Navarios Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Fajnie jeszcze jakby poszedł spam z numerami nadań paczek, wcale bym się nie obraził Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rookie Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Tak się bardzo głęboooko zastanawiam, czy nie brać dodatkowo szkło hartowane od polskiego xiaomi... Czy na taki mały drobiazg będę czekać miesiąc? Albo gdzie lepiej zamówić? (+ aby pasowało do mojego "przyszłego" RN 3 Pro). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mostek Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 11.04 wiec poleciał spam. Nie ma się co cieszyć wg mnie. Też dostałem dwa maile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waski11 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Ja rownież dziś dostałem fakturę oraz informacje o realizacji zamówienia. Wziąłem kuriera dpd, mam nadzieje ze paczka dziś wyruszy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
solko12 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Każdy ma taką nadzieję xD a tak wgl czytałem kilkanaście jak nie dziesiąt stron temu że DPD dostarczyło paczkę w sobotę, jest to możliwe? Bo takiej opcji na ich stronie się nie dopatrzyłem. Wysłane z mojego Moto G 2014 LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waski11 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 3 minuty temu, solko12 napisał: Każdy ma taką nadzieję xD a tak wgl czytałem kilkanaście jak nie dziesiąt stron temu że DPD dostarczyło paczkę w sobotę, jest to możliwe? Bo takiej opcji na ich stronie się nie dopatrzyłem. Wysłane z mojego Moto G 2014 LTE przy użyciu Tapatalka Jest taka opcja ale dodatkowo płatna, bodajże 10zl. Nie pamietam dokładnie jak się nazywa ale jest na pewno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damienen Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Dpd w sobote nie jezdzi 3 lata temu jeszcze tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waski11 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 5 minut temu, Damienen napisał: Dpd w sobote nie jezdzi 3 lata temu jeszcze tak. W zeszłym tygodniu zamawialem części do aut i właśnie dotarły do mnie w sobotę za dodatkowa opłata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damienen Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 15 minut temu, Waski11 napisał: W zeszłym tygodniu zamawialem części do aut i właśnie dotarły do mnie w sobotę za dodatkowa opłata... Części samochodowe to nie telefony... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radhew Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Czytacie chociaż co tutaj piszemy? Ja mam zamówienie zrealizowane od 20 lipca i nic. Dopiero e-mail z nadaniem paczki oznacza jej wysłanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
owiec0001 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Jeśli chodzi o te maile zrealizowane+faktura, to jeżeli jest tak jak było w moim przypadku to znaczy, że w niedzielę/poniedziałek będą mieli dostawę telefonów i zaczną wysyłać. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mostek Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 1 minute ago, owiec0001 said: Jeśli chodzi o te maile zrealizowane+faktura, to jeżeli jest tak jak było w moim przypadku to znaczy, że w niedzielę/poniedziałek będą mieli dostawę telefonów i zaczną wysyłać. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Oby juz przyszła i jutro wysyłali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvelous Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Zamówiłem telefon we wtorek i po przeczytaniu 40 stron tego wątku zaczynam się bać. Chyba nie doczekam się mojego mi4c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damienen Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Faktur doszła telefonu nie wysłali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solko12 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Ja dostałem 26 fakturę, a telefonu nadal nie wysłali Wysłane z mojego Moto G 2014 LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonekk Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) Zamowilem 20 lipca redmi note 3 pro 3/32 Faktura dzisiaj o 11:04 tak jak wszyscy i minute temu takie info na mailu od DPD. Cytat W dniu dzisiejszym została nadana do Państwa przesyłka nr Nadawca: SATNET Liczba paczek: 1 Waga: 5kg W następnym dniu roboczym zostanie Panstwu doreczona przesylka z SATNET o Teraz tylko czekać na kuriera. Edited August 4, 2016 by Nonekk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navarios Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 1 minutę temu, Nonekk napisał: Zamowilem 20 lipca redmi note 3 pro 3/32 i minute temu takie info na mailu od PDP. Teraz tylko czekać na kuriera. To może dziś będą wysyłać masowo taką mam nadzieję. Poszedł spam realizacji to może i wysyłek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicksaw Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) Ok, poszło odstąpienie od umowy dzisiaj rano, na maila i pocztą jak pisałem. A oni mi tu paczkę wysyłają kurierem. No kogoś tutaj dobrze chyba pogięło. Jutro ma być przesyłka - bo oczywiście nie zwracają uwagi na nic co się im wyśle, a telefon jak zwykle nie odbierany. Ktoś ma jakiś pomysł co teraz z nimi zrobić? Przyjdzie kurier i mu mam zapłacić za odesłanie paczki do tego? Edited August 4, 2016 by Kicksaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 24 minuty temu, Kicksaw napisał: Ok, poszło odstąpienie od umowy dzisiaj rano, na maila i pocztą jak pisałem. A oni mi tu paczkę wysyłają kurierem. No kogoś tutaj dobrze chyba pogięło. Jutro ma być przesyłka - bo oczywiście nie zwracają uwagi na nic co się im wyśle, a telefon jak zwykle nie odbierany. Ktoś ma jakiś pomysł co teraz z nimi zrobić? Przyjdzie kurier i mu mam zapłacić za odesłanie paczki do tego? Nie musisz mu płacić, po prostu nie odbieraj telefonu, jeżeli go nie chcesz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rookie Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Cytat W dniu dzisiejszym została nadana do Państwa przesyłka nr Nadawca: SATNET Liczba paczek: 1 Waga: 5kg W następnym dniu roboczym zostanie Panstwu doreczona przesylka z SATNET o Śmieje się jak szalony... To samo zobaczyłem w mojej skrzynce pocztowej... Chyba walnę whiskacza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicksaw Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 6 minut temu, Nezumi napisał: Nie musisz mu płacić, po prostu nie odbieraj telefonu, jeżeli go nie chcesz... Sorki że zawracam głowę. Poinformuję domowników żeby nie odbierali jak coś. Ale tak czysto teoretycznie: co by było, gdybym ją (albo domownik) odebrał. Odstąpiłem od umowy więc musiałbym im ją zwrócić - a jeżeli bym tego nie zrobił to sprzedawca zatrzymuje pieniądze a ja telefon? Wolę się zapytać kogoś bardziej doświadczonego w tych sprawach - sam nigdy takiej sytuacji nie miałem, na przyszłość na pewno się przyda. Na pewno nie w tej firmie bo w sprawie reklamacji nie będę znów się prosił dwóch miesięcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radhew Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Dokładnie - na chwilę obecną - wydaje mi się, że jedynym sposobem reklamacji sprzętu u nich to przejażdżka do Wrocławia ;] Inna sprawa ciekawe jak u nich ta reklamacja wygląda. Reklamował ktoś coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
owiec0001 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Ja jak odstąpiłem od umowy w sobotę, to w poniedziałek wysłali mimo wszystko i we wtorek jak odebrałem, dostałem też odpowiedz na maila, że jak chcę zrezygnować to mam im odesłać telefon i jak go dostaną to zwrócą pieniądze. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conor Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 32 minutes ago, radhew said: Reklamował ktoś coś? Parę postów się przewineło zazwyczaj poprostu wymieniali na nowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 47 minut temu, Kicksaw napisał: Sorki że zawracam głowę. Poinformuję domowników żeby nie odbierali jak coś. Ale tak czysto teoretycznie: co by było, gdybym ją (albo domownik) odebrał. Odstąpiłem od umowy więc musiałbym im ją zwrócić - a jeżeli bym tego nie zrobił to sprzedawca zatrzymuje pieniądze a ja telefon? Wolę się zapytać kogoś bardziej doświadczonego w tych sprawach - sam nigdy takiej sytuacji nie miałem, na przyszłość na pewno się przyda. Na pewno nie w tej firmie bo w sprawie reklamacji nie będę znów się prosił dwóch miesięcy. Możesz odebrać i siedzieć cicho, aż się odezwą, albo zwrócić i czekać na kasę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waski11 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Rownież otrzymałem maila od DPD, ze przesyłka poszła. Zobaczymy jutro co siedzi w paczce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navarios Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 18 minut temu, Waski11 napisał: Rownież otrzymałem maila od DPD, ze przesyłka poszła. Zobaczymy jutro co siedzi w paczce Można wiedzieć kiedy było zamawiane? Wybrałem paczkomat i teraz nie wiem czy się doczekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waski11 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 @NavariosZamówienie złożyłem 22.07 na MI4 2/16GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damienen Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 3 godziny temu, solko12 napisał: 7 minut temu, Waski11 napisał: @NavariosZamówienie złożyłem 22.07 na MI4 2/16GB O której dostałeś maila od dpd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hexia Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Ja zamówiłem u nich mi4 za pobraniem w niedziele. Do dziś brak odzewu. Niech mnie cmokną... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuszsal Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Hej, to witaj w klubie. Zamówiłem to samo i tyle samo czekam. Ale dzięki nim odkryłem fajne forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
solko12 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 A na Redmi Note 3 pro przyjdzie poczekać... Wysłane z mojego Moto G 2014 LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navarios Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) Właśnie dostałem potwierdzenie od InPostu, że paczka (power bank 16000) ruszyła w drogę. Dziś musiał być masowy dzień wysyłek. Edited August 4, 2016 by Navarios Link to comment Share on other sites More sharing options...
dese Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Ja również dostałem powiadomienie o wysłanej paczce (paczkomaty, zamawiałem Mi Band 2). Jest nadzieja*. * O ile w paczce będzie to co zamawiałem i w dobrym stanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytus21 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Ja również zamówiłem mi4 2/16gb, płatność PayU, paczkomaty i jak na razie też brak odzewu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts