robert4you Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Czy jest jakiś sposób na oglądanie zdjęć zgromadzonych na google?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radasss Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 36 minut temu, robert4you napisał: Czy jest jakiś sposób na oglądanie zdjęć zgromadzonych na google? Jakimś menadżerem plików. Np. ES File Explorer Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert4you Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 DziękiWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman89 Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 (edited) Z telefonu przez Chromecast. Edited February 12, 2020 by Darkman89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert4you Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Z telefonu to wiem. Nie o to mi chodziłoWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBright Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Czy jest jakiś sposób na oglądanie zdjęć zgromadzonych na google?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaGoogle zdjęcia ... Lub dawna Picasa https://play.google.com/store/apps/details?id=larry.zou.colorfullifeWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman89 Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Jest aplikacja google zdjęcia na ATV? Czy przez.przegladarke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1985 Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Pytanko mam, jakiej aplikacji używacie do odtwarzania muzyki z youtube? W smarfonie mam "Minimizer for Youtube" i robi robotę. Działa w tle i nie ma reklam. Szukam czegoś takiego na MiBoxa, wymagania: - Oddzielna apka (chcę ustawić w tej pace rozdzielczość 360p - tylko do muzyki) - Blokowanie reklam - Możliwość zalogowania się na swoje konto youtube (biblioteka, playlisty etc) Minimizer for youtube spelnai te wszystkie wymagania, ale ciekawi mnie czy jest coś lepszego na MiBoxa, bo tu youtube w tle nie jest mi potrzebny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted March 10, 2020 Author Share Posted March 10, 2020 @Hawk1985 na android TV tylko i wyłącznie Smart Youtube TV.Posiada wbudowany adblocker, możliwość ustawienia jakości na sztywno (opcja preset). No i zalogujesz się bez żadnego problemu.Oficjalna strona projektu:https://smartyoutubetv.github.io/Temat na xda:https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/apk-smart-youtube-tv-ads-android-tv-t3949377Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CebulowyJanusz Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Dnia 11.11.2019 o 04:30, Matheusz napisał: Polecam ostatnio odkryty menadżer plików - X-plore File manager Jest on w pełni obsługiwany pilotem, bez konieczności sięgania po klawiaturę, bądź mysz. Posiada obsługę wszystkich popularnych chmur internetowych. Do tego możliwość przesyłania plików poprzez WiFi, serwer FTP, bądź LAN. Obsługuje także DLNA. Polecam przetestować. Używam już go od kilku lat i sprawuje się świetnie. W dodatku nie ma złych opinii dot. ochrony danych jak np. File ES. Dnia 20.08.2019 o 08:48, nołbady napisał: Klikasz środkowym okrągłym przyciskiem pilota na ten czerwony kafelek Aplikacje ---> Odkrywaj aplikacje. Ja bym ci jednak polecał zainstalowanie spatchowanej apki TVP VOD z wyciętymi reklamami https://anonfile.com/reRbecx5ne/tvp_vod_1.1.4_patched_tv_apk Sam mam i jestem zadowolony. Dasz radę podlinkować zmodowaną apke TVP VOD z innego źródła? Ew. wrzucić w inne miejsce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted March 15, 2020 Author Share Posted March 15, 2020 @CebulowyJanusz łap. Znajdziecie tam nie tylko TVP VOD, ale także najnowszą wersję IPLI i WP Pilot. Jest też najnowsza wersja premium Tivimate oraz PuffinTV z działającym pobieranem. Link 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CebulowyJanusz Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 7 godzin temu, Matheusz napisał: @CebulowyJanusz łap. Znajdziecie tam nie tylko TVP VOD, ale także najnowszą wersję IPLI i WP Pilot. Jest też najnowsza wersja premium Tivimate oraz PuffinTV z działającym pobieranem. Link Dzięki wielkie! Masz jeszcze Tvn playera bez reklam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paraglobularna Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 (edited) Macie koledzy jakąś wersje apki Youtuba w której mogłabym wyszukiwane treści filtrowac według np. daty dodania aby nie przekopywac się przez dziesiątki filmów które już wdziałam ? Póki co radzę sobie tak, że wyszukuje na telefonie, filtruje według dodania i rzucam na mi boxa przez chromecasta ale to upierdliwe. Edited March 15, 2020 by Paraglobularna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted March 16, 2020 Author Share Posted March 16, 2020 @CebulowyJanusz wrzuciłem starszą wersję TVN Player. Nic nowego nie widzę. Nie sprawdzałem czy działa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simaenaga Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 (edited) @Matheusz Wybawco, ileż ja się naszukałem w necie starszego Playera. APK Pure kieruje do nieistniejącego linku, a inne serwisy mają nieoryginalne instalki i nie wiadomo co się w tych apk kryje. Mój problem polega na tym, że po aktualizacji do 1.0.83 przestał działać z VPN-ami. Czy mógłbyś wystawić mi najaktualniejszą wersję jaką masz (najlepiej niemodyfikowaną), ale niższą od 1.0.83? Edited April 1, 2020 by simaenaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 (edited) @simaenaga Takiej wersji jak 1.0.83 nie ma jeszcze. Zapewne chodziło Ci o 1.0.38. Ostatnia wersja przed 1.0.38 to 1.0.32. Łap - LINK Edited April 1, 2020 by Matheusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
simaenaga Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 (edited) @Matheusz Jak nie ma, skoro dzisiaj zaktualizowałem Playera do 1.0.85? Na apk pure jest niedziałający link do 1.0.84: https://apkpure.com/pl/player-android-tv/pl.tvn.player.tv Dzięki, zobaczę ten apk od Ciebie, Edited April 1, 2020 by simaenaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Aa masz rację. Mój błąd. Łap wersję 1.0.67 - LINK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simaenaga Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 @Matheusz jakże ja Ci dziękuję‼️‼️‼️‼️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuzik Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Z jakiego miejsca można pobrać plik Smart YT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 @Kuzikhttps://smartyoutubetv.github.ioTAPATALKNIETO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted July 13, 2020 Author Share Posted July 13, 2020 (edited) Nebula Manager - dodaje kanał z niewspieranymi aplikacjami. (tzw sideloaded)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zhixin.atvchannel&hl=pl Edited July 13, 2020 by Matheusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numi Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Fajna apka, dzięki.A przy okazji: działa Ci NC+ GO Tablet na Androidzie 9 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted July 13, 2020 Author Share Posted July 13, 2020 @Numi tak,działa. Zarówno wersja tabletowa jak i ta na smartfony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi1 Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 (edited) Matheusz czy aplikacja Vectra u ciebie działa? Jaką masz wersję aplikacji. Edited July 13, 2020 by adi1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted July 13, 2020 Author Share Posted July 13, 2020 @adi1 wersja 2.32.3. Niestety wyrzuca z apki zaraz po uruchomieniu. Poza tym konta nie mam to i tak bym nie sprawdził. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numi Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 @adi1 wersja 2.32.3. Niestety wyrzuca z apki zaraz po uruchomieniu. Poza tym konta nie mam to i tak bym nie sprawdził. U mnie się uruchamia, ale później wyrzuca z apki po próbie uruchomienia kanału.Którą wersję tablet posiadasz i jakie uprawnienia dałeś NC+ GO ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted July 13, 2020 Author Share Posted July 13, 2020 (edited) Co do NC+ GO tablet to posiadam 5.12.1.https://miuipolska.pl/forum/topic/41709-nc-go/?do=findComment&comment=569993 Edited July 13, 2020 by Matheusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numi Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Pomogło. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Artorius Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Dzień dobry wszystkim ! Dziś dostałem swojego MiBoxa 4s . Na razie odpaliłem na nim tylko YT i swojego Netflixa. Nie mogę zalogować się na swoje konto Prime Video... Mam 30 dostęp od TMobile z założonym na to specjalnie kontem Amazon. Niestety w apce nie ma gdzie wpisać parametrów konta. Jak sobie tu poradzić ? Czy apki VLC, MX Player lub Kodi pobrane ze sklepiku Google na poziomie MiBoxa wystarczą do oglądania filmów z pendrive ? W formatach mp4, mkv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej_klepacze Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Dzień dobry wszystkim ! Dziś dostałem swojego MiBoxa 4s . Na razie odpaliłem na nim tylko YT i swojego Netflixa. Nie mogę zalogować się na swoje konto Prime Video... Mam 30 dostęp od TMobile z założonym na to specjalnie kontem Amazon. Niestety w apce nie ma gdzie wpisać parametrów konta. Jak sobie tu poradzić ? Czy apki VLC, MX Player lub Kodi pobrane ze sklepiku Google na poziomie MiBoxa wystarczą do oglądania filmów z pendrive ? W formatach mp4, mkv.W apces nie wpisujemy loginu i hasła tylko wyskakuje kod do zatwierdzenia na stronie Prime Video.Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Artorius Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Dziękuję ! Doszedłem już że filmy z pena mogę oglądać dzięki apce VLC. @Matheusz czy masz świeższą apkę TVP VOD bez reklam ? Ta którą podałeś nie włącza mi się na MiBoxie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted July 17, 2020 Author Share Posted July 17, 2020 @Darth Artorius wrzuciłem coś nowszego. Sprawdź i daj znać czy działa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Artorius Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 2 godziny temu, Matheusz napisał: @Darth Artorius wrzuciłem coś nowszego. Sprawdź i daj znać czy działa. Działa ! Bardzo dziękuję ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuzik Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Gdzie są te apki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts