Aslaf95 Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 (edited) Cześć, Jestem szczęśliwym posiadaczem Redmi Note 3, jednak jakość dźwięku doprowadza mnie do szału. Przymierzam się do kupna Fiio k1, jednak nie wiem, jak wygląda sprawa ze wsparciem/obsługą. Czy ktoś mógłby napisać, czy to razem zadziała? Działam na oficjalnym polskim Miui z aktualizacją OTA. Edited April 25, 2017 by Aslaf95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4kron Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Próbowałeś instalować dodatki Dolby Atmos i Viper FX?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslaf95 Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 2 godziny temu, s4kron napisał: Próbowałeś instalować dodatki Dolby Atmos i Viper FX?? Nie mam odblokowanego bootloadera. Jadę na oficjalnym niezaśmieconym MIUI, nigdy nie miałem potrzeby, żeby odblokowywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4kron Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 To ja więcej Ci nie pomogę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslaf95 Posted April 26, 2017 Author Share Posted April 26, 2017 Tak czy inaczej, zaryzykowałem i zamówiłem. W razie czego mam prawo do zwrotu w okresie 14 dni od zakupu. Ma dojść po majówce: jak sprawdzę, zdam sprawozdanie. Przynajmniej potomni będą wiedzieć na 100%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
symforian Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 Smsl idol działa wraz z aplikacją USB audio Player pro . Można odtwarzać nawet gęste formaty. Tidal też leci w wersji master Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts