Akcesoria
24 tematów w tym forum
-
Gdzie kupić baterię?
przez SliniakS- 1 obserwujący
- 10 odpowiedzi
- 6,2 tys. wyświetleń
Witam. Po reanimacji softu chciałbym kupić baterię, tylko nie wiem gdzie. Patrzyłem na allegro i coś takiego znalazłem: https://allegro.pl/oferta/nowa-oryg-bateria-xiaomi-bm46-xiaomi-redmi-note-3-10838132662 Zastanawiałem się też nad tym: https://allegro.pl/oferta/bateria-bm46-do-xiaomi-redmi-note-3-narzedzia-10747547164 Nie wiem która będzie lepsza. Może wy macie coś do polecnia.
Ostatnia odpowiedź: ZduneX25, 29 Lipca 2021 -
-
- 1 obserwujący
- 25 odpowiedzi
- 7,6 tys. wyświetleń
Witam jak w temacie poszukuję ładowarka (wkurzają mnie przejściówki z chińskiego na europejskią) wiadomo nie chce na to wydać majątku ale ma być dobra oraz kabla chyba z transferem danych bo mój od xiaomi chyba skończył żywot ani komputer go przez niego nie widzi ani ładować biedaczek nie chce ;x możecie coś polecić z własnego doświadczenia?
Ostatnia odpowiedź: 2zerozero7, 19 Kwietnia 2020 -
Witam czy mógłby ktoś podać link gdzie moge zakupić baterie ? Na allegro a ni nic nie moge znaleść
Ostatnia odpowiedź: qcky1337, 2 Stycznia 2018 -
Wybór etui i szkła 1 2 3 4 7
przez malimalinello- 239 odpowiedzi
- 23,8 tys. wyświetleń
Cześć. Czy ktoś już ma w/w akcesoria i może się podzielić wrażeniami? Jakie produkty polecacie, a jakie odradzacie? Miło byłoby jakbyście podrzucili jakieś linki Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia odpowiedź: gordonn, 22 Lipca 2017 -
Uchwyt do samochodu
przez Jabol- 15 odpowiedzi
- 2,8 tys. wyświetleń
Poleci ktoś może jakiś uchwyt na przystawkę do samochodu na nasz "malutki" telefon? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia odpowiedź: rzadzu, 24 Czerwca 2017 -
- 5 odpowiedzi
- 1,7 tys. wyświetleń
Cześć, Jestem szczęśliwym posiadaczem Redmi Note 3, jednak jakość dźwięku doprowadza mnie do szału. Przymierzam się do kupna Fiio k1, jednak nie wiem, jak wygląda sprawa ze wsparciem/obsługą. Czy ktoś mógłby napisać, czy to razem zadziała? Działam na oficjalnym polskim Miui z aktualizacją OTA.
Ostatnia odpowiedź: symforian, 11 Czerwca 2017 -
- 0 odpowiedzi
- 973 wyświetleń
Witam poszukuje jakiegoś pada bezprzewodowego który będzie łatwy do podłączenia do telefonu i będzie posiadał uchwyt na telefon.
Ostatnia odpowiedź: Amane2142, 26 Lutego 2017 -
- 1 obserwujący
- 0 odpowiedzi
- 1,5 tys. wyświetleń
Witam. Zakupiłem taki endoskop zewnętrzny do Redmi Note 3 i nie działa - nie pokazuje obrazu z zewnętrznej kamery. Miał ktoś podobny gadżet i działał czy nie? Może to wina ROMu? Czy w ogóle ten telefon nie będzie z tym pracował. I co z innymi Xiaomi też nie działa ta funkcja? Endoskop jest sprawny na PC i Tablecie z Androidem działa.
Ostatnia odpowiedź: Note3, 7 Lutego 2017 -
- 1 odpowiedź
- 1,2 tys. wyświetleń
Witam. Czy ktoś może polecić jakiś konkretny adapter do samochodu do gniazda zapalniczki na USB (chodzi o taki 2xUSB). Miałem kiedyś taki 2.1A/1A i telefon się ładował albo przynajmniej w czasie jazdy nie spadały procenty podczas ładowania (GPS Yanosik+GoogleMaps w tle). Kiedyś mi się taka przepaliła 2.1A a inne "niby" 2.1A/1A nie podtrzymywały baterii za bardzo, spadała mi podczas jazdy. Teraz mam chwilowo od wideorejestratora taką 3.4A/2.4A i ładuje mi podczas jazdy, jak kiedyś. Potrzebuje drugiej sprawdzonej przejściówki, która faktycznie ładuje smartfona podczas korzystania z nawigacji. Jakieś namiary?
Ostatnia odpowiedź: iborkim, 4 Lutego 2017 -
- 0 odpowiedzi
- 1,3 tys. wyświetleń
Czy spotkał się ktoś z jakimś dockiem z możliwością ładowania do telefonu rn3/rn3pro? Bo teoretycznie można kupić taki zwykły - ale one są pod takie modele gdzie gniazdo ładowania jest na środku.
Ostatnia odpowiedź: Uri0550, 19 Grudnia 2016 -
- 8 odpowiedzi
- 2,2 tys. wyświetleń
Czy ktoś testował taki wynalazek? https://www.aliexpress.com/item/Micro-USB-QI-Portable-Universal-Wireless-Charger-Receiver-Adapter-For-Android-Xiaomi-mi5-Huawei-Samsung-Galaxy/32693281845.html?spm=2114.01010208.3.37.AIcD6I&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5,searchweb201603_1&btsid=aea0e03c-ea4c-4e75-83b8-6f4f19f69aab Dałoby się to podpiąć i umieścić pod jakąś obudową?
Ostatnia odpowiedź: mrok31337, 6 Grudnia 2016 -
Wybór karty Sd
przez SushiOne- 5 odpowiedzi
- 2,2 tys. wyświetleń
Witam. Zastanawiam się nad zakupem karty sd Xiaomi Redmi Note 3 Pro i mam pytanie, czy telefon obsługuje standard uhs 2? Jeżeli nie to jaka prędkość ma szyna danych uhs 1? Zależy mi na odpowiedzi, bo mam w domu kilka kart z aparatow których nie używam (zbyt mała pojemność), ale jeżeli telefon nie będzie w stanie ich wykorzystać kupię tańszą uhs1, a te sprzedam i tak drożej. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Ostatnia odpowiedź: Shado2025, 20 Września 2016 -
Hej, Myślicie, że nasz RN3PRO podoła tej technologii i jak kupie coś takiego w biedrze będzie z tego jakiś pożytek? http://www.instalki.pl/testy/hardware/24105-hykker-vr-glasses-3d.html Można do tego jakies aplikacje/ gry ściagnąć?
Ostatnia odpowiedź: PanMarcepanek, 15 Listopada 2016 -
- 15 odpowiedzi
- 2,3 tys. wyświetleń
Witajcie Jakie słuchawki są najbardziej optymalne do Xiaomi Redmi Note 3 Pro? Zależy mi na słuchawkach dousznych z wbudowanym mikrofonem, cena też jest ważna, nie chcę przepłacać oraz trwałość. Obecnie posiadam oryginalne od Sony Xperii E i są dla mnie bardzo dobre ale niestety jedna już zaczyna przerywać właśnie dlatego nie kupię ich jeszcze raz bo jakość tych przewodów przy słuchawkach jest kiepska i szybko się psują mimo delikatnego używania. Audiofilem nie jestem, jednak czegoś płytkiego i płaskiego w brzmieniu jak te za parę złotych w kiosku też nie chcę, priorytet to jak najniższa cena, trwałość i jakość dźwięku przynajmniej taka jak te które mam obecnie…
Ostatnia odpowiedź: lavka, 27 Października 2016 -
Gamepad Xbox 360
przez Wacik- 1 odpowiedź
- 1,7 tys. wyświetleń
Witajcie. Zamierzam zamówić sobie pada od xboxa 360 żeby pograć zarówno na pc jak I telefonie. Czy orientuje się ktoś o możliwości podlaczenia (pad z kablem)? Czy pad jest wykrywalny I można normalnie pograć? Proszę o wypowiedz kogoś kto posiada takiego pada oraz XRN3PRO
Ostatnia odpowiedź: Wacik, 20 Października 2016 -
- 6 odpowiedzi
- 3,8 tys. wyświetleń
Witam proszę o doradzenie jaką ładowarkę kupić na allegro? bo tą co mam aktualnie w aucie nie wyrabia. http://allegro.pl/listing/listing.php?order=pd&string=ładowarka samochodowa redmi note 3&bmatch=base-relevance-w2-uni-1-3-0812
Ostatnia odpowiedź: lukasz1992, 26 Września 2016 -
Szkło hartowane
przez Norek- 3 odpowiedzi
- 1,3 tys. wyświetleń
Witam zamówiłem takie szkiełko http://xiaomi.com.pl/produkt/szklo-hartowane-9h-xiaomi-redmi-note-3/ w środku szkło plus jakaś dziwna folia odklejana z dwóćh stron przykleiłem najpierw folię potem na to szkło dotyk działa Myślicie że ta folia znalazła tam się przypadkiem czy co ?
Ostatnia odpowiedź: acidbrain, 18 Sierpnia 2016 -
Ładowarka BlitzWolf 2.4A 1 2 3
przez hardy- 1 obserwujący
- 103 odpowiedzi
- 9,7 tys. wyświetleń
Myślicie że taka ładowarka będzie bezpieczna dla naszych XRN3P? http://www.blitzwolf.com/BlitzWolf--24W-Smart-Dual-Port-EU-Plug-High-Speed-Desktop-Charger-Adapter-With-Power3S-Technology-p-11.html
Ostatnia odpowiedź: luki!, 3 Sierpnia 2016 -
Napięcie ładowarki
przez Gość [email protected]- 2 odpowiedzi
- 1,6 tys. wyświetleń
Witam. Mam ładowarkę samochodową z dwoma wyjściami usb: 5V = 2.4A 5V = 1A Na którym wejściu lepiej lądować Redmi N3pro? Ja podłączam zawsze pod 2.4A, ale dzisiaj telefon mocno się nagrzał, dlatego pomyślałem, że warto zapytać czy dobrze robię.
Ostatnia odpowiedź: homman, 31 Lipca 2016 -
Adapter OTG Ethernet
przez zygilli- 2 odpowiedzi
- 3,1 tys. wyświetleń
Czy ktoś z was próbował podłączyć się do internetu za pomocą adaptera Ethernet: http://allegro.pl/karta-sieciowa-lan-micro-usb-rj45-android-windows-i6298968035.html http://www.aliexpress.com/item/Useful-Network-Ethernet-Adapter-Card-Micro-USB-2-0-to-RJ45-Lan-100Mbps-Asix-AX8872B-for/32379086333.html?spm=2114.01010208.3.137.6tjbNg&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_1_10037_10017_405_507_10032,searchweb201603_11&btsid=17255b37-d160-45a1-8801-d58dc62083b4 Nie do wszystkich urządzeń można się podłączyć przez wifi dlatego przydałby się taki adapterek.
Ostatnia odpowiedź: homman, 28 Czerwca 2016 -
Etui,Uchwyt i kabel
przez LinQ- 1 odpowiedź
- 777 wyświetleń
Tak jak w temacie szukam jakiegoś fajnego etui, uchwytu do samochodu oraz kabla do auta AUX najlepiej z allegro bo jednak zleży mi na czasie i nie chce czekać aż dojdzie z Chin. Może ktoś coś polecić.
Ostatnia odpowiedź: rzadzu, 24 Czerwca 2016 -
OTG - USB 64G
przez Roberttt- 6 odpowiedzi
- 1,1 tys. wyświetleń
Witam Są ograniczenia co do wielkosci USB podłaczanego? USB 16 G mi działa a niestety 64G mi nie chce działć
Ostatnia odpowiedź: monsiejowa, 4 Maja 2016 -
Ladowarka nillkin 2a
przez Lipskus- 16 odpowiedzi
- 2,4 tys. wyświetleń
Chce poznac opinie posiadaczy tej ladowarki czy Jest ona bezpieczna bo chcialbym ja zakupic do redmi note 3 pro jest ona o identycsnych parametrach co orginalna xiaomi
Ostatnia odpowiedź: mohi77, 21 Kwietnia 2016 -
Ochrona dla XRN3 pro
przez alan0999- 1 odpowiedź
- 1 tys. wyświetleń
Cześć jakie etui, plecki oraz szkła hartowane polecacie dla tego telefonu.
Ostatnia odpowiedź: KrzysiekGP, 7 Kwietnia 2016