FromWP Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 20 minut temu, tomurbanowicz napisał: MOD Mi Fit 3.0.5 LoleX z polskim głosem - POBIERZ Działa, instalowałem jako update na oryginalnego moda. Trzeba było tylko ponownie nadać uprawnienia do odczytywania GPS. Z ikoną aplikacji też coś robiłeś? 11 godzin temu, pawelll napisał: Chwilę temu zainstalowałem żonie wersję 3.0.5 ze sklepu Google. To zainstaluj żonie tego moda, bedzie zadowolona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Super działa, ale nie mogę usunać sparowanego w apce amazing fita Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 2 minuty temu, FromWP napisał: Z ikoną aplikacji też coś robiłeś? Hmm... A pokaż screena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Daje rozłącz pare i nic się nie dzieje. A takowego urządzenia nie posiadam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Nie przejmuj się - też to mam, ale to na nic nie wpływa. Amazfit nie jest sparowany tylko widnieje tam na liście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Ok, ale zainstalowałem tego mi fita na innym urządzeniu i nie ma tej amazfit, wiec nie wiem od czego to zależy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 2 minuty temu, tomurbanowicz napisał: Hmm... A pokaż screena? Akurat wczoraj zmieniłem ikony z domyślnego motywu na inne. Mogę się mylić. W różnych zestawach ikon to wygląda inaczej, na domyślnym motywie i ikonach (rom global dev Redmi 3s) tak: a zmieniłem na większe i bez tła z innego motywu i tu się nic chyba w wyglądzie nie zmieniło Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 45 minut temu, FromWP napisał: Akurat wczoraj zmieniłem ikony z domyślnego motywu na inne. Mogę się mylić. W różnych zestawach ikon to wygląda inaczej, na domyślnym motywie i ikonach (rom global dev Redmi 3s) tak: a zmieniłem na większe i bez tła z innego motywu i tu się nic chyba w wyglądzie nie zmieniło Bazowałem na najnowszym buildzie od LoleX. Nawet nie wiedziałem że coś kombinował z ikonką Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 (edited) 1 godzinę temu, FromWP napisał: Działa, instalowałem jako update na oryginalnego moda. Trzeba było tylko ponownie nadać uprawnienia do odczytywania GPS. Napisz mi proszę jak nadać te uprawnienia bo nie mogę znaleźć. Edited August 31, 2017 by maciek04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Masz Xiaomi więc wejdź w Panel sterowania a tam już masz podgląd uprawnień i możliwość ich zmiany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 (edited) Qrcze już wiem co jest nie tak. Wersja LoleX jest trochę skopana - kompilował ją przy użyciu jakiegoś dziwnego Frameworka i dlatego miałem cały czas problemy z kompilacją. Całkiem inaczej jest z wersją MIUISU - tutaj miodzio, z tym że zamiast 0 sekundowego opóźnienia jest 1 sekunda. Możecie przetestować? MOD 3.0.5 MIUISU PL - POBIERZ Postaram się rozgryźć w którym miejscu dodaje się to 0 sek. Edited August 31, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 1 godzinę temu, maciek04 napisał: Napisz mi proszę jak nadać te uprawnienia bo nie mogę znaleźć. Samo się pytało i przekierowywało do ustawień. Napisałem to bo nie powinno się ponownie pytać o uprawnienia przy update. 35 minut temu, tomurbanowicz napisał: MOD 3.0.5 MIUISU PL To się niestety nie chce instalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 (edited) U mnie się instaluje bez problemu. Ile zajmie pakiet u Ciebie? ========= MOD 3.0.5 LoleX - PL (wcześniejsza wersja, z dużą ikonką) - POBIERZ U mnie się instaluje bez problemu. Edited August 31, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 (edited) 14 minut temu, tomurbanowicz napisał: U mnie się instaluje bez problemu. Ile zajmie pakiet u Ciebie? 31,43 pobieram jeszcze raz. Tylko jak się pobiera z dropboxa przez telefon, to zapisuje jako file.bin i trzeba ręcznie zmienić nazwę i rozszerzenie. Nieatety ponowne pobranie nie pomogło. Nie instaluje się. Edited August 31, 2017 by FromWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
b_olton Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Potwierdzam, u mnie też nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 (edited) A co u Was się pokazuje przy instalacji? Edited August 31, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 2 minuty temu, tomurbanowicz napisał: A co u Was się pokazuje? Po prostu komunikat po instalacji Aplikacja nie została zainstalowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b_olton Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Dokładnie tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosinho4 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Dnia 30.08.2017 o 09:03, zygzak napisał: U mnie SMS też nie działały, winny był brak uprawnień do Panel sterowania-> Aplikacje -> Mi Fit -> Uprawnienia -> Usługi SMS Nie pomogło u mnie. Jakieś pomysły dlaczego brak powiadomień SMS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 1 godzinę temu, kosinho4 napisał: Nie pomogło u mnie. Jakieś pomysły dlaczego brak powiadomień SMS ? A masz w powiadomieniach aplikacji w MiFicie dodanego MiFita? Jak tak to trzeba go odhaczyć. To podobno czasami powodyje brak powiadomień sms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosinho4 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Nie pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Zainstalowałem ta Twoją wersję lolex I baba gada po rusku Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Potwierdzam. Na szczęście dosyć wyraźnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Materius1994 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Zainstalowałem LoleX moda i mam dziwny problem. Mimo wybrania aktywnego monitorowania tętna na ekranie mam takie coś. Podczas monitorowania treningu fajnie mierzy. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 11 minut temu, Materius1994 napisał: Podczas monitorowania treningu fajnie mierzy. A w tym miejscu? Też Lolex mod: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Materius1994 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Dobra testy porobione. Wygląda na to że już wszystko działa, powiadomienia, tętno, trasę z GPS też ładnie rysuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Materius1994 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Nie ogarnąłem Tapatalka.Do usunięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 (edited) MOD 3.0.5 LoleX PL - wersja (chyba) ostateczna POBIERZ Proszę przetestujcie - u mnie działa. EDIT: Pojawiła się wersja 3.0.6 na chińskich serwerach, więc poczekajmy na MODy. Edited September 1, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 (edited) Odnosze wrazenie ze dluzej trwa komunikacja z opaska. Ustawiam alarm to Zapisywanie trwa i trwa... Język sprawdze po drodze z pracy. Edited September 1, 2017 by Gravis Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 5 godzin temu, tomurbanowicz napisał: MOD 3.0.5 LoleX PL - wersja (chyba) ostateczna POBIERZ Instaluje się, język pl działa. Problem z wyświetlaniem trasy i mapy w historii treningów (pusto). Reszta działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 (edited) Niestety potwierdzam na tyle ile moge czyli brak wyswietlenia trasy z wczoraj jest pusto zamiast mapy Edited September 1, 2017 by Gravis Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Qrcze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Materius1994 Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 A ja mam pytanie z innej beczki. Jak u was wygląda sprawa z baterią przy aktywnym monitorowaniu tętna? U mnie bateria leci w oczach, a sot skraca się o połowę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatixYo Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 @Materius1994 Mam tak z 7-10 dni na aktywnym monitorowaniu tętna. Myślę, że to i tak lepiej niż konkurencyjne opaski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Materius1994 Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 Nie chodzi o opaskę, lecz o telefon. Przy zwykłym połączeniu nie odczuwam różnicy, ale po włączeniu tej funkcji system android 50% zużycia baterii. Tylko u mnie tak jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts