zehell Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Mieć bardzo długo konto Wysłane z mojego Redmi Note 3
bartekzmc Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 (edited) ja mam konto od 2013. dzisiaj dostałem sms, bez wiekszych problemow poszlo miui polska root i twrp. natomiast mam problem z apka do zarzadzania uprawnieniami su. udalo wam sie pobrac binaria? bezpiecznie jest pozwolić TWRP na ten "reroot" czy coś takiego? Edited January 7, 2016 by bartekzmc
zehell Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Ha flashowalem z twrp dawałem tu już zipa Wysłane z mojego Redmi Note 3
leonov Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 4 minuty temu, zehell napisał: dawałem tu już zipa Dkładnie zehell jest tutaj ten co dałeś
Mamut Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Własnie otrzymałem zakupiony telefon z systemem Miui Polska bez czekania na smsa i tworzenia innych kombinacji Nawet nie wyobrażacie sobie mojego zdziwienia kiedy odpaliłem telefon!
bartekzmc Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 dzieki. a co z twrp? pytal przy pierwszym uruchomieniu czy zezwolić? za chwile moge wrzucic screen
leonov Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 1 minutę temu, Mamut napisał: Własnie otrzymałem zakupiony telefon z systemem Miui Polska Możesz wrzucić screena ?
pull1990 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Coś mi się zdaje że to wcale nie będzie miuipolska
GeoRedfox Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Bardzo watpie że to MIUIPolska, co najwyżej ten pseudo przetłumaczony soft Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Mamut Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 (edited) Mam takie coś Edited January 7, 2016 by Mamut
m4ci3k_sz Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Że niby miuipolska stable który nie istnieje? Grubo Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
leonov Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 No to pojechali po bandzie ! POSZYWAJĄ SIĘ POD MUIU POLSKA !!!
m4ci3k_sz Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Swoją drogą, nie powinno być dzisiaj przypadkiem updatu china dev? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Mamut Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 No ale jest możliwość wejścia przez recovery, to jak bez zdjęcia bootloadera to zrobili?
Steavi Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 1 minutę temu, Mamut napisał: Po kliknięciu w trzy kropki mam coś takiego. To jest jakaś lewa wersja systemu. Brat miał u siebie dokładnie to samo, miuipolska nie wiadomo skąd i jak zainstalowane. Radzę Ci wgrać czysty ROM 7.0.22.0
m4ci3k_sz Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Po kliknięciu w trzy kropki mam coś takiego. Beka. "Miuipolska" a aktualizacja do pobrania z Xiaomi eu. Pochwal się kto Ci taki syf zainstalował Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Mamut Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 3 minuty temu, maaaciekmaaaniek napisał: Beka. "Miuipolska" a aktualizacja do pobrania z Xiaomi eu. Pochwal się kto Ci taki syf zainstalował Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Czemu syf? Przetłumaczone wszystko, usunięte zbędne chińskie aplikacje. Co może być nie tak? http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-3-32gb-lte-wysylka-z-polski-i5849108601.html
hhunter22 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Królik 🐇 🐇 🐇 hehe. "Ciemność, widzę ciemność, ciemność widzę".
fyme Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Jak faktycznie zainstalowany jest rom z xiaomi.eu to nie ma mowy o syfie. 1
leonov Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 10 minut temu, Mamut napisał: Po kliknięciu w trzy kropki mam coś takiego. Jesteś "nowy" więc powiem tylko tyle, weź poczytaj trochę na forum, piszesz że masz recovery a nie masz, uruchomiłeś w trybie recovery ? o czym tu pisać ?
Acid Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 3 minuty temu, fyme napisał: Jak faktycznie zainstalowany jest rom z xiaomi.eu to nie ma mowy o syfie. To nie jest rom xiaomi.eu bo przecież nasze romy są na bazie wersji dev w formacie x.xx.xx. A ten na screenie to wersja MIUI typu "syfiastego". Ale owszem tłumaczenie jest pobrane (ukradzione etc) z romu xiaomi.eu.
tpawel Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Godzinę się chłopak cieszył... A wystarczyło nie wchodzić na forum wysłane z RN2
Acid Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Wiesz... mniejsza z tym. Do tego telefonu nie dostanie żadnej aktualizacji bo nie wie skąd jest rom. Musi odblokować bootloader tak czy inaczej jeśli chce aktualizacje. 1
zehell Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 No ładną maniane królik odstawia. Używać może ale niech się ograniczy z używaniem apek bankowych. Zloży request i dopiero po zatwierdzeniu niech flashuje jak potrzebuje polskiego Wysłane z mojego Redmi Note 3
Mamut Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 6 minut temu, zehell napisał: No ładną maniane królik odstawia. Używać może ale niech się ograniczy z używaniem apek bankowych. Zloży request i dopiero po zatwierdzeniu niech flashuje jak potrzebuje polskiego Wysłane z mojego Redmi Note 3 16 minut temu, Acid napisał: Wiesz... mniejsza z tym. Do tego telefonu nie dostanie żadnej aktualizacji bo nie wie skąd jest rom. Musi odblokować bootloader tak czy inaczej jeśli chce aktualizacje. 22 minuty temu, tpawel napisał: Godzinę się chłopak cieszył... A wystarczyło nie wchodzić na forum wysłane z RN2 40 minut temu, leonov napisał: Jesteś "nowy" więc powiem tylko tyle, weź poczytaj trochę na forum, piszesz że masz recovery a nie masz, uruchomiłeś w trybie recovery ? o czym tu pisać ? 45 minut temu, hhunter22 napisał: Królik hehe. "Ciemność, widzę ciemność, ciemność widzę". Napisałem do nich wiadomość przed chwilą z ogólnymi pytaniami, czekam co odpowiedzą. A tak ich chwaliłem bo kontakt i czas wysyłki bardzo dobry..
Acid Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Oni dużo nie mogą powiedzieć i zrobić. Zaopatrują się w telefony jak inni u dystrybutorów. A tam chińczyki wgrywają te softy. Praktycznie oni nie mają wyboru, w sensie albo biorą co dają chińczyki albo biorą to i dodatkowo sami poprawiają soft na miuipolska czy xiaomi.eu (ale to dodatkowa robota). Kto ma odblokowany BL może powiedzieć jak zmieniła się flaga "warranty" w getvar all?
zehell Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Zmieniła się z yes na no Wysłane z mojego Redmi Note 3
Mamut Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 2 minuty temu, Acid napisał: Oni dużo nie mogą powiedzieć i zrobić. Zaopatrują się w telefony jak inni u dystrybutorów. A tam chińczyki wgrywają te softy. Praktycznie oni nie mają wyboru, w sensie albo biorą co dają chińczyki albo biorą to i dodatkowo sami poprawiają soft na miuipolska czy xiaomi.eu (ale to dodatkowa robota). Tak zdawałem sobie z tego sprawę. Ale na licytacji jak byk napisane jest język angielski i chiński to myślałem że rom będzie oryginalny. Fajnie że postarali się wgrać coś po polsku, ale nadal to system nie wiadomo z jakiego źródła. Telefon będzie służył tylko do rozmawiania, smsowania, grania (raz po raz w nudnych momentach w pracy), przeglądania neta, zer płatności czy tego typu podobnych spraw, może zostać system czy lepiej próbować wgrać oryginalny soft?
zehell Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 W nosku mam gwarancje będę męczył królika z NTZU jak coś Wysłane z mojego Redmi Note 3 1
Recommended Posts