daniel.wu Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Czy ktoś może okrył/wie gdzie jest opcja powiadomienia o dostarczonym SMSie? Chodzi mi o ten dymek, który wyświetla się na dole, że wiadomość została dostarczona. Czy może jest to 'wbudowane' w ROM i nie ma możliwości tego włączenia/wyłączenia? Wcześniej wyświetlało mi się to, teraz nie, jest tylko dźwięk dostarczenia wiadomości no i ptaszek obok niej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 Czy można jakoś usunąć całą listę-rejestr połączeń? A nie tylko pojedynczo jedno po drugim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 Czy można jakoś usunąć całą listę-rejestr połączeń? A nie tylko pojedynczo jedno po drugim? Wejdz w edycję, zaznaczyć wszystko i usuń. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 No tak wszystko jasne dzięki. Nie myślałem że będzie to pod opcją edycja... Szukałem szukałem i nie znalazłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mars28 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 (edited) Dwa pytania dot. v6: 1. Do czego służy przełączniki "odblokuj" w opcjach karty SIM? 2. Co oznaczna litera "R" w kółeczku, pojawiająca się czasami na pasku powiadomień? Edited September 10, 2015 by mars28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echinos Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 O 9.09.2015, 09:02:27, mars28 napisał: 2. Co oznaczna litera "R" w kółeczku, pojawiająca się czasami na pasku powiadomień? Roaming danych. Oznacza, że zostałeś zarejestrowany w innej sieci niż macierzysta. Play np. korzysta często z innych nadajników jak nie ma zasięgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heyst Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Szukam i znaleźć nie mogę, jak przypisać dowolny pulpit jako główny, inaczej - chce po naciśnięciu przycisku Home przejść do pulpitu nr 2, a nie tak ja teraz, że przechodzi do pulpitu nr 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerwowy Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 @up uszczypnij 3ma palcami Mi3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mars28 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 W MIUIv5 podglądając wszystkie pulpity dotykało się symbolu domku widocznego pod każdym pulpitem, zobacz czy nie masz tutaj takiej możliwości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Tak samo się to wybiera, tylko żeby wejść w tą opcję launchera, trzeba zrobić tak, jak wyżej napisał @nerwowy. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heyst Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 @up Dzięki wszystkim za podpowiedź, w życiu bym na to nie wpadł :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eragon Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Czy to w MIUI jest opcja zmiany wielkości ekranu? Żeby z 5,5 mogło się zrobić 5 - gdy tego potrzebujemy. Pamiętam że gdzieś to widziałem... (Xiaomi, Meizu, może Huawei..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 7 minut temu, Eragon napisał: Czy to w MIUI jest opcja zmiany wielkości ekranu? Żeby z 5,5 mogło się zrobić 5 - gdy tego potrzebujemy. Pamiętam że gdzieś to widziałem... (Xiaomi, Meizu, może Huawei..) Tak, Tryb Jednej Ręki, przesuwasz palcem od przycisku "Home" w prawo lub lewo. Opcję tą włączasz w Ustawieniach->Urządzenie->Jedna Dłoń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts