Jump to content

Recommended Posts

Posted

U mnie nie ma i nie było problemu z dotykiem, także żadnych zmian :) . Co do błędów to "loki_hlmg" pisze, że mu zestaw głośnomówiący w aucie szwankuje, przynajmniej szwankował w wersji 5.2.3. Po aktualizacji nic nie mówił czy to zostało naprawione czy nie.

• Like 1
Posted

Czyli, jak rozumiem, nie ma narazie większych przeciwskazań, żeby zainstalować 5.2.4? Gapsy i system działają w miarę sprawnie?

Posted (edited)

A jak działa aparat? Naprawiono spadek klatek przy słabym oświetleniu, czy dalej tego nie ruszono?

Edited by Guest
Posted

Takie coś ktoś wrzucił na xda:
bbs.ydss.cn/thread-521606-1-2.html
183811kr3wgisripwyrwbb.jpg

Podobno jutro ma być publiczny build MIUI6 na Redmi Note. ;)

OT: A Redmi 1 na różowo wraz z 1S więc pewnie to oznacza, że nic nie dostaną użytkownicy tych modeli. Mam nadzieję, że Xiaomi dotrzyma obietnicy i beta testy MIUI6 na Redmi 1 ruszą w lutym. :)

Posted

Kolega nowy w świecie MIUI? Nie jest to nic oficjalnego. Proszę nie kopiować bzdur z XDA bo tam często głupoty sa napisane.

Posted

Na 5.2.6. Około 5- razy dziennie mam coś takiego że po wygaśnięciu muszę wpisywać pin

Mi 2 s tapatalk

Za to bateria w porządku

Mi 2 s tapatalk

Posted

A ja ponawiam pytanie o aparat: jak sprawuje się w słabym oświetleniu na którejkolwiek z wersji V6? Są spadki klatek?

Posted

Jest juz 5.2.11. Od wersji bodajże 5.2.6 uzywam produkcyjne. Praktycznie są jakieś drobne bugi, ale jak dla mnie, nie są one istotne/dokuczliwe/nie wpływają znacząco na komfort użytkowania.

Aparatu akurat nie sprawdzalem praktycznie, ale jeśli chcesz, to mogę jakiś konkretny test wykonać :)

Wysyłane z mojego HM NOTE 1W za pomocą Tapatalk 2

Posted

Chodzi tylko o to, abyś spróbował użyć go w słabo oświetlonym pokoju - jeśli obraz będzie płynny, bug jest usunięty. Sam już nie wiem, od której wersji to mi dokucza, ale do tej pory się nie poprawiło (jeśli chodzi i MIUI V5).

Posted

Nagralem kilka krótkich sampli z lampa i bez, ale nie mam porównania jak było na v5. Mogę Ci jakoś udostępnić. Daj znać pw jeśli jesteś zainteresowany.

Posted

Wystarczy mi relacja, czy obraz jest płynny w słabym oświetleniu. Jestem dobrej myśli. :)

Posted

Moim zdaniem jest ok. Jeśli są widoczne jakieś utraty płynności to ja nie umiem odróżnić ich od efektu jaki może być/jest wynikiem trzesacej się reki mojej.

Posted

Mam pytanie, czy dobrze rozumiem, że ten V6 dla naszego RedMi Note wersji MTK6592 to jest ten rom co widnieje na górze w dziale download dla V6? ten podpisany Mi Note?? w wersji 5.2.13?? codename: note?? Proszę o odpowiedź, bo czekałem na ten update w wersji PL!!

Posted

;( szkoda, a wiadomo kiedy cos sie ruszy z ta wersja wcdma? bardzo zalezy mi na updacie tego romu, denerwuje mnie ze juz co raz czesciej mi sie budzik aktywuje jak ktos dzwoni na druga karte, albo puszcza sygnal i zaczyna juz wariować.

Posted

Na oficjalnym forum piszą, że MIUI Multilang powinien wyjść do końca marca, więc to nie aż tak długo. Błędy też w wersjach testowych są ciągle usuwane, więc myślę, że warto mieć nadzieję na dość sprawnie działający system.

Posted (edited)

A czemu miałby nie działać? Używam od kilku dni miBanda na mi3 ostatnim devie i wszystko pyka ładnie.

Edited by mtmwielgosz
Posted

Temat jest o Redmi Note, a nie o Mi3. 
Powinno wszystko działać, chociaż mogą być drobne problemy, w końcu to pierwsze wersje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...