himek72 Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Odradzam wszystkim szkło MOCOLO, po 3 dniach samo zaczęło się odklejaćTo widocznie coś poszło nie tak przy zakładaniu, może być nie wiem jak dobre szkło ale jak źle wyczyścisz i odtłuścisz ekran to niestety ale będzie się odklejać, sam mam mocolo i uważam że jest dobre i polecam. Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fakeman Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 http://allegro.pl/etui-pancerne-armor-xiaomi-redmi-note-3-szklo-9h-i6507482236.html Ma ktoś takie coś? Jak z zasięgiem? Wiem, że na ali takie samo wychodzi o połowe taniej ale zależy mi na wysyłce z polski Link to comment Share on other sites More sharing options...
malimalinello Posted November 1, 2016 Author Share Posted November 1, 2016 mam doświadczenie, nie próbuj mi zarzucać nieumiejętnego zakładania szybki lolKolega tylko napisał, że może coś poszło nie tak, a Ty już wyskakujesz z zarzucaniem nieumiejętnego zakładania szybki "lol" Trochę luzu, bo jak się czyta niektóre posty to można odnieść wrażenie, że nawet plandeka na żuku nie jest aż tak spięta jak co niektórzy Wysłane z mojego Xiaomi Redmi Note 3 Pro za pomocą Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
widmo82 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Gdyby ktoś szukał etui lub futerału do wersji specjalnej z LTE800 zwanej: Kate (o 2mm dłuża od Kenzo) To jutro kończą się zapisy na oryginalne akcesoria: w skrócie orientacyjne koszta: 15zł (wys z Azji +prowizja dla pośrednika) + 8,00zł (wysyłka po PL) => 23zł Etui: 13zł Futerał: 20zł Folia: 13zł (3szt w 1op.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistachio Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Panowie a czy na aliexpress znajdę szkło hartowane w wersji matowej - do Kenzo? bo pokrowiec to już pewny wybór i będzie to o to Link to comment Share on other sites More sharing options...
blazej203 Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 witam zakupiłem takie etui na ali https://www.aliexpress.com/item/Luxury-PU-Leather-Flip-Cover-For-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Case-With-Stand-Original-Window/32737713544.html. Pytanie czy ktoś ma takie i czy działa w nim smart cover? Link to comment Share on other sites More sharing options...
musek Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Cześć, Nie jestem przekonany, czy będzie działac Smart Cover. Mam pokrowiec z klapką od Nillkin'a (wspierający Smart Cover) i nawet przy połączeniu przychodzącym ekran jest zupełnie wygaszony, do czasu aż nie otworzę klapki. Nie wiem jak miałoby to działać w przypadku tego pokrowca - teoretycznie przy zamkniętej klapce wyświetlacz powinien być włączony, więc i Smart Cover nie do końca ma sens. Ale skoro już zamówiłeś, to sam się przekonasz. Daj potem znać jak to działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blazej203 Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 (edited) No właśnie nie działa,jedynie z jakąś aplikacja na zasadzie,że jak zasłonisz czujnik to blokuje się ekran,ale wystarczy zasłonić ręką i też się blokuje więc lipa.Jak dla mnie case bezużyteczny. Wczoraj przyszedł do mnie też ipaky i zdecydowanie jak na razie najlepszy case Edited November 26, 2016 by blazej203 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sienko Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 (edited) Witam wszystkich. Jestem nowy. Jeszcze nie kupiłem telefon Xiaomi Redmi Note 3 Pro version Internation ale mućzę wiedziec czy jest folia i futerał dla version Internation. Przeczytałem wszystkie post forum, szukałem w allegro to większości tylko podano informacje 150x76x8.65mm oraz brak info. Dalej mecze się szukam dla 152x76x8.65mm i nie ma...to chyba jakieś żart...nie może być tak ze telefon żyje bez folii i futerał przed upadki i itd. Ktoś z was posiada telefon z 152mm to proszę o namiar link kupno folia i futerał. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Was Sienko EDIT : @down Masz rację ze jestem nieudolny...już znalazłem prawidłowy temat. Edited December 4, 2016 by Sienko Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajsta Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Nie wiem jak szukałeś, ale robiłeś to nieudolnie. Jest odrębny temat na to czego szukasz więc zobacz tam. Ja mam SE i mam zarówno glass jak i etui. Pisane z RN3P SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekM Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Mam do was kilka pytań: 1. Czy macie problem z odklejającym się szkłem w jednym obszarze ekranu? To już drugi taki przypadek. 2. Czy ma ktoś sklepy gdzie znajdę jakieś cienkie gumowe etui? BTW. Mam do sprzedania etui: http://allegro.pl/etui-dla-xiaomi-redmi-note-3-pro-eleganckie-gumowe-i6645147905.html Sprzedaję w cenie zakupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swinka Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 (edited) komentarz w złym miejscu Edited January 4, 2017 by swinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonzi Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Witam mam problem, bo nie mogę znaleźć na żadnym allegro etui takiego jak z ibg https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-note-3-anti-slide-transparent-soft-rubber-protective-case-7267.html może ktoś kupował niedawno i ma aukcje i mógłby podesłać? Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veriael Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Dnia 8.01.2017 o 16:52, Bonzi napisał: Witam mam problem, bo nie mogę znaleźć na żadnym allegro etui takiego jak z ibg https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-note-3-anti-slide-transparent-soft-rubber-protective-case-7267.html może ktoś kupował niedawno i ma aukcje i mógłby podesłać? Z góry dzięki Widziałem takie na Aliexpress, tam poszukaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonzi Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 33 minuty temu, Veriael napisał: Widziałem takie na Aliexpress, tam poszukaj. Dzięki za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
rojeqq Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 http://allegro.pl/etui-dla-xiaomi-redmi-note-3-pro-eleganckie-gumowe-i6645147905.html szukam takiego etui, ale chyba Dnia 21.12.2016 o 16:00, TomekM napisał: Mam do was kilka pytań: 1. Czy macie problem z odklejającym się szkłem w jednym obszarze ekranu? To już drugi taki przypadek. 2. Czy ma ktoś sklepy gdzie znajdę jakieś cienkie gumowe etui? BTW. Mam do sprzedania etui: http://allegro.pl/etui-dla-xiaomi-redmi-note-3-pro-eleganckie-gumowe-i6645147905.html Sprzedaję w cenie zakupu. asz dalej do etui, bo bym kupil Dnia 30.10.2016 o 02:14, Diabl0pl napisał: Ja posiadam takie etui: https://pl.aliexpress.com/item/PZOZ-New-luxury-colour-silicone-case-cover-for-xiaomi-redmi-note3-5-5-Plastic-frame-comfortable/32606895517.html?spm=2114.010208.3.3.G1RcTQ&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2,searchweb201603_1&btsid=a9e67b15-daa3-449f-a587-aad6259f0e52 Jest to guma z plastikową ramką. Wygląda bardzo ładnie, kolor ramki taki sam jak telefonu (posiadam wersję złotą). Jedyne co mnie zastanawia, to jak długo wytrzyma plastik wokół gniazda ładowania, gdyż jest w tym miejscu trochę cieńszy. Dokupię sobie jeszcze w razie czego ten pokrowiec silikonowy, o którym wspomniano parę postów wcześniej, ale ten też polecam. a skad to zamawiales? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabl0pl Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Dnia 14.01.2017 o 22:41, rojeqq napisał: A skad to zamawiales? Toć jest link podany. ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
rojeqq Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 nie ma gdzies w polsce tego etui? trzeba czekac miesiac na cos wartego 3 dolary.. no ludzie .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabl0pl Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 No ja czekałem, co mam powiedzieć? ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
blazej203 Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Witam poszukuje szkła hartowanego takiego którego nie podnosiło etui.Ktoś może polecić jakieś?wcześniej miałem takie ktoś może wie gdzie je można kupić,bo zapomniałem już gdzie je zakupiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 czy ktoś już używa Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3mk FlexibleGlass wersja Matte-Coat™ jeśli tak, jakie wrażenia i czy montaż sprawia trudność? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wili23 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 tez jestem ciekawy. Znalazłem nawet taniej na allegro: http://allegro.pl/szklo-3mk-xiaomi-redmi-note-3-3pro-przod-tyl-w-wa-i6688841296.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
rojeqq Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 czy ktos ma manie na punkciej jak najcienszego etui i znalazl takowe i moze sie nim ze mna podzielic? ma byc po prostu najciensze, zeby jak najmniej pogrubialo telefon. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Lustruję temat i nie mogę znaleźć nic konkretnego - szukam szkła hartowanego, które nie będzie odchodziło pod naporem etui (z tego co tu czytam to nie tylko ja mam ten problem), ale jednocześnie nie za 50 zł, bo to już dużo ponad budżet. Może ktoś zalinkować czymś fajnym z allegro albo ali? Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzy Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 (edited) Czy ma ktoś etui "mirror"? Czy jest grube? Telefon jest duży bez takich dodatków, czy to znacząco pogrubia urządzenie? I jak z wytrzymałością? Jakie etui polecacie? Zależy mi na tym, aby nie powiększało zbytnio telefonu i coś chroniło ramki. Edited February 22, 2017 by frenzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
warszawa12332167 Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 (edited) Chce kupić to szkło:http://allegro.pl/szklo-hartowane-xiaomi-redmi-note-3-pro-se-152mm-i6733904718.html oraz to etui: http://allegro.pl/etui-pokrowiec-do-xiaomi-redmi-note-3-pro-se-152mm-i6733768004.html czy warto? często upada mi telefon więc chce sie zabezpieczyć. Oraz czy wyświetlacze do wersji kate są już bardziej dostępne ale w polsce? bo na allegro wszystko do kenzo. Edited April 10, 2017 by warszawa12332167 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 czy ktos ma manie na punkciej jak najcienszego etui i znalazl takowe i moze sie nim ze mna podzielic? ma byc po prostu najciensze, zeby jak najmniej pogrubialo telefon. pozdrawiamNillkin Frosted.X.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Ja także od Nillkin'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiNiu Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Wiecie czy można gdzieś teraz dostać to etui? https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-note-3-microfiber-protective-case-7299.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordonn Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Ja mam Ipaky i szkło Nilkin. Po pół roku etui trzyma się dobrze tylko kolor zszedł w niektórych miejscach ale za to szkło to inna bajka.Zero zużycia i extra wygląda. Nic nie odstaje na ratach i tym podobne. Warto było dać te 40zl za same szkło. Wysłane z Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts