Jump to content

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, solko12 napisał:

Kiedy zamawiałeś i jaki kolor? :D

Wysłane z mojego Moto G 2014 LTE przy użyciu Tapatalka

26, od razu jak się pojawił. Grafit.

Posted

Ja zamawiałem 24.07 redmi note 3 pro zamówienia byly realizowane od 01.08 dzisiaj ok 14:30 dostałem maila ze zamówienie zostalo zrealizowane i fakturę na maila. Inpost odbierze pewnie w poniedziałek. A kontakt ze sklepem jest faktycznie utrudniony bo dzwoniłem do PayU i oni maja z nimi kontakt ze maja problemy ponieważ przeprowadzili się itp. ale realizują po mału zamowienia

Posted
Sklepxiaomi.pl i xioami.com.pl to od tego samego janusza biznesu?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Nie, ale a4y nie lepsze

Posted

Złożyłem zamówienie 31.07. Dziś zmiana statusu na "zrealizowane", dostałem mail od dpd, w poniedziałek telefon dotrze. Sklep wydaje się ok, chociaż faktycznie brakuje kontaktu, a posługiwanie się logotypem 'mi' brzydko pachnie.

Posted
Złożyłem zamówienie 31.07. Dziś zmiana statusu na "zrealizowane", dostałem mail od dpd, w poniedziałek telefon dotrze. Sklep wydaje się ok, chociaż faktycznie brakuje kontaktu, a posługiwanie się logotypem 'mi' brzydko pachnie.

Jaki telefon wybrałeś?

Posted

I ja podjechałem dzisiaj i już było otwarte- tzn. na drzwiach jest kartka z numerem telefony, budowa/remont dalej pełną parą z zewnątrz i w środku, ale na szczęście złapałem za klamkę i wszedłem :)

Telefonów w środku mają kilka dużych kartonów, przynajmniej w tym pokoju co byłem.
Kilka osób mieszało telefonami przy kompach (pewnie wgrywali język PL).

Zapłaciłem gotówką, odebrałem telefon (Redmi Note 3 Pro wszystkie kolory mieli do wyboru) dostałem fakturę także wszystko jest ok poza czasem realizacji wysyłek i kontaktem.

Wiem, że szlag was trafia, bo już czekacie bardzo długo ale myślę, że się w końcu doczekacie :)

Posted

Info z ostatniej chwili paczka z Mi4C 2/16Gb Biały(podobno) W DRODZE(Inpost)

Zrealizowane było 26.07 przy kupnie dnia 19.07, czyli tydzień na zabranie się za spakowanie telefonu i tydzień na przekazanie paczki do wysyłki dobrze że gołębiem nie wysyłają bo kolejny tydzień bym czekał. jak przyjdzie dam znać czy wysłali to co zamówiłem... módlmy się 8-)

Posted

O 16;02 dostałem maila o wysyłce kurierem DPD Xiaomi Redmi note 3 3/32GB 

Byle do poniedziałku i niech wszystko będzie ok i wgrane oprogramowaniejak pisze na stronie :)

Posted
O 16;02 dostałem maila o wysyłce kurierem DPD Xiaomi Redmi note 3 3/32GB 

Byle do poniedziałku i niech wszystko będzie ok i wgrane oprogramowaniejak pisze na stronie

Jaki kolor i kiedy zamawiałeś?

Posted

Ktoś wie w jakie dni i godziny pracują jeśli chodzi o tę realizację zamówień robią coś w weekendy i podobno inpost też pracuje w soboty nadają wtedy paczki? Trochę kicha że z polskiego sklepu się czeka dłużej niż jakby kupić z chin i to o kilkadziesiąt złotych taniej

Posted

Nie pytałem za wiele, bo za mną byli już kolejni klienci więc nie chciałem siedzieć tam za długo.

Ale żałuję, że nie poprosiłem o wgranie miui.eu / PL jak ktoś pisał, że mu wgrali ;(

Remontu,a chyba raczej budowy raczej nie robi szwagier bo sporą ekipę tam widziałem ostatnio ;)

Posted
1 minutę temu, kamiltbg napisał:

Czyli teoretycznie ja też powinienem dostać, a nie dostałem.

Spokojnie pewnie jeszcze panuje chaos w wysyłkach, może jeszcze dziś się doczekasz.

Posted

Ja też ciągle czekam na info z inpostu ale wydaje mi się że dopiero w następnym tygodniu będzie. Podejrzewam że Ci co wybrali kuriera wysłali jednym rzutem.

Posted

Nie wysłali niestety, moje zamówienie z 21 nadal leży i czeka na nadanie

Posted
2 godziny temu, solko12 napisał:

Jaki kolor i kiedy zamawiałeś?

pisałem już 26 lipca kurier dpd płatność z góry przez PayU model xiaomi redmi note 3/32gb lte w wersji szarej 

o 16:15 kurier odebrał paczke,tak więc nie liczyłbym że komuś jeszcze dzisiaj wyślą,kurierzy zazwyczaj przyjeżdżają raz w danych godzinach choć moge się mylić .

• Like 1
Posted
31 minut temu, Damian12345 napisał:

pisałem już 26 lipca kurier dpd płatność z góry przez PayU model xiaomi redmi note 3/32gb lte w wersji szarej 

o 16:15 kurier odebrał paczke,tak więc nie liczyłbym że komuś jeszcze dzisiaj wyślą,kurierzy zazwyczaj przyjeżdżają raz w danych godzinach choć moge się mylić .

Miałem to samo zamówienie, nawet zamawiałem w tym samym dniu. Wygląda na to, że ten sam kurier zabrał nasze telefony. ;)

Posted
20 minut temu, Veriael napisał:

Miałem to samo zamówienie, nawet zamawiałem w tym samym dniu. Wygląda na to, że ten sam kurier zabrał nasze telefony. ;)

A dostałeś jakiś mail bo jak nie to nie będzie i pewno wyślą w poniedziałek tak w ogóle powinni wczoraj mi wysłać i bym już dzisiaj miał a tak to czekanie do poniedziałku ale to już lepiej brzmi takie niż czekanie na maila o wysyłce ;D

Posted
Przed chwilą, Damian12345 napisał:

A dostałeś jakiś mail bo jak nie to nie będzie i pewno wyślą w poniedziałek tak w ogóle powinni wczoraj mi wysłać i bym już dzisiaj miał a tak to czekanie do poniedziałku ale to już lepiej brzmi takie niż czekanie na maila o wysyłce ;D

Gdybym nie miał maila od DPD to nie dodałbym tego posta...

Posted

Zamówiłem Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 Silver 27.07, Inpost.

Dostał już ktoś może przesyłkę, albo przynajmniej informację o jej nadaniu w tym lub podobnym terminie zamówienia??

Posted

Ja zamówiłem w poniedziałek Redmi 3S i dalej czekam na jakiś znak ;) Też napisałem maila i smsa, próbowałem dzwonić, ale cały czas poczta. Myślicie, że jak w poniedziałek/wtorek nie przyjdzie to opłaca się pojechać i odebrać osobiście? 

Posted
4 minuty temu, KeepSmiling napisał:

Zamówiłem Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 Silver 27.07, Inpost.

Dostał już ktoś może przesyłkę, albo przynajmniej informację o jej nadaniu w tym lub podobnym terminie zamówienia??

Ja i kolega wyżej z 26.07 możliwe że wyślą ci w poniedziałek 

30 minut temu, Veriael napisał:

Gdybym nie miał maila od DPD to nie dodałbym tego posta...

Źle przeczytałem teraz ważne by przyszły i bez wad :D

Posted
Przed chwilą, Damian12345 napisał:

Ja i kolega wyżej z 26.07 możliwe że wyślą ci w poniedziałek 

Mam nadzieję że max do wtorku uda im się wysłać, bo niestety na odbiór osobisty nie mogę sobie pozwolić...

Posted
Przed chwilą, KeepSmiling napisał:

Mam nadzieję że max do wtorku uda im się wysłać, bo niestety na odbiór osobisty nie mogę sobie pozwolić...

No ja mieszkam we Wrocławiu, więc teoretycznie mają blisko i powinno dojść w ten sam dzień, w który wyślą, ale kto wie :)

Posted

U mnie coraz lepiej, dzisiaj dostałem fakture, potwierdzenie realizacji, a chwilę po 17 doszła do mnie informacja o nadaniu paczki przez InPost. Chyba się tam uwijają jak mogą. Przychodzą paczki w sobotę do paczkomatów?

Posted
2 hours ago, solko12 said:

Nie wysłali niestety, moje zamówienie z 21 nadal leży i czeka na nadanie

Tak jak i moje

Posted

Rzeczywiście zaczęli coś żywiej teraz działać. Mój powerbank + MiKey zamówiłem w niedzielę 31 lipca (paczkomaty), odrazu potwierdzenia itp na maila, a dzisiaj info, że paczka nadana :) (nie niepokoiłem ich żadnymi telefonami czy mailami, bo i tak mieli już od innych ładne poematy na skrzynce). Dołączam się do pytania jak wygląda sprawa paczkomatów w soboty?

Tak by the way witam wszystkich bo pierwszy wpis dopiero.

• Create New...