Acid Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Masz napisane jak byk na stronie i w instrukcji instalacji. Wysłano z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
gstw Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) Masz napisane jak byk na stronie i w instrukcji instalacji. Wysłano z MI Note Miło by było, jakbyś odpowiedział jasno, gdyż z poniższego wykazu zaczerpniętego z instrukcji nie wynika mi to wprost. Xiaomi MiNