_STRIGOI_ Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Skombinuj sobie kartę do tego telefonu, wgraj twrp. Pobierz 5.10.29 i wpakuj na SD. W TWRP przed instalacją koniecznie zrób wipe all, czyli wszystko poza usb-otg i sd card. Po tym zabiegu możesz zainstalować 5.10.29 1
Rob83 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 czy używanie może jakiegoś programu do testowania GPS?. W sensie aby pokazywał z iloma satelitami się łączy itp?. Spróbowałem GPS Test i nic mi nie pokazuje. Automapa po chwili załapała sygnał.
Dr_Weltschmerz Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Da się jakoś wyłączyć dźwięk robienia screenshota?
golm Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) 26 minut temu, Dr_Weltschmerz napisał: Da się jakoś wyłączyć dźwięk robienia screenshota? W ustawieniach aparatu (przesunąć ekran w prawo) -> na dole "zębatka" ->Dźwięk migawki. A... sorry to tylko dla aparatu. Edytowane 9 Lutego 2016 przez golm
Dr_Weltschmerz Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 4 minutes ago, golm said: W ustawieniach aparatu (przesunąć ekran w prawo) -> na dole "zębatka" ->Dźwięk migawki. A... sorry to tylko dla aparatu. No niestety. To już mam wyłączone.
golm Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 3 minuty temu, Dr_Weltschmerz napisał: No niestety. To już mam wyłączone. Z tego co piszą na en.miui.com wynika, że tylko przejście do trybu silent wyłącza ten dźwięk - i to działa. 1
Przemysław Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Może głupie pytanie, nie będę już zakładał nowego tematu. Co ile są aktualizacje Redmi Note 2? Kiedy będzie następna? Gdzieś kiedyś przeczytałem,że co piątek, ale ostatnio nie było.
_STRIGOI_ Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) 22 minuty temu, Przemysław napisał: Może głupie pytanie, nie będę już zakładał nowego tematu. Co ile są aktualizacje Redmi Note 2? Kiedy będzie następna? Gdzieś kiedyś przeczytałem,że co piątek, ale ostatnio nie było. Kolego, w ubiegły piątek nie było aktualizacji, gdyż w Chinach obchodzili święto EDIT; W związku ze Spring Festival w Chinach następną wersją MIUI będzie 6.2.18 (18 lutego). Edytowane 9 Lutego 2016 przez _STRIGOI_ 1
previl Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 @JestemMortem @_STRIGOI_ Dziękuję za pomoc .
Przemysław Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Dzisiaj zauważyłem, że nie działa widget pogodowy mam napisane "brak danych" nic w nim nie grzebałem, internet normalnie działa. Jak nacisnę na widget to też wszystko normalnie pokazuje. Ponowne ustawienie widgetu i ponowne uruchomienie telefonu nic nie dało. Ma ktoś może podobny problem? Edytowane 10 Lutego 2016 przez Przemysław
UltiMet Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Da ktoś linka do TWRP? Tego czarnego Da ktoś linka do TWRP? Tego czarnego
Przemysław Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Da ktoś linka do TWRP? Tego czarnego Da ktoś linka do TWRP? Tego czarnego Nie wiem czy o to chodziło: http://xiaomi.com.pl/aktualizacja-xiaomi-redmi-note-2/ Wpisz w wyszukiwaniu TWRP jak nie to i znajdziesz..
artur_star Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja mam to TWRP http://www.needrom.com/download/twrp-2-8-7-wtfriends/
UltiMet Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 20 godzin temu, Przemysław napisał: Nie wiem czy o to chodziło: http://xiaomi.com.pl/aktualizacja-xiaomi-redmi-note-2/ Wpisz w wyszukiwaniu TWRP jak nie to i znajdziesz.. To mam 13 godzin temu, artur_star napisał: Ja mam to TWRP http://www.needrom.com/download/twrp-2-8-7-wtfriends/ Tego szukałem i to zainstaluje dzięki
mishka49 Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Robiąc kopię w TWRP zaznaczyć Nvram czy nie? Co to w ogóle jest Nvram, bo w żadnym innym androidzie nie miałem tego. EDIT: Może podesłać ktoś link do Xposed dla CM12.1? Edytowane 13 Lutego 2016 przez mishka49
zaciapa Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam. Szybkie pytanie.: Jak wyłączyć wibracje przy pisaniu, bo za cholere nie mogę znaleźć, dodam że wszystkie wibracje w ustawieniach są poodhaczane.. pzdr
Cichq Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Ustawienia, urządzenie, język i klawiatura. Potem wybierasz swoją (np. Google), ustawienia, wibracje.
grembi Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 @zaciapa ustawienia > urządzenia > język i klawiatura i tam masz w opcjach klawiatury Wysłane z mojego Redmi Note 2
zaciapa Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 5 minut temu, grembi napisał: @zaciapa ustawienia > urządzenia > język i klawiatura i tam masz w opcjach klawiatury Wysłane z mojego Redmi Note 2 Piękne dzięki..
Antek Szprycha Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Robiąc kopię w TWRP zaznaczyć Nvram czy nie? Co to w ogóle jest Nvram, bo w żadnym innym androidzie nie miałem tego. EDIT: Może podesłać ktoś link do Xposed dla CM12.1? Nvram warto mieć kopie gdyby imei zniknął. Wysłane z mojego Redmi Note 2
tit_num Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam Gdzie znajdę link do pobrania polskiego miui 5.10.29? W archirum na stronie miuipolska nie ma tej wersji... Z góry dziękuję za odpowiedź
mgcompany Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) W lamerskim kąciku RN2 użytkownika lamcza -> https://mega.nz/#F!d11jXR7C!3mVTPwVOf_wSCtogIF_EZA Edytowane 14 Lutego 2016 przez mgcompany
hancock Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Jaką ładowarkę polecacie kupić do RN2? Najlepiej żeby kabel luźno nie latał w gnieździe telefonu. Lub ewentualnie sam kabel. Może to być coś z alliexpress.
hancock Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 1 godzinę temu, Lamcza napisał: do auta to kup wersje flexible taki skrecany jak telefoniczny od sluchawki trzyma sie jeszcze lepiej i swietnie sie nadaje wlasniedo takich celow Nie mogę znaleźć takiego kabla. Jeśli możesz to podaj link. A do pepco przejadę się po ten kabel:) @Lamcza
tosshi2 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 http://allegro.pl/listing/listing.php?order=pd&string=exc+micro+usb&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-uni-1-3-0203 w pepco 1,5 m kosztuje chyba 10zl a skrecany 1,7m 15 zl z tym ze skrecany to sie wlasnie nadaje do samochodu bo jego dlugosc taka rzeczywista to jakies ja wiem moze metr ;P zaznaczam z enie wiem jak sie sprawuje 2m wersja bo byla u mnie dostepna tylko w rozowym klorze wiec sobie darowalem Taki ładny kolor;P
galakty Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Albo Endomondo jest badziewne albo RN2, pokazało mi że szedłem przez budynki, a mocy jezusowych raczej nie mam.
galakty Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 1 minutę temu, Lamcza napisał: albo chodz i biegaj sam dla siebie a nie dla wykresow i udostepniania Sprawdziłem bo kiedyś ktoś mi płakał na krzywe kreski
galakty Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 1 minutę temu, Lamcza napisał: dej pan spokoj juz udalo mnie sie ten problem rozwiazac wystarczy biegac szybciej i wykresy sa ok ^^ tak ja wiem 40 + km/h Haha, na rowerze osiągalne dla mnie, ale nie z buta. W aucie jest okey wszystko, tak sobie sprawdziłem na spacerze.
galakty Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 1 minutę temu, Lamcza napisał: tia nie mowie ze bedzie to latwe do osiagniecia ale zawsze to jakas motywacja I tak RN2 jest dobry, w bloku zasięg zgubił, ale jak wszedłem do mieszkania i pokoju to już złapał ponownie. Na LG F60 na dworze nie mógł sygnału złapać
d3tr0 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Ktoś używa virgin mobile na rn2 ? Jak oceniacie zasięg ? często widzę tylko alarmowe i po chwili spowrotem wskakuje pełny zasięg (Roaming) W większych miastach problemu nie ma, ale mniejsze widzę nie jest tak kolorowo. Np. Orange mi trzyma full bez problemów tu coś skacze i bateria też cierpi.
mishka49 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 8 minut temu, d3tr0 napisał: Ktoś używa virgin mobile na rn2 ? Jak oceniacie zasięg ? często widzę tylko alarmowe i po chwili spowrotem wskakuje pełny zasięg (Roaming) W większych miastach problemu nie ma, ale mniejsze widzę nie jest tak kolorowo. Np. Orange mi trzyma full bez problemów tu coś skacze i bateria też cierpi. Mieszkam w małym miasteczku (8000 mieszkańców). Zasięg 4G/LTE pełen lub jedna kreska brakuje
Marcin.M Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Standard tak jak w Play. Przełącza się pomiędzy operatorami i glupieje XRN2 by Tapatalk 1
hancock Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 19 godzin temu, d3tr0 napisał: Ktoś używa virgin mobile na rn2 ? Jak oceniacie zasięg ? często widzę tylko alarmowe i po chwili spowrotem wskakuje pełny zasięg (Roaming) W większych miastach problemu nie ma, ale mniejsze widzę nie jest tak kolorowo. Np. Orange mi trzyma full bez problemów tu coś skacze i bateria też cierpi. Ja mam virgin i jest elegancko z tym że, mam ustawione ręcznie na t-mobile. Mieszkam na wsi w górach koło Karpacza. @d3tr0
grembi Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja mam virgin i jest elegancko z tym że, mam ustawione ręcznie na t-mobile. Mieszkam na wsi w górach koło Karpacza. @d3tr0 No proszę to kolega po sąsiedzku mieszka ja jestem z Jeleniej Wysłane z mojego Redmi Note 2 1
Rekomendowane odpowiedzi