Acid Posted September 21, 2014 Author Share Posted September 21, 2014 To sprawdźcie ten: - dwa palce na ekranie bez ikonek i trzecim gest w pionie z góry na dół. by Zdune. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
742617000027 Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Na ekranie z ikonami i folderami też mi działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekCzarny Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 No! jest! Tego właśnie szukałem (zmiany kolejności kart). Bosko :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Gest odwróconego V wykonywany od lewej dwoma palcami dalej działa na lockscreenie i w informacjach o telefonie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 (edited) Czy umiecie zaznaczać tekst, bo mi się nie udaje. Zaznacza tylko jeden wyraz ale tych pomarańczowych znaczników nie umie przesunąć. Dodam że dzieje się to w innej przeglądarce niż miui np. Cm browser oraz np. w gmailu, aplikacji allegro, czyli w aplikacjach z poza miui Mi3_4.9.19 Edited September 22, 2014 by Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
742617000027 Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 @up Sprawdziłem w Chrome, na Facebooku, w aplikacji Talon dla Twittera - wszędzie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 U mnie nie ma problemu. Łapię za kropkę i ją przesuwam w boki, góra i dół: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Tzn że coś mam skopane a to nie wina systemu Mi3_4.9.19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal Plut Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 W Gmailu nie da rady nic skopiować. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Da radę, wysłałem sobie przepis sam do siebie i skopiowałem Jest małe utrudnienie, by przesunąć suwaki musiałem wcześniej kliknąć "Zaznacz wszystko" i po tym już suwaki zaskoczyły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Na MIUI 6 na razie nie uracze powiadomień Yanosika pracującego w tle ani pływającego widgetu? Mi3_4.9.19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 Zależy gdzie Yanosik daje powiadomienia. Jak na pasek powiadomień to będziesz miał. Przecież to podstawa androida. Jeśli jednak apka dawała wcześniej jakąś mini ikonkę na pasek statusu to... teraz będą 3 kropki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyleck Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Na MIUI 6 na razie nie uracze powiadomień Yanosika pracującego w tle ani pływającego widgetu? Mi3_4.9.19 Wszystko jest, tylko trzeba w uprawnieniach dac pozwolenie na pływające okna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Wszystko jest, tylko trzeba w uprawnieniach dac pozwolenie na pływające okna. Dziękuję za naprowadzenie Mi3_4.9.19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Jeśli jednak apka dawała wcześniej jakąś mini ikonkę na pasek statusu to... teraz będą 3 kropki. Kiedyś pisałeś, że jest nadzieja, że jednak wrócą te mini ikonki na pasku. Czy ta nadzieja nadal jest, czy raczej zapomnieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piootrek Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Troche z innej beczki... Dziala Wam gta sa? Kazda wersja wywala mi fc :/, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Kod jest wycięty ze smali i xml na te ikonki w pasku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 (edited) Zaznaczanie tekstu jest ewidentnie niedopracowane. O ile np. w MIUI przeglądarce nie ma najmniejszego problemu o tyle np. w gmailu jest już z tym problem. Nawet wygląd menu po zaznaczeniu się różni : Niestety nie pamiętam jak z tym było na v5. Może ktoś sprawdzić jak z zaznaczaniem jest na v5 w aplikacjach spoza miui choćby w gmailu? Mi3_4.9.19 Edited September 23, 2014 by Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
742617000027 Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 RDS by się przydał w radio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
addamoo Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Witam wszystkich, mam mały problem w MI4 (MIUI 6) z aplikacją kontakty. Po wejciu do kontaktów po prawej stronie jest wybór alfabetyczny i w tym miejscu dochodzi mi tylko do litery L i dalej nie idzie. co jest przyczyną i jak to naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Czy funkcje aparatu są jakoś okrojone? Podobno można ustawić ekspozycję i ISO manualnie, nie widze tego nigdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted October 7, 2014 Author Share Posted October 7, 2014 W widoku aparatu przesuń kartę w prawo gdzie masz opcje fotografowania jak HDR. Przewiń listę w pionie i masz na dole Ręcznie. Tak jest w Mi4. Oh mój błąd. Tak jest na 4.9.30 ale wy jesteście na 26. Wysłane z MI4 W Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 W widoku aparatu przesuń kartę w prawo gdzie masz opcje fotografowania jak HDR. Przewiń listę w pionie i masz na dole Ręcznie. Tak jest w Mi4. Oh mój błąd. Tak jest na 4.9.30 ale wy jesteście na 26. Wysłane z MI4 W To już dwie fajne rzeczy na które czekam w 4.9.30. Rozumiem, że w przyszły piątek dostaniemy wszyscy te wersje? Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted October 7, 2014 Author Share Posted October 7, 2014 Nie. 4.10.10. Wysłane z MI4 W 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Nie. 4.10.10. Wysłane z MI4 W O ile te rzeczy, o których mowa będą działać, jestem zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted October 7, 2014 Author Share Posted October 7, 2014 No.. raczej tak. Przecież mam to wszystko i działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbitekt Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Czy w miui V6 można powiększyć zdjęcie na pulpicie tak jak na V5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Co masz na myśli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbitekt Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Co masz na myśli?Tu jest przykład, chciałbym rozciągnąć zdjęcie na cały ekran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zydowsky Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Tez brakuje mi tego widgetu zdjęć. Zajmuje 3x3, a obrazek jest malutki. Przy przechodzeniu z v5 bez wipe został stary widget, ale juz wipe nie. Wiadomo już coś kiedy dadzą obsługę odtwarzacza muzyki na ekran blokady albo przełączanie przyciskami głośności? Mi bardzo uprzykrza życie konieczność odblokowywania za każdym razem. MI3 powered By Miuipolska.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
piootrek Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 zainstaluj sobie jakies inny lockscreen. pelno tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinc76 Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Mam pytanie czy istnie możliwość zablokowania automatycznej próby parowania przez blue. Mam w aucie radio z blu i kiedys sparowalem na próbe, ponieważ jie lubie jak każdy słucha nie chce z tego korzystać. Niestety przy każdym uruchomieniu radia mam rządanie parowania. W radiu tego nie moge wyłączyc blu i w phonie też nie chce z racji Miopaski. Odznaczenie widoczności telefonu nic nie daje MI4me 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 A użyłeś opcji "Rozłącz parę"? Klikasz na strzałkę przy danym powiązanym urządzeniu i masz tę opcję w menu. Wysyłane z mojego MI 3W za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Nie mam aplikacji Mi Remote ani Transfer, znikły po aktualizacji ostatniej. Oczywiście poradziłem sobie, tylko mówię... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koziakaka Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 (edited) jak downgradeowac się do v5? v6 dla mnie osobiscie to porazka, wyglada jak early beta... chodzi mi o najprostszy sposób, mozliwie bez instalowania niczego na PC Edited October 28, 2014 by koziakaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts