zielonyBB Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Ustawić stosowną opcje w MiFit.Wysłane z MI5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kingaa16 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Hej, po ostatniej aktualizacji nie działa mi pomiar tętna. Co mogę zrobić? Nie mierzy ani zegarek ani aplikacja. Próbowałam łączenia i rozłączania Bluetooth, konta, niestety nie działa Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibul Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Próbowałaś przytrzymać dłużej przycisk miband 2 aż przygasi ekran ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 @@kingaa16A diody pulsometru świecą podczas pomiaru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kingaa16 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Próbowałam, wszystko świeciWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrisBy Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 aktualizacja firmware opaski probowales? Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kingaa16 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Pokazuje że jest aktualna o dziwo, w aplikacji notify & fitness pomiar tętna działa, aplikacja pokazuje pomiar, jednakże zegarek nadal pokazuje x a aplikacja mi fit błąd pomiaru.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrisBy Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 odinstaluj apke, sciagnij jakas wersje mifit z apkmirror, zainstaluj, dodaj opaskę. u mnie po takim zabiegu sciagnela sie aktualizacja firmware do opaski. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kingaa16 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Oki już się biorę. Mam jeszcze jedno pytanie. Jak spowodować żeby notify & fitness cały czas widniało w powiadomieniach i działało jak mi fit w tle?Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kingaa16 Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Hej, pomogło, nie pobrał co prawda aktu do firmware zegarka, ale coś się odblokował o i działa, dziękuję Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waterloo Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Hej, pomogło, nie pobrał co prawda aktu do firmware zegarka, ale coś się odblokował o i działa, dziękuję Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu TapatalkaPobrałaś 2.2.12? Jak tak to którą wersję bo mi też pulsmoter od dwóch dni nie działa :/Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kingaa16 Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Na 2.2.12 właśnie mi się zepsuło. Ja pobrałam 2.2.10 i zaczęło działać 🤔 http://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-technology/mi-fit/variant-%7B]. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
epitek Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 (edited) 9 minutes ago, okulowiec said: witam szanownych użytkowników miband2 planuję zakup tej opaski. mam dwa pytania: 1. ile wytrzymuje bateria? 2. czy przy połączonej opasce mogę korzystać z połączenia bl np z zestawem głośnomówiącym samochodu? 2. Można korzystać. U mnie to działa bez problemu. Przy sparowanej opasce telefon (RN3) bez problemu łączy się także z zestawem głośnomówiącym w samochodzie i wszystko działa jak należy. Edited February 5, 2017 by epitek Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 27 minut temu, okulowiec napisał: 1. ile wytrzymuje bateria? 2. czy przy połączonej opasce mogę korzystać z połączenia bl np z zestawem głośnomówiącym samochodu? Zależy jak się używa i z jaką aplikacją. Z MiFitem bez treningów ponad miesiąc potrafi wytrzymać. Bt nie koliduje z innymi urządzeniami, mało tego, łączy się w trybie niskiego poboru prądu i nawet ikona bt nie zmienia się (nie pokazuje połączonego urządzenia). Ja mam w samochodzie sparowane Roidmi, zestaw głośnomówiący i oczywiście opaska która jeszcze odblokowuje ekran bez hasła (odblokuj w pobliżu). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Nikt nie wspomniał o aktualizacji MiFit i firmware opaski z 23 stycznia? Czy mi umknęło? http://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-technology/mi-fit/mi-fit-2-2-12-release/mi-fit-2-2-12-2-android-apk-download/download/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Czy jest już identyfikacja dzwoniącego w języku polskim? Bo osobiście dlatego przestaję aktualizować i siedzę na przerobionej wersji.Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 MiFit mam na tablecie, tylko do aktualizacji firmware opaski. Nie wiem co wniosła ta aktualizacja. Nie używam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waterloo Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 @sondejmarek Umknęło Ci, ktoś pisał od razu jak wyszło Sent from my Redmi 3 using TapatalkCzy jest już identyfikacja dzwoniącego w języku polskim?Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu TapatalkaNie ma :vSent from my Redmi 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Mam problem. Opaska jest sparowana ale rozłączona. Chcę usunąć ja z urządzeń bt ale nie mogę skoro jest rozlaczona. Mifit jej nie widzi. Inny telefon tak bez problemu. Muszę ją rozparowac i ponownie połączyć. Jak ją usunąć z urządzeń bt? Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Nie wiem. MiFit ma buga jeśli chodzi o parowanie z MiBand 2. Wysłane z mojego MI 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Nie wiem. MiFit ma buga jeśli chodzi o parowanie z MiBand 2. Wysłane z mojego MI 5Ale wszystko działało. Jest jeden problem. Urządzenie musi zniknąć z urządzeń bt jako sparowane ale rozłączona. Jak to się uda to będzie można je ponownie sparowac. Przed chwilą sprawdziłem na mi5. Było ok. Inne urządzenia działają łącznie z wagą Xiaomi. Mi band 2 się zbiesil. Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgreta36 Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 (edited) zobacz tohttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2. P.S. ...i po kij zakladasz 2 taki sam temat ? Edited February 6, 2017 by mgreta36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 zobacz tohttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2. P.S. ...i po kij zakladasz 2 taki sam temat ?To nie jest taki sam temat. Ja chcę nadal korzystać z mi fita a nie z innej aplikacji. Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgreta36 Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Mi band 2 i Mi Band 2 nie widać podobieństwa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Mi band 2 i Mi Band 2 nie widać podobieństwa ?Jest tam rozwiązanie mojego problemu? Nie widzę. Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waterloo Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Próbowałeś zmienić Mi Fita na inną wersję ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czittek Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Witam Tak jak w temacie dlaczego Mi band 2 nie monitoruje snu przez dzień ? Miałem poprzednią wersję mi banda i niestety ten sam problem występował Jakieś propozycję ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Przywrócenie ustawień fabrycznych i jest już dobrze.Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rm_125 Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 No bo nigdy nie monitorował snu w ciągu dnia. Chociaż w app Notify w wersji płatnej widzę 20 minutowa drzemkę. A ajk to dział to niech się wypowie osoba która testowała Link to comment Share on other sites More sharing options...
czittek Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Wiem że nigdy nie monitorował ale pytam czy jest jakiś sposób na to czy to jest zależne od mi banda czy aplikacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 15 minut temu, czittek napisał: Wiem że nigdy nie monitorował ale pytam czy jest jakiś sposób na to czy to jest zależne od mi banda czy aplikacji To jest raczej zależne od aplikacji, jak steruje opaską i w jaki sposób interpretuje dane. Notify robi to dużo dokładniej i pokazuje drzemki w ciągu dnia. Niestety kosztem baterii w MiBandzie. Dodatkowo obsługa i wygląd Notify&Fitness to jakieś średniowiecze (ale działa). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winroblade Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Jeśli chodzi o wyświetlanie kontaktów, to w nowej wersji Mi band Tools v3.0.0 dodali taką funkcję, co więcej pojawiają się nawet powiadomienia tekstowe z innych aplikacji np ktoś wyśle do nas wiadomość na fb to opaska powie kto ( trochę to problematyczne bo wyświetla ciągiem nadawce i odrazu treść wiadomości ale nie jest jeszcze źle). Strasznie fajnie że mi band się tak rozwija w sumie ma już chyba wszystkie fajniejsze funkcje jakie może mieć opaska. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uazar Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Mi cały czas brakuje pokazywania ilości nieodebranych połączeń i nieodczytanych wiadomości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgreta36 Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 A mi brakuje telewizora.... BOŻE - widzisz i nie grzmisz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uazar Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 (edited) 3 minuty temu, mgreta36 napisał: A mi brakuje telewizora.... BOŻE - widzisz i nie grzmisz... a ty co masz za problem? kamienie kałowe? Edited February 7, 2017 by uazar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts