id=0B0IycTNp5FszdElRcTRVeER3SkU Edited July 31, 2017 by Vergiliusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
korno Posted July 31, 2017 Author Share Posted July 31, 2017 Witam, czy ktoś wie skąd ściągnąć aplikacje do nowej opaski amazfit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 A jak urichomisz opaskę to nie ma kodu do ze skanowania? Ewentualnie z Google Play apke amazfit Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
noskal Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 21 godzin temu, Vergiliusz napisał: Kiedy masz widoczny pulpit naciskasz przycisk z trzema kreskami i dalej swoją aplikację przesuwasz do dołu a wówczas pojawi się w jej rogu ikona kłódki. https://drive.google.com/open?id=0B0IycTNp5FszdElRcTRVeER3SkU Śliczne dzięki teraz działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boroch Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Witam. Czy w zegarku da się rozjaśnić wyświetlacz? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Jaka masz wersję oprogramowania Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
boroch Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Jaka masz wersję oprogramowania Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka1.3.3aWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Nie wiem jak w angielskiej wersji ale w chińskiej 1.2.29 można ustawienia/wspólne i masz 6-stopni do wyboru Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
boroch Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Nie wiem jak w angielskiej wersji ale w chińskiej 1.2.29 można ustawienia/wspólne i masz 6-stopni do wyboru Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu TapatalkaTu niestety nie ma Jest tylko: auto, zawsze włączony, zablokowany i off. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 To pewnie za kilka aktualizacji będzie Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boroch Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 To pewnie za kilka aktualizacji będzie Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Mam nadzieję. Dzięki za pomoc. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cietybadacz Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 Wczoraj przyszedł mi amazfit wersja en. Mam na nim stary ROM 1.3 On. Rozumiem że na nim odblokuje boatloader i wgram pacified ROM. Po wydaniu komendy adb devices( zegarek podłączony do kompa przez podstawkę i kabel USB) dostaje komunikat waiting for any devices. Wygląda to tak jakby komputer nie widział zegarka. Nie widzi go też w "mój komputer". Telefon normalnie widzi. Pomoże ktoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 Trzeba zainstalować sterowniki, jeżeli już masz to niestety ta podstawka to nie jest idealne rozwiązanie, sprawdź w innym gnieździe USB, lub popraw ustawienie zegarka w podstawce i sprawdź ponownieWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cietybadacz Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 Skąd te sterowniki?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 (edited) Wszystko jest w moim wcześniejszym poście nr 52 post 52 Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Edited August 6, 2017 by kaudii Link to comment Share on other sites More sharing options...
chato Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 Właśnie przesiadłem się z Mi Banda 2 na Amazfita Pace. Moje pierwsze pytanie brzmi, czy da się pożenić appkę zegarka z wagą Mi Scale (tak jak w przypadku Mi Fit)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 48 minut temu, chato napisał: Właśnie przesiadłem się z Mi Banda 2 na Amazfita Pace. Moje pierwsze pytanie brzmi, czy da się pożenić appkę zegarka z wagą Mi Scale (tak jak w przypadku Mi Fit)? z jaką aplikacją łączy sie zegarek Pace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chato Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 No Amazfit Watch przecież => https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huami.watch.hmwatchmanager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 (edited) 9 godzin temu, chato napisał: No Amazfit Watch przecież => https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huami.watch.hmwatchmanager Ja czekam na dostawę zegarka, to słabo jak z Mi Fit się nie łączy. Posiadasz wersję chińska czy międzynarodową? Może International łączy się z MI Fitem. Cofam co pisałem, pomyliłem zegarki.. Edited August 4, 2017 by Mielcar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Zegarek łączy się z apka Amazfit i MiFit równocześnie. Wysłane z MI6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts