SliniakS Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Witam. Po reanimacji softu chciałbym kupić baterię, tylko nie wiem gdzie. Patrzyłem na allegro i coś takiego znalazłem: https://allegro.pl/oferta/nowa-oryg-bateria-xiaomi-bm46-xiaomi-redmi-note-3-10838132662 Zastanawiałem się też nad tym: https://allegro.pl/oferta/bateria-bm46-do-xiaomi-redmi-note-3-narzedzia-10747547164 Nie wiem która będzie lepsza. Może wy macie coś do polecnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Ja szukałem ostatnio baterii do mi5, ten sam czas produkcji telefonu, kupuj obojętnie co i tak to wszystko zamienniki, najlepiej oczywiście oryginał z padniętego telefonu, ale nie wiem czy znajdziesz taki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliniakS Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 32 minuty temu, ZduneX25 napisał: Ja szukałem ostatnio baterii do mi5, ten sam czas produkcji telefonu, kupuj obojętnie co i tak to wszystko zamienniki, najlepiej oczywiście oryginał z padniętego telefonu, ale nie wiem czy znajdziesz taki. No to chyba się skuszę na Green Cella Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Czekaj, to szukaj takiej, która ma chociaż takie same dane jak oryginał: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliniakS Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 4 godziny temu, ZduneX25 napisał: Czekaj, to szukaj takiej, która ma chociaż takie same dane jak oryginał: Kurczę, zamówiłem już GC... Zobaczy się co to będzie jak nie będzie działało tak jak ma działać po prostu odeśle to i zamówię inne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Działać będzie tylko nie wiem jaki wypływ na sam układ ładowania po dłuższym czasie będzie. Plus taki, że chociaż te wartości ma niższe - nie wyższe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliniakS Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 1 godzinę temu, ZduneX25 napisał: Działać będzie tylko nie wiem jaki wypływ na sam układ ładowania po dłuższym czasie będzie. Plus taki, że chociaż te wartości ma niższe - nie wyższe. W sensie że telefon może się uszkodzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 No tak, jakaś bardzo lipna bateria może uszkodzić "system ładowania" na płycie głównej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliniakS Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 5 minut temu, ZduneX25 napisał: No tak, jakaś bardzo lipna bateria może uszkodzić "system ładowania" na płycie głównej. Czytałem opinie ludzi i w sumie nie ma tragedii. No zobaczę co to będzie, może od razu zwrot zrobię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliniakS Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 Takie coś przyszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Możesz odesłać za niezgodność z opisem Podłącz i kontroluj temperatury, każdy telefon ma płytę główna w górnej części, więc tam macaj telefon podczas mocniejszego użytkowania czy nie grzeje się z mocno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts