log102 Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 wtedy jest to najnowsza aplikacja z takim samym numerem jak w google play? Działają w niej powiadomienia czy jest to niezmodyfikowana wersja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Nie ma powiadomień. Powiadomienia SMS są w aplikacji z Google Play. Wysłane z MI Note Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi173 Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Witam,użytkuję opaskę od 3 dni i także mam wrażenie,że za szybko zlicza kroki (wersja 1.3.912),ale potestuję dłużej- zobaczymy,natomiast mam pytanię co oznacza "czas wstawania" w zakładce sen,ponieważ jednego dnia mam 0 min.a innego 31min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Czas gdy leżysz w bezruchu, a nie śpisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybiarz91 Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 Nie koniecznie, bo wstanie w nocy np. do łazienki też do tego zalicza. To po prostu czas, a którym się nie spało w trakcie nocy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 Również, wybacz, nie uwzględniłem tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
log102 Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 (edited) Zamawiał ktoś MIBanda z Gearbest.com? jak długo czekaliście na przesyłkę? Edited June 16, 2015 by log102 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 Idzie dwa tygodnie Wysłane z mojego MX4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekw100 Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 Czy jak się nie kąpie z mi bandem to będzie działać ? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 Mi przestał po 5 dniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikoko Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 Po 5 dniach po kąpaniu sie z nim ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 U mnie przy zwykłym prysznicu działa już 3. miesiąc Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 Tak, po 5 dniach kąpania się z nim Ale to tak pół żartem rzuciłem bo miałem od początku jakąś dziwną wybrakowaną sztukę. Oddałem na gwarancję, dostałem nową i teraz się już profilaktycznie nie kąpię z bandem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikoko Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Tak się zastanawiam nad jedna rzeczą. Dużo osób pisze ze zgubiło swojego mibanda po prostu wysunął się z opaski. Ja tez raz zgubiłem ale na szczęście znalazłem 100 metrów ode mnie. Czy ktoś próbował nakleić wzdłuż 2 paski taśmy dwustronnej na chip po dłuższej krawędzi? Po zerwaniu folii druga strona taśmy przykleiła by się wewnątrz strony opaski. Taki zabieg powtarzamy niezbyt często bo raz na miesiąc no i prysznic odpada ale myśle ze taśma zabezpieczyłoby chip przed wypadaniem. Widziałem patent z nitka i średnio to wyglada. Co o tym sądzicie ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapa Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Też myślałem o taśmie dwustronnej. Mam 3M piankową - około 1 mm grubości. Przy następnym ładowaniu sprawdzę co i jak. Jednak czekam na na Band 2 generacji z zegarkiem. Jak nie wyjdzie to kupuje inną opaskę - brak czasomierza mnie wkurza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glass Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Coś wiadomo kiedy będzie do kupienia mi band 2 ? Wysłane z mojego HM 1S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
asffaf Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Pytanie czy był już zaprezentowany taki gadżet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupuses Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband mi band notify wlasnie testuje.. powiadomienia smigaja na wszystkich aplikacjach. nie jest to orginalna apka od xiaomi ale daje rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aro84 Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Również używam tej aplikacji, polecam wersję płatną gdzie możemy ustawić min. godziny działania powiadomień Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Polska aplikacja, do której link podałem wyżej, również to ma. Za darmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
aro84 Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Nie każdemu działa stabilnie ta wersja aplikacji. Mi na CM12 ciągle się zawieszała, więc musiałem zainstalować najnowszą wersję bez powiadomień Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybiarz91 Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Pobrałem najnowszą wersję MiFit po polsku i widzę, że dodali możliwość ręcznego wprowadzenia wagi, idealnie, teraz mam wszystko co śledzę w jednym miejscu Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke082 Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Witam wszystkich Nigdy nie miałem nic wspólnego z Xiaomi ani MIUI, ale zainteresowała mnie opaska mi band i mam dwa krótkie pytania. Jestem ciekaw, jak silne są wibracje opaski, czy faktycznie to czuć - prawie nigdy nie wyczuwam wibracji telefonu w kieszeni. Czy dużo stracę na funkcjonalności używając jej z HTC ONE M8, zależy mi głównie na powiadomieniach z messengera Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Opaska wibruje bardzo mocno. Aż budzi ze snu. Wysłane z MI Note Pro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Opaska wibruje bardzo mocno. Aż budzi ze snu. Wysłane z MI Note Pro Tak, tylko jest jeden problem: zbyt łatwo wyłączyć alarm, a drzemek nie ma Obudzi, pukniesz dwa razy ze złości i idziesz spać, więc dla mocnych śpiochów, którzy potrzebują kilku alarmów, się nie nadaje. Co najwyżej budzenie pół godziny przed, ale i tak wibruje chyba tylko 3 razy, pół godziny wcześniej, 15 minut wcześniej i gdy trzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aro84 Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Budzik w telefonie też łatwo wyłączyć. Dla takich śpiochów to chyba tylko budzik z opcją dezaktywacji tagami NFC bądź kodami QR Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybiarz91 Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Witam wszystkich Nigdy nie miałem nic wspólnego z Xiaomi ani MIUI, ale zainteresowała mnie opaska mi band i mam dwa krótkie pytania. Jestem ciekaw, jak silne są wibracje opaski, czy faktycznie to czuć - prawie nigdy nie wyczuwam wibracji telefonu w kieszeni. Czy dużo stracę na funkcjonalności używając jej z HTC ONE M8, zależy mi głównie na powiadomieniach z messengera Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka W zasadzie na m8 żadnej funkcjonalności nie stracisz, odblokowanie działa, powiadomienia ze zmodyfikowaną aplikacją albo z osobną aplikacją działają. Wibracja jest mocna, też mi się zdarza podczas chodzenia że w telefonie w kieszeni nie czuje, w opasce się jeszcze nie zdarzyło żebym nie poczuł 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Dla mocnych spiochow polecam ktorys z tych budzikow: http://weblog.infopraca.pl/2010/03/top-10-budzikow-dzieki-ktorym-nie-zaspisz-do-pracy/ Nr. 10 wg mnie najlepszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Budzik w telefonie też łatwo wyłączyć. Dla takich śpiochów to chyba tylko budzik z opcją dezaktywacji tagami NFC bądź kodami QR Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Tak, ale można klikać drzemkę jeśli jest się na tyle świadomym, że trzeba niedługo i tak wstać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Ponad 3 miesiące mnie budzi i nigdy nie zawiodła. Wcześniej alarm ustawiony na maksymalną głośność. Fakt alarm w komórce mam nadal ustawiony na 5 minut po opasce, ale nie był potrzebny. S650_Material_V3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 ja też mam alarm w tel ustawiony na ileś tam min po opasce i czasem mi się przydaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Z porannego testowania moge potwierdzić, że budzi i to dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy45 Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 A propo alarmów. Nie da się zrobić tak aby opaska budziła nas smart budzikiem ale nie wibracjami tylko alarmem w telefonie? I jeszcze jedno pytanko - czy są jakieś plany wprowadzenia monitorowania jazdy na rowerze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Przecież głównym założeniem opaski jest budzenie wibracja w odpowiedniej fazie snu. Jak chcesz telefonem? Wysłane z MI Note Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
aro84 Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 (edited) Pewnie koledze chodzi o to, żeby opaska przekazywała informację o fazie snu i na tej podstawie budzenie odbywało się za pomocą telefonu Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Edited June 20, 2015 by aro84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts