pkonrad Posted December 2, 2017 Share Posted December 2, 2017 Pojawiła się najnowsza wersja aplikacji Mi Fit oznaczona numerem 3.1.8.1Link do pobrania: https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=315315Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
copernic_us Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Dnia 2.12.2017 o 07:46, pkonrad napisał: Pojawiła się najnowsza wersja aplikacji Mi Fit oznaczona numerem 3.1.8.1 Link do pobrania: https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=315315 Po wgraniu fw (v.0.1.0.11 z tego MiFit'a) do Amazfit BIP pojawiła się opcja odnajdowania telefonu z poziomu opaski - w poprzedniej wersji softu tego nie było. Pogoda też jest teraz tylko w 5 odsłonach (z krzaczkami ale co tam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Było, bylo. Od wersji 0.0.9.49 już to jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
copernic_us Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 (edited) A to nie wiem, przeskoczyło mi z wersji 0.0.88 bodajże na tą najnowszą więc ciężko stwierdzić. Jedno czego nie mogę odnaleźć to opcja zrobienia pomiaru tętna przez aplikację. Nie ma żadnego przycisku czy tylko u Mnie tak jest? Edited December 5, 2017 by copernic_us Kilka błędów Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 (edited) Pojawiła się najnowsza wersja aplikacji Mi Fit 3.1.9.0 https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=317959 Żeby ją zainstalować najpierw trzeba ręcznie odinstalować starszą wersję apki z telefonu. Edited December 6, 2017 by pkonrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokodzambo Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Po aktualizacji to 3.2.0.1 opaska trzyma podejrzanie dobrze. W nocy mierzy puls co 2 minuty, a w dzień co 5. Od piątku spadło tylko 9% baterii, więc powinna trzymać około 20 dni, a na starszych wersjach z trudem trzymała 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 (edited) Pojawiła się nowa wersja aplikacji Mi Fit 3.2.2.1. Aktualizuje ona firmware w opasce do wersji 1.0.1.69 Link do pobrania aplikacji: https://www.apkmirror.com/apk/anhui-huami-information-technology-co-ltd/mi-fit/mi-fit-3-2-2-1-release/mi-fit-3-2-2-1-android-apk-download/ Edited January 17, 2018 by mrosi Dodaj jeszcze pół strony wątku pustych wierszy... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_86 Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Jest powiadomienie kto dzwoni na każdej wersji Mi Fit. Wystarczy włączyć język angielski.Sent from my EVA-L09 using TapatalkWitam, zmieniamy to w ustawieniach telefonu? Bo w opcjach aplikacji nie widzę takiej możliwości. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Język w telefonie trzeba zmienić.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhunter Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Witam serdecznie. Zaktualizowałem MiFit do wersji 3.2.4 i cały czas mam monit o wysokim zużyciu energii przez tą aplikację. Na poprzedniej wersji 3.1.6 tego nie było. Pokazuje większe zużycie niż Messenger Czy u was jest tak samo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Dnia Sat Jan 06 2018 o 19:26, oldhunter napisał: Czy u was jest tak samo ? Potwierdzam. Na Mi6 mam tak samo. Instaluje każdą nową wersję, a potem wracam na jedną ze starszych właśnie przez ogromne zużycie bateri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szadoky Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Czy wersja 3.2.4 to nie była jakaś beta? Bo pisze pod linkiem do pobrania There's a newer version available below! . Wychodzi na to że wersja 3.2.3.1 jest ostatnią stabilną wersją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Mi Fit 3.2.3.1 to beta. U mnie na RN 4 i Mi Max jest ok. Mi Fit 3.2.4 nie drenuje baterii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhunter Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Dzięki za odpowiedzi. Po powrocie do wersji 3.1.6 wszystko wraca do normy. Z tymi nowymi wersjami jest coś nie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szadoky Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 @oldhunter ja mam wersję 3.2.3.1 i baterii za wiele to mi nie drenuje.Jaki miałeś zużycie baterii na 3.2.4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhunter Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Średnio w ciągu godziny 20 mAh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 Nie wiem gdzie sprawdzić ile mAh zużywa Mi Fit 3.2.4 ale na ogólnie przedstawia się to tak na Redmi Note 4 Global. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariokej Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Dnia 10.12.2017 o 01:39, Kokodzambo napisał: Po aktualizacji to 3.2.0.1 opaska trzyma podejrzanie dobrze. W nocy mierzy puls co 2 minuty, a w dzień co 5. A gdzie w Mifit włączyć ciągły pomiar pulsu? I jak sprawdzić te 2 i 5 minut? Szukałem w całej aplikacji, ale nie znalazłem. Jest tylko opcja kontrola tętna podczas snu. Tak czy inaczej nie zapisują mi się dane tętna w trybie ciągłym Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 W Mi Fit nie m takiej funkcji dla opaski Mi Band 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariokej Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 No dobrze, to o czym pisał @Kokodzambo dla wersji 3.2.0.1? Nie dla Mifita? Nie ma pomiaru ciągłego, czy nie można sprawdzić ustawień 2 i 5 minut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 W aplikacji Mi Fit taka funkcja jest dostępna np. dla zegarka Amazfit BIP. Dla opaski Mi Band nie. Pojawiła się nowa wersja beta Mi Fit 3.2.5.1https://www.apkmirror.com/apk/anhui-huami-information-technology-co-ltd/mi-fit/mi-fit-3-2-5-1-release/mi-fit-3-2-5-1-android-apk-download/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aangielek Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Witam, wczoraj lub dzis pojawiła sie nowa wersja Mi Fit 3.2.3 Podobno doszly powiadomienia o pogodzie, ale jeszcze nie moglem znaleźć tego do opaski mi band2. Może komuś się to pojawiło ? Oraz czy wie ktoś dlaczego nie moge dodać nikogo do znajomych ? Moja dziewczyna ma Androida, ja iOS. Przy probie dodania wyskakuje komunikat ze nie moge dodac samego siebie ???? A gdy dziewczyna chce dodac mnie to wyskakuje komunikat, ze podane konto nie istnieje. A istnieje na 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Wczoraj to pojawiła się wersja 3.2.6 Powiadomienia o pogodzie dot. zegarka Amazfit BIP, a nie opaski Mi Band 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Dnia 12.01.2018 o 11:30, mariokej napisał: No dobrze, to o czym pisał @Kokodzambo dla wersji 3.2.0.1? Nie dla Mifita? Nie ma pomiaru ciągłego, czy nie można sprawdzić ustawień 2 i 5 minut? Dnia 12.01.2018 o 11:31, pkonrad napisał: W aplikacji Mi Fit taka funkcja jest dostępna np. dla zegarka Amazfit BIP. Dla opaski Mi Band nie. Opcja ta jest na pewno dostępna w modyfikacji Mi Fit Lolex (innych nie sprawdzałem), działa z Mi Band 2. Pomiar tętna ciągły co 1, 10, 30 minut lub tylko podczas snu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koziol1975 Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Skąd pobrać wersję 3.2.6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 https://www.apkmirror.com/apk/anhui-huami-information-technology-co-ltd/mi-fit/mi-fit-3-2-6-release/mi-fit-3-2-6-android-apk-download/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uazar Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Dnia 16.01.2018 o 10:01, aangielek napisał: Witam, wczoraj lub dzis pojawiła sie nowa wersja Mi Fit 3.2.3 Podobno doszly powiadomienia o pogodzie, ale jeszcze nie moglem znaleźć tego do opaski mi band2. Może komuś się to pojawiło ? Oraz czy wie ktoś dlaczego nie moge dodać nikogo do znajomych ? Moja dziewczyna ma Androida, ja iOS. Przy probie dodania wyskakuje komunikat ze nie moge dodac samego siebie ???? A gdy dziewczyna chce dodac mnie to wyskakuje komunikat, ze podane konto nie istnieje. A istnieje na 100% Info o pogodzie jest dostępne (chyba) tylko dla Amazfit BIP/Pace Link to comment Share on other sites More sharing options...
exwindows Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Nareszcie wyświetla ID dzwoniącego bez kombinowania że zmianą języka na angielski ☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Zainstalowałeś zmodyfikowanego Mi Fit'a ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavco1 Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Nareszcie wyświetla ID dzwoniącego bez kombinowania że zmianą języka na angielski Potwierdzam. Mam ustawiony język polski w Xiaomi Note 3 i jest już dostępne ID numeru dzwoniącego. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Na tym screenie nie widzę nigdzie opcji włączenia wyświetlania id dzwoniącego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exwindows Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 3 godziny temu, pkonrad napisał: Na tym screenie nie widzę nigdzie opcji włączenia wyświetlania id dzwoniącego. Opcja działa po ostatniej aktualizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 ... A świstak siedzi i zawija to w te sreberka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olleo Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 U mnie po ostatniej aktualizacji nie tylko nie pokazuje callerID, ale wręcz przestało - wcześniej używałem app locale do zmiany na j. angielski, a po aktualizacji mam polski i app locale już nie działa. W wątku dot. Mi Band 2 widziałem, że u innych działa. Nie wiecie, jak na to pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Wyświetlanie nazwy/numeru dzwoniącego lub wysylajacego SMS nie działa i nigdy nie działało na oryginalnym Mi Fit, jeśli w telefonie był ustawiony język inny niż Angielski lub Chiński. Jedyna opcja, żeby to uruchomić, to zainstalowanie specjalnie zmodyfikowanej wersji tej aplikacji. Wtedy opaska będzie pokazywała kto dzwoni lub wysłał SMS, nawet jak w telefonie będzie ustawiony język inny niż Angielski czy Chiński. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts