Norek Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Witam zamówiłem takie szkiełko http://xiaomi.com.pl/produkt/szklo-hartowane-9h-xiaomi-redmi-note-3/ w środku szkło plus jakaś dziwna folia odklejana z dwóćh stron przykleiłem najpierw folię potem na to szkło dotyk działa Myślicie że ta folia znalazła tam się przypadkiem czy co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszekwita1 Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 w opisie przedmiotu jest – niebieska folia do oczyszczenia ekranu jeżeli o tą ci chodzi a jak jest to zwykła folia to chyba była ona do poćwiczenia przyklejania przed przyklejeniem szkła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibboniks Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Witam ! By nie robić off-topu drobne pytanko właśnie o szkło : jutro zakupuje Etui Ipaky + szkło hartowane za 34 zł (odbiór osobisty) cena tego szkła to jakieś 10 zł ~ Czy ma to jakąś znaczącą różnice od tych za 30 zł + ? (0.3 mm grubości ma twardość 9H) Link to comment Share on other sites More sharing options...
acidbrain Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Ja powiem tak... Miałem różne i zwykłe i mocolo.... Zamów sobie z ali szkło te grubsze .0.3 mm czy jaka tam miara.. Za 2 z wysyłką 6.50 Zepsuje się to dam nowe.. Mocolo za 25 zł tak samo się rozwaliło jak inne:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts