pkonrad Posted January 19, 2020 Author Share Posted January 19, 2020 A w jakim celu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 A w jakim celu? Żeby inni też sobie zainstalowali Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 19, 2020 Author Share Posted January 19, 2020 Żeby inni też sobie zainstalowali Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu TapatalkaW dalszym ciągu nie wiem co to ma do rzeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 W dalszym ciągu nie wiem co to ma do rzeczy.Z Twojego linku wyskakuje im beta.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 19, 2020 Author Share Posted January 19, 2020 Mój link to też Twój, z którego sama pobrała Ci się aktualizacja OTA Po prostu dostałeś wcześniej jeszcze nie publiczną aktualizację, bardzo możliwe przez to, że miałeś zaznaczone wcześniejsze otrzymywanie aktualizacji w systemie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 To niech próbują i dadzą znać.Bo u mnie na razie 20% pobrało.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkl Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Udało ci się pobrać?Wysłane z Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Mam pytanie do osób, które to zainstalowały - jak wygląda tak "Karta Muzyka" w asystencie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Mam pytanie do osób, które to zainstalowały - jak wygląda tak "Karta Muzyka" w asystencie?Chyba mam tylko ja...Muzyka w asystencie? Z czym to się je? To zrobię screena Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Chyba mam tylko ja...Muzyka w asystencie? Z czym to się je? To zrobię screena Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu TapatalkaNo masz coś takiego na liście zmian, chodzi o ten panel z lewej strony.Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 No masz coś takiego na liście zmian, chodzi o ten panel z lewej strony. Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Chyba o to chodzi... Być może, ale od początku używam poco launcher. Przynajmniej się nie mylę, gdy biorę poco do ręki Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 1 godzinę temu, Antek Szprycha napisał: Chyba o to chodzi... Być może, ale od początku używam poco launcher. Przynajmniej się nie mylę, gdy biorę poco do ręki Ja również korzystałem z Poco Launchera, do chwili instalacji nowej stabilnej wersji MIUI Launcher w wersji RELEASE-4.15.0.1414. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 1. Nadal gdzieś obok leży poco Choć nieużywany - naładowany Od początku z poco launcher, więc nie będę zmieniał tego, co dobre.2. Poco launcher lepszy lub po prostu znany Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 Pojawiła się aktualizacja EEA Stable ROM z Android 10 i powinna być już dostępna dla wszystkich po OTA, lub bez problemu do instalacji z pliku. Niżej wrzucam link do pobrania softu. MIUI V11.0.4.0.QFJEUXM Recovery (2.2 GB) - https://bigota.d.miui.com/V11.0.4.0.QFJEUXM/miui_DAVINCIEEAGlobal_V11.0.4.0.QFJEUXM_5001481fbb_10.0.zip Changelog System Stable MIUI based on Android 10 Updated Android Security Patch to January 2020. Increased system security. Status bar, Notification shade Fix: Couldn't open notification settings in the Notification shade in Second space App vault New: Music card EU privacy adjustments Other Fix: Images overlapped in scrolling screenshots Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagixfire Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Pojawił się global 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Algeroth82 Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Wersja EU również się pojawiła Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagixfire Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Czy jak po aktualizacji chcę zrobić reset do fabrycznych to wystarczy, że zrobię sobie kopię zapasową którą umożliwia telefon czy lepiej z niej nie korzystać i dane zgrać na komputer a wszystkie aplikacje od nowa instalować i konfigurować "z palca"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 Dajcie znać Ci którzy już zrobili update, czy działa Wam tryb Pro w aplikacji aparatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagixfire Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 3 minuty temu, pkonrad napisał: Dajcie znać Ci którzy już zrobili update, czy działa Wam tryb Pro w aplikacji aparatu. Działa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindinho Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Działa ciekawe czy Google Pay zadziała. Ps.jakoś subiektywnie wszystko zwolniło...nawet po restarcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
czolo7 Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 (edited) 35 minut temu, lindinho napisał: Działa ciekawe czy Google Pay zadziała. Ps.jakoś subiektywnie wszystko zwolniło...nawet po restarcie A dlaczego Google Pay ma nie działać? Edited January 20, 2020 by czolo7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marciss Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Zainstalowałem u siebie na Mi 9T, z plusów dostępne WiFi Calling w Play, działa normalnie, jak dzwonie jest ikonka VoWiFi. Co do Google Pay, działa normalnie, jest certyfikat w sklepie Play, płaciłem w Żabce i płatność normalnie przechodzi, płatność internetowa Google Pay też działa, testowane na doładowaniu Revoluta. Jedynie na panelu z lewej strony brak karty z muzyką, nie wiem może wina Launchera, używam release 4.15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twinskillers Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Dajcie znać Ci którzy już zrobili update, czy działa Wam tryb Pro w aplikacji aparatu.DziałaWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi_k Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 A nagrywanie rozmów ? Jest czy usunęli ?PozdrawiamZ.K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 A dlaczego niby mieli by usunąć? Skoro było do tej pory, to nic się w tej kwestii nie zmieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagixfire Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Ja najbardziej liczę, że naprawili w końcu problem z samoczynnym wybudzaniem się telefonu i drenażem baterii, czas pokaże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindinho Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Nagrywanie rozmów na Globalu Świat pozostało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur13 Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Czy działa u Was funkcja pisania sms głosowo ? U mnie po tej aktualizacji przestała . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindinho Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Mam Google i działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur13 Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Google działa również głosowo u mnie , natomiast sms-y głosowo nie działają . Dzięki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindinho Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Chodziło mi o GBoard w apce stokowej SMS. Działa mi głosowe pisanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur13 Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Dzięki serdeczne . U mnie nadal nie ma ochoty . Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czolo7 Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 @Artur13 po aktualizacji też mi nie działało, ale zrobiłem reboot i już działa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Algeroth82 Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Działa ciekawe czy Google Pay zadziała. Ps.jakoś subiektywnie wszystko zwolniło...nawet po restarcieGoogle pay działa (płaciłem kilka razy już), a mój mi 9t raczej jakby przyspieszył więc mam zupełnie inne odczucia Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt_berninger Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Ja również mam odczucia że dłużej myśli telefon :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts