Jump to content

Recommended Posts

Posted
28 minut temu, leonov napisał:

Po instalacji MIUI Polska traci się wgrane recovery ? bo nie mogę w nie wejść przez Vol+ i Power ? 

Spróbuj przez aplikację Aktualizacje, trzy kropeczki w prawym górnym rogu, i uruchom w recovery

Posted

No nie działa pokazuje się 'telefon z kablem", jak by nie było recovery !? jak je teraz zainstalować ? sposób z Flashify nie działa :-( o co tu chodzi ?

Posted

No tak robię, jak poprzednio uruchamiam, wyskakuje okienko z brakiem ROOT z przyciskiem OK, wciskam Home, przechodzę do Panel Sterowania, Uprawnienia, Udziel dostępu do ROOT, i tu nic nie ma :-( "Brak aplikacji z ROOT", ręce mi opadają :-( .

Posted
No tak robię, jak poprzednio uruchamiam, wyskakuje okienko z brakiem ROOT z przyciskiem OK, wciskam Home, przechodzę do Panel Sterowania, Uprawnienia, Udziel dostępu do ROOT, i tu nic nie ma default_icon_e_sad.gif "Brak aplikacji z ROOT", ręce mi opadają default_icon_e_sad.gif .

Zainstaluj supersu, przydziel mu oprawnienia i nie będziesz musiał się bawić z tym panelem sterowania

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Posted
Supersu przy próbie aktualizacji SU binary, wywala "Instalacja nieudana!" , chore to wszystko. 

Dziwne, na redmi note lte działało bez problemu

Posted

Dziwne dlaczego  Flashify nie działa na MIUI Polska, przed wgraniem polskiego miui na romie DEV działał normalne. 

Posted (edited)
31 minut temu, leonov napisał:
Supersu przy próbie aktualizacji SU binary, wywala "Instalacja nieudana!" , chore to wszystko. 

Miałem to samo... Ściągnij soft z metody.: TWRP for Redmi Note 3 for newbies i bez restartowania telefonu wcisnij VOL+ Power

Edited by marks
  • Like 1
Posted
21 minut temu, marks napisał:

Miałem to samo... Ściągnij soft z metody.: TWRP for Redmi Note 3 for newbies I bez restart telefonu VOL+ Power

Poszło dzięki :-) 

Posted

Właśnie dostałem jakiegoś sms-a z numeru 807512 ale wszystko jest po chińskim i nie wiem czy to odblokowanie

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Posted

Jak wielu kolego jak wielu nie dostało co leprze gdzieś czytałem na forum globalnym że Xiaomi ma prawo odmówić przyznania prawa do odblokowania. Tylko traktujcie to z dużym dystansem bo widzę ze tam dużo piszą ale nie zawsze prawdę.

Posted

Jak smsy jakoś powoli idą to nikt się tym nie zajmie, no chyba że coś się stanie.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Posted

Jak smsy jakoś powoli idą to nikt się tym nie zajmie, no chyba że coś się stanie.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Przepraszam że się pytam, może już było opisane ale jak dostanę tego smsa to normalnie mogę odblokować bl?

Pozdrawiam

Posted

Jak smsy jakoś powoli idą to nikt się tym nie zajmie, no chyba że coś się stanie. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Przepraszam że się pytam, może już było opisane ale jak dostanę tego smsa to normalnie mogę odblokować bl?

Pozdrawiam

Tak

• Like 1
Posted

No jestem w szoku, dzis o 7:00 przyszedl sms... czekalem rowno 10 dni. Konto mialem od okolo 2 lat...po robocie zaczynam walke ;)

Moze ktos pokusi sie o instrukcje... z miuipl i root bo widze ze sa problemy

Posted (edited)

nie na temat -- ale nie moglem sie powstrzymac.....

I NASTAŁA CISZA

--- Chinczycy nerwy Polakow nadszarpneli, .. a ROM MIUI POLSKA jakże pożądany je uspokoił..... :)

Swoja droga -- Chlopaki dobra robote robia, .. i należy im się wsparcie... Dzis robie przelew darowizny -- Ktoś jeszcze wyrazi swoje podziękowanie??

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nooo i moje wsparcie zostalo "przelane"---- bede sam??.....

Edited by marks
aktualizacja
  • Like 1
Posted (edited)

Ja też dzisiaj dostałem SMS, wieczorem biorę się do wgrywania ;)

edit:

no i mam taki błąd jak na ekranie ;/

Bez tytułu.png

Edited by Michal_gol
Posted
nie na temat -- ale nie moglem sie powstrzymac.....

I NASTAŁA CISZA

--- Chinczycy nerwy Polakow nadszarpneli, .. a ROM MIUI POLSKA jakże pożądany je uspokoił..... default_smile.png

Swoja droga -- Chlopaki dobra robote robia, .. i należy im się wsparcie... Dzis robie przelew darowizny -- Ktoś jeszcze wyrazi swoje podziękowanie?? 

Ja już dawno temu dwie dyszki wpłaciłem

• Like 1
Posted

A u mnie dzisiaj niespodzianka.

Jak pisałem wcześniej nie mogłem wysłać zgłoszenia na odblokowanie przez sms-a, bo przenosiło mnie od razu na stronę pobierania Mi unlock. Próby odblokowania kończyły się jak u Acid-a na 50% weryfikacji. Dzisiaj tak proforma spróbowałem odblokować Mi unlockiem... I poszło! Nie zmieniałem komputera, sterowników, wszystko jest jak było. I bootloader odblokowany :-D

Posted
28 minut temu, juras_b napisał:

A u mnie dzisiaj niespodzianka.

Jak pisałem wcześniej nie mogłem wysłać zgłoszenia na odblokowanie przez sms-a, bo przenosiło mnie od razu na stronę pobierania Mi unlock. Próby odblokowania kończyły się jak u Acid-a na 50% weryfikacji. Dzisiaj tak proforma spróbowałem odblokować Mi unlockiem... I poszło! Nie zmieniałem komputera, sterowników, wszystko jest jak było. I bootloader odblokowany :-D

bez sms'a? how? coś trzeb wczensiej zrobić? coś pobrać?