FromWP Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 40 minut temu, kamiltoja napisał(a): Ale tam jest napisane że to wersja niemiecka Jak to wersja niemiecka, znaczy europejska, czyli taka sama jak u nas. Niczym to się nie różni. Nawet nie zauważysz że niemiecka, bo język pl ustawisz przy pierwszym uruchomieniu, a domyślnie jest angielski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiltoja Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Dzięki za info. Tak mi się właśnie wydawało, ale dobrze jest się upewnić. Dzięki i pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
djflix Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 18 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał: https://bigota.d.miui.com/V14.0.5.0.SMOEUXM/miui_RUBYEEAGlobal_V14.0.5.0.SMOEUXM_ca34fbeb79_12.0.zip Jeśli masz odblokowany, to nie ma różnicy. MiFlashem lepiej nawet w tym przypadku. Tak, to oficjalny Global, tyle że z dialerem/kontaktami/SMS od Xiaomi. Płatności przez Google Pay bez kombinowania nie będą działać na odblokowanym bootloaderze. Zablokować możesz już podczas wgrywania — wystarczy, że nie zmienisz domyślnie zaznaczonej opcji "clean all and lock". Wielkie dzięki Kacper Skrzypek! Wygląda na to, że się udało. Wgrałem rom przez MiFlash. Nagrywanie, płatności, itp są. Jedyne, co słabo działa, to wybieranie kontaktów metodą wprowadzania cyfr, gdy kontakt zawiera polskie litery. Np wprowadzając cyfry 72935 chcę wyszukać kontakt 'Paweł', niestety nie widzi litery 'Ł'. Podobnie inne polskie znaki. Miałem tak na oryginalnym romie w Mi9T, w końcu rozwiązałem temat wgrywając rom miuipolska. Niestety tutaj w romie indonesia problem taki sam. Może ktoś zna rozwiązanie? Chyba, że istnieje rom miuipolska do Redmi 12 Pro 5G i ma ktoś linka z paczką dokładnie do mojego modelu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumot Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Godzinę temu, djflix napisał(a): Wielkie dzięki Kacper Skrzypek! Wygląda na to, że się udało. Wgrałem rom przez MiFlash. Nagrywanie, płatności, itp są. Jedyne, co słabo działa, to wybieranie kontaktów metodą wprowadzania cyfr, gdy kontakt zawiera polskie litery. Np wprowadzając cyfry 72935 chcę wyszukać kontakt 'Paweł', niestety nie widzi litery 'Ł'. Podobnie inne polskie znaki. Miałem tak na oryginalnym romie w Mi9T, w końcu rozwiązałem temat wgrywając rom miuipolska. Niestety tutaj w romie indonesia problem taki sam. Może ktoś zna rozwiązanie? Chyba, że istnieje rom miuipolska do Redmi 12 Pro 5G i ma ktoś linka z paczką dokładnie do mojego modelu? Wybieranie kontaktów metodą wprowadzania cyfr, ja mam Indonezję i wybieranie kontaktów po przez wpisywanie cyfr działa np.wybieram 693******* i znajduje mi Sławek Link to comment Share on other sites More sharing options...
djflix Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 55 minut temu, rumot napisał: Wybieranie kontaktów metodą wprowadzania cyfr, ja mam Indonezję i wybieranie kontaktów po przez wpisywanie cyfr działa np.wybieram 693******* i znajduje mi Sławek Ja mam na myśli wyszukiwanie kontaktów bezpośrednio z klawiatury za pomocą cyfr, ale w sensie pisania liter cyframi, tak, jak kiedyś pisało się smsy, każda z cyfr na klawiaturze odpowiadała za kilka liter., np 7(P)2(A)9(W)3(E)5(Ł) , lub 62432 = MAGDA. Nie wprowadzanie czyjegoś nr telefonu, bo tak oczywiście i u mnie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djflix Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 W dniu 13.05.2023 o 08:35, Kacper Skrzypek napisał: Xiaomi.eu dla MTK jest, ale tylko dla osób wspierających projekt na Patreonie. Jeśli nie chcesz tam wspierać, to musisz instalować ROM na Indonezję lub Tajwan. Rozumiem, że dla Redmi Note 12 Pro 5G też istnieje xiaomi.eu, tyle, że na Patreonie? Rozważam subskrybcje, ale wcześniej, czy są jakieś info o tym, co jest w tej wersji? Zależy mi na tym wyszukiwaniu kontaktów z polskimi literami. Była też w poprzednich xiaomi.eu taka opcja, żeby ikony w pasku statusu nie były kolorowe - to się nazywało 'Użyj ikon z aplikacji' - można to było włączyć i wyłączyć. Jaki Android? Jeśli 12, czy są w najbliższym czasie plany na 13? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 4, 2023 Author Share Posted June 4, 2023 11 minut temu, djflix napisał(a): Rozumiem, że dla Redmi Note 12 Pro 5G też istnieje xiaomi.eu, tyle, że na Patreonie Tak jest. 12 minut temu, djflix napisał(a): Rozważam subskrybcje, ale wcześniej, czy są jakieś info o tym, co jest w tej wersji? Wszystko to, co w innych Xiaomi.eu bez subskrypcji 14 minut temu, djflix napisał(a): Zależy mi na tym wyszukiwaniu kontaktów z polskimi literami Działa. 15 minut temu, djflix napisał(a): Była też w poprzednich xiaomi.eu taka opcja, żeby ikony w pasku statusu nie były kolorowe - to się nazywało 'Użyj ikon z aplikacji' Jest to nadal. 15 minut temu, djflix napisał(a): Jaki Android? Taki jak na chińskim ROM-ie, czyli 12. Nie wiemy, kiedy Xiaomi puści 13-stkę dla tego modelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djflix Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Obiecująco, dzięki 🙂 Taki ROM też się wgrywa MiFlashem? Czy jak wgrywając Indonezja zablokowałem bootloader, trzeba będzie ponownie czekać 7 dni? Jak później wyglądają aktualizacje w tym romie xiaomi.eu? Z tego co czytałem, też trzeba pobierać paczkę i wgrywać przez komputer? Czy wtedy jest opcja aktualizacji bez utraty danych? Jeśli jest gdzieś opis, jak uzyskać dostęp do romów po zasubskrybowaniu, poproszę o link. Trochę znalazłem, ale nie wszystko rozumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 4, 2023 Author Share Posted June 4, 2023 (edited) Godzinę temu, djflix napisał(a): Taki ROM też się wgrywa MiFlashem? Nie. Ściągasz paczkę, rozpakowujesz i uruchamiasz odpowiedni skrypt na komputerze. Godzinę temu, djflix napisał(a): Czy jak wgrywając Indonezja zablokowałem bootloader, trzeba będzie ponownie czekać 7 dni? Nie, możesz od razu odblokować. Godzinę temu, djflix napisał(a): Jak później wyglądają aktualizacje w tym romie xiaomi.eu? Z tego co czytałem, też trzeba pobierać paczkę i wgrywać przez komputer? Czy wtedy jest opcja aktualizacji bez utraty danych? Tak, musisz pobrać paczkę i wgrać przez komputer - chyba, że jest TWRP dla tego modelu (ale procedura wgrywania TWRP dla MTK trochę się różni od Qualcomma). Można zaktualizować bez utraty danych, są dwa skrypty — jeden od czystej instalacji, drugi od aktualizacji bez utraty danych. Godzinę temu, djflix napisał(a): Jeśli jest gdzieś opis, jak uzyskać dostęp do romów po zasubskrybowaniu, poproszę o link. Trochę znalazłem, ale nie wszystko rozumiem Tutaj są wszystkie informacje: https://www.patreon.com/posts/stable-roms-for-76931067?