Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja na razie pobrałem, ale bateria rozładowana więc na razie nie mogę wgrać.

Plik build pasuje jak na screenach, 4.4.2 i HMNOTE1W model to chyba dobra wersja

Posted

Póki co również sprawdziłę build.prop teraz backup zrobie i wipe na wrazie czego. Widzę plik opisujący partycje z SP Flash porównam go z oryginalnym

Posted
http://www.movilesdualsim.com/tema/quedan-horas-para-countdown-to-kit-kat-v6.91365/page-3

tu są opisane bugi systemu, a które wipe trzeba robić jak przechodzi się na 4.4.2 ?

Posted

Strzele wrazie czego full wipe. Porównuję adresy pamięci z pliku z zipa i z SPFlash, na wyrywki się zgadzają bo dokładnie nie sprawdzałem. Odpalam tel i próbuję zrobić aktualizacje

Dobra sflashowany na romie z SP Flash, nie odpala się. Zaraz wgram na nowo wraz z najnowszym stable i sprawdze

Posted

Napisz które wipe zrobiłeś w TWRP jeżeli ci dziłała jak możesz, ja na razie ratowałem przez flasha bo mi się plik źle pobrał, wgrywam zaraz v37 i twrp

Posted (edited)

Odpalił :) Nie robiłem Wipe, wgrywałęm na czysto systemy od SPFlash potem MIUIPolska aż po najnowsze MIUI China

Znalazłem póki co pierwszy bug, latarka mi nie działa wcale

@Acid, liczymy na Ciebie :P

Edited by PolskaWTF
Posted

Z tego co czytałem to wyjdzie wersja dev 20 stycznia, wątpie żeby acid spolszczył wersje zbugowaną

Oczywiście. Nie ma takiej opcji. Oni nawet napisali na forum, że rom jest do d.. i nie ma go w kanale beta.

Wysłane z MI4

Posted (edited)

@Acid więc lepiej póki co zostać na stable 37 niż pchać się w to ścierwo? I jak się ustosunkujesz do MiRecovery na MTK :_:

Edited by PolskaWTF
Posted

Znaczy tu nie ma co się "stosunkować".

W moim kanale beta jest rom dla Redmi Note TD. Nie ma dla W bo jest "suspended". Tyle w temacie. 
Jak będzie w becie i MIUI powie ok dajemy na strone to sam też tak zrobię.

Posted

Ogólnie dopiero udało mi się go zainstalować z TWRP w wersji 2.7.0.0 Nowe wersje nie przepuszczają sugerując niezgodność urządzeń.

Tak wgrywalem bezpośrednio na v37 miuipolska

1af6c0259adf9106136acc5025211e03.jpg

czy tylko ja zauważyłem, że na screenie masz 2,25gb ram? xD

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...