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_fan&utm_content=join_link Edited June 4, 2023 by Kacper Skrzypek Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasza100 Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 chciałbym jakieś opinie na temat tego xiaomi redmi note 12 pro 5g.Wart zakupu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumot Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 (edited) Krótko Telefon jak na stosunek cena-jakość warto kupić, jest tylko jedno ale Chińczyki zafundowali nowy model średniaka ze starym systemem Antka 12 i nikt nie wie kiedy będzie aktualizacja do 13 , a jak wiadomo już wchodzi Android 14. Ja kupiłem ale szczęśliwy z tego powodu nie jestem, tęsknię za starym RN 10 Pro. Tutaj recenzja Edited June 13, 2023 by rumot Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumot Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Wyszła nowa aktualizacja Redmi Note 12 Pro / 12 Pro+ z Androidem 13( V14.0.1.0.TMOCNXM MIUI14 - Android 13.0) ale na wersję Chińską. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwalberg Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 Planuję zakup RN12 Pro tylko jeszcze nie wiem z jaką wielkością ramu, najprawdopodobniej 8GB Będę kupował na allegro ten model od tego sprzedawcy : Redmi Note 12 pro Teraz podstawowe pytanie skąd ROM? Widzę że nie ma na miuipolska w stabilnych? W rozwojowych widzę że jakieś płatne wersję się pojawiły, coś więcej na ten temat? Jakiś czas mnie tu już nie było więc nie jestem w temacie. Następne pytanie co ze zrootowaniem i ukrywaniem roota na przykład przed mobywatel czy przed google pay? Teraz mam RN9 Pro i mam roota i żadnych problemów w tych aplikacjach. Może dlatego że siedzę na starym magisku. Stuknie ktoś w klawiaturę ogarnięty i krótko mi opisze co i jak teraz zacząć z RN12 Pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Dosyć często Kacper to wyjaśniał w tematach, że główny moder tak to ustalił że działanie na mediatekach aktualnie jest możliwe tylko po przez wsparcie przez patreonhttps://www.google.com/search?q=patreon+co+to&client=ms-opera-mobile&source=hp&ei=jS6ZZJD3JuKP9u8P_7q44AI&oq=patreon&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBABGAEyEQguEIAEELEDEIMBEMcBENEDMgUIABCABDIFCAAQgAQyCwgAEIAEELEDEIMBMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDoLCC4QigUQsQMQgwE6EQguEIAEELEDEIMBEMcBEK8BOggIABCABBCxAzoLCC4QgAQQsQMQgwE6CAguEIAEELEDOgUILhCABFD_CFjRFmC3QmgAcAB4AIABVogBowSSAQE3mAEAoAEBsAEA&sclient=mobile-gws-wiz-hpWysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 26, 2023 Author Share Posted June 26, 2023 12 godzin temu, gwalberg napisał(a): Teraz podstawowe pytanie skąd ROM? Widzę że nie ma na miuipolska w stabilnych? Dla MTK tylko z Patreona. https://www.patreon.com/posts/stable-roms-for-76931067 12 godzin temu, gwalberg napisał(a): W rozwojowych widzę że jakieś płatne wersję się pojawiły, coś więcej na ten temat? Jakiś czas mnie tu już nie było więc nie jestem w temacie. Redmi Note 12 Pro ma tylko wersje stabilne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djflix Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 W dniu 19.06.2023 o 08:03, rumot napisał(a): Wyszła nowa aktualizacja Redmi Note 12 Pro / 12 Pro+ z Androidem 13( V14.0.1.0.TMOCNXM MIUI14 - Android 13.0) ale na wersję Chińską. Pozwolę sobie o to zapytać. Dzięki Waszym podpowiedziom udało mi się gładko zacząć przygodę z Patreon. Naprawdę polecam, wsparcie, dostęp do ROMu bardzo szybko i profesjonalnie. Zainstalowałem RUBY_V14.0.4.0.SMOCNXM_v14-12 - wszystko ok, wiele rzeczy poprawionych i dodanych względem mojego staruszka Mi9Pro. Pojawiła się jednak aktualizacja V14.0.2.0.TMOCNXM_v14-13, skusiłem się. Puściłem przez windows_fastboot_update_rom. Wszystko przebiegło gładko, telefon się uruchomił ponownie, doszedł do pulpitu, pojawiły się ikony, ale po chwili mignął kilka razy, zdążyłem zauważyć komunikat 'aplikacja wciąż przestaje działać' i się zrestartował. Od tego czasu złapał bootloop Uruchamia się w trybie Recovery. Próbowałem połączyć go z przez opcję 'Połącz z MiAssistant' z MiFlashPro - łączy się, wykrywa wersję. Jednak MiFlashPro nie łyka tych wersji z xiaomi.eu, żeby można było wgrać przez niego (niektórzy pisali, że ten sposób czasem pomaga). Telefon bez problemu uruchamia się też w trybie Fastboot. Wgrałem mu ponownie V14.0.4.0.SMOCNXM, przeszło, restart, ale nadal bootloop. Wyświetla się logo Redmi, czasem próbuje coś załadować, kręci kółkiem, i restart. Po wgraniu V14.0.4.0.SMOCNXM MiFlashPro nadal się łączy i prawidłowo wyświetla wersję. Może spotkaliście się z takim objawem przy tej aktualizacji? Można coś w tej sprawie zrobić, najlepiej bez wymazywania danych? Mogła to być kwestia aktualizacji przez update_rom? Może jednak przy przeskoku na wyższego Androida powinno się zrobić data_format? Mam jakieś kopie, ale niektóre rzeczy z ostatnich tygodni bym stracił... Może da się w takim stanie jakoś zrobić kopię w trybie recovery? Próbowałem połączyć z Mi PC Suite, ale nie potrafię go zmusić do gadania... Będę wdzięczny za podpowiedź. Może inni się też spotkali z tym problemem? Mam nadzieję, że tel całkiem się nie uceglił i ostatecznie pełny format pomoże? Dzięki i pozdrowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
djflix Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 "ale na wersję Chińską. " - ech, może w tym rzecz... Nie widziałem tej informacji w mailu z ROMem z Patreon, może nie doczytałem. Dopiero tutaj... Co prawda ja zainstalowałem V14.0.2.0.TMOCNXM, czyli następną wersję, ale może ona nadal jest tylko na wersję chińską? Może to być powodem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 3, 2023 Author Share Posted July 3, 2023 Nie, akurat kwestia czy to wersja chińska czy global nie powinna być problemem. Niestety bez formatu raczej się nie obejdzie. Z Mediatekiem TWRP jest dość problematyczne, a z stockowego recovery nie uzyskasz dostępu do danych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djflix Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 Jasne. No trudno, trzeba będzie posiedzieć znów nad konfiguracją. Jak radzisz, wgrywać ten najnowszy soft z Androidem 13? Przy okazji: może jest jakiś sprawdzony sposób na zrobienie dobrej kopii zapasowej? Najlepiej takiej pełnej, na komputerze. Co wyguglam, to tak nie do końca. Niby są bieżące informacje na temat Mi Pc Suite, ale mam wrażenie, że to jakoś zarzucony temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 3, 2023 Author Share Posted July 3, 2023 Mi PC Suite działa tylko w wersji chińskiej, a to i tak nie do końca. Pełnej kopii zapasowej, z aplikacjami włącznie, w zasadzie nie da się na Xiaomi zrobić. O ile dane z pamięci wewnętrznej czy ustawienia systemowe jeszcze spokojnie można ogarnąć, o tyle aplikacje albo się nie przeniosą, albo nawet jak się przeniosą, to się wywalą i tak trzeba je będzie instalować od nowa. Jeśli po instalacji softu z Androidem 13 będziesz mieć nadal te komunikaty, to proszę o log błędu - powinna być tam taka opcja. Będziemy sprawdzać, o co chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djflix Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Hej, wgrałem ponownie V14.0.2.0.TMOCNXM przez data_format. Niestety bootloop... Zrobiłem wipe data, wgrałem jeszcze raz, to samo. Poniżej filmik: Nie udało mi się niestety wyświetlić raportu. Myślałem, że się wyświetli, gdy kliknę raport, ale to była chyba opcja wysyłania raportu o błędzie. Chwilę później mignął kilka razy i restart. Ostatecznie wgrałem z powrotem V14.0.4.0.SMOCNXM, telefon działa poprawnie, jak przed aktualizacją. Wygląda więc na jakiś problem z tą aktualizacją. Tak czy inaczej, dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 5, 2023 Author Share Posted July 5, 2023 58 minut temu, djflix napisał(a): Hej, wgrałem ponownie V14.0.2.0.TMOCNXM przez data_format. Niestety bootloop... Zrobiłem wipe data, wgrałem jeszcze raz, to samo. Poniżej filmik: Nie udało mi się niestety wyświetlić raportu. Myślałem, że się wyświetli, gdy kliknę raport, ale to była chyba opcja wysyłania raportu o błędzie. Chwilę później mignął kilka razy i restart. Ostatecznie wgrałem z powrotem V14.0.4.0.SMOCNXM, telefon działa poprawnie, jak przed aktualizacją. Wygląda więc na jakiś problem z tą aktualizacją. Tak czy inaczej, dzięki za pomoc Był jakiś problem, z tego co się orientuję ROM jest już wrzucony na dysk z poprawką i powinien działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartus118 Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Cześć, Od około 2 miesięcy mam Redmi Note 12 pro 5G. Mam pytanie jak u was z bateriami - mi przy włączonym 5G i częstotliwości odświeżania na domyślnym bateria leci bardzo szybko. Od około 8:00 do 20:00 spada mi do jakiś 15%. Zazwyczaj musze w trakcie dnia podładować komórkę. Jeśli chodzi o czynności które wykonuje to głównie oglądanie głupot na YT i Instagramie, przeglądanie neta, 2 -3 krótkie telefony, plus kilkanaście wiadomości na WhatsAppie. Wcześniej miałem Redmi Note 9 Pro i telefon przy takim samym trybie na wieczór miał koło 40/50 %. Czy to normalne, czy raczej powinienem reklamować telefon. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
djflix Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) U mnie jest podobnie. Wiadomo, każdy inaczej korzysta z telefonu. Ja przy normalnym używaniu również pod wieczór mam od 10 do 20%. Jeśli więcej korzystam z telefonu na włączonym ekranie to czasem do samego końca dnia mi nie wystarczy. Nie próbowałem jeszcze w tym telefonie wyłączyć 5G. Zauważyłem wcześniej na Mi9T, że gdy wyłączyłem Dual LTE, to zdecydowanie wydłużył się czas pracy na baterii Swoją drogą jestem ciekaw co jest bardziej 'prądożerne' - LTE, czy 5G Edited July 11, 2023 by djflix 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
majka420 Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Czy ktoś byłby na tyle miły żeby podesłać link do paczki miui 14 na Redmi Note 12 Pro 5G wersja global region Polska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 1, 2023 Author Share Posted August 1, 2023 Nie mam jak sprawdzić konkretnego regionu, ale na EEA najnowsza paczka z OTA to https://bigota.d.miui.com/V14.0.3.0.TMOEUXM/miui_RUBYEEAGlobal_V14.0.3.0.TMOEUXM_6f7ea627cb_13.0.zip Global to tu: https://bigota.d.miui.com/V14.0.1.0.TMOMIXM/miui_RUBYGlobal_V14.0.1.0.TMOMIXM_82c8f3ec9b_13.0.zip, nie widać na razie OTA do tej wersji z V14.0.6.0.SMOMIXM (ostatni Android 12). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 (edited) No cóż, ja kupiłem RN 12 5G i jestem mega zadowolony. Na chwile rozstałem się z wami, ostatni Xiaomi to był RN 11 Pro, potem iPhone 14, ale nie spełnił moich oczekiwań no może tylko zdjęcia OK. Potem 2 Samsungi - i znów powrót teraz do RN 12 5G, co prawda miałem ochotę na wersję pro, ale ten Mediatek mnie wystraszył. Ale porównując RN 11 Pro, a moje obecne RN 12 5G widzę jednak ogromny skok. Smartfon śmiga jak rakieta, po wyłączeniu niepotrzebnych rzeczy bateria jest bardzo, ok - dotyk reaguje idealnie. Teraz tylko czekam do wtorku do godziny 14.00 na odblokowanie bootloadera, a potem wrzucam zaraz Androida 13, Miui 14, które niedawno Kacper wrzucił i dopiero wtedy zabawa. Diabelnie mi brakowało nagrywania rozmów, które często mi się przydaje. Ciesze się, ze Xiaomi dalej się rozwija :). Aha jedna prośba ktoś mi przypomni jak to jest w Redmi z klonowaniem aplikacji, jest coś takiego w systemie, bo nie pamiętam, czy jakaś aplikacja? Jeżeli aplikacja to proszę zasugerować mi nazwę, która najlepsza, bo na Samsungu wybrałem coś ze sklepu Play i reklamyyyy - tragicznie było. Edited August 2, 2023 by kris68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 3 godziny temu, kris68 napisał(a): Teraz tylko czekam do wtorku do godziny 14.00 na odblokowanie bootloadera, a potem... A potem się zacznie... To mi nie działa, tamto mi nie działa, aku słabo trzyma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
majka420 Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 13 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Nie mam jak sprawdzić konkretnego regionu, ale na EEA najnowsza paczka z OTA to https://bigota.d.miui.com/V14.0.3.0.TMOEUXM/miui_RUBYEEAGlobal_V14.0.3.0.TMOEUXM_6f7ea627cb_13.0.zip Global to tu: https://bigota.d.miui.com/V14.0.1.0.TMOMIXM/miui_RUBYGlobal_V14.0.1.0.TMOMIXM_82c8f3ec9b_13.0.zip, nie widać na razie OTA do tej wersji z V14.0.6.0.SMOMIXM (ostatni Android 12). To pierwsze to chyba region Chiny bo mam takie samo oznakowanie obecnie na swoim telefonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 To pierwsze to jest rasowe EU, nawet w samym linku widać kod.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 brawo nie ma takiej opcji, nie jestem nowicjuszem, choć na chwilę zdradziłem firmę. Chyba w 9 telefonach Xiaomi ściągałem bootloader i wgrałem miui.eu i zawsze byłem zadowolony, jak sobie wszystko poustawiałem, raz się zdarzyło chyba w jakimś sofcie ze coś nie działało tak jak potrzeba. Więc nic się nie zacznie...... Choć często Kacper mi pomagał, za co mu dziękuję. A że pomału zbliża mi się sześćdziesiątka to i tak dobrze, ze to ogarniam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 12 godzin temu, kris68 napisał(a): jak to jest w Redmi z klonowaniem aplikacji Klonowanie jest w systemie. Dostęp np z panelu sterowania, po przewinięciu na dół. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 FromWP bardzo dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majka420 Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 (edited) Telefon odblokowany i dopiero teraz się dopatrzyłam, że nie ma wersji na Mediateka 1080. Edited August 3, 2023 by majka420 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasza100 Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Witam,czy warto już kupić tego redmi note 12pro 5g?? bedzie do dobre przejscie z redmi note 9pro?? kto z was posiada tego fona,i jakie macie opinie na temat tego fona?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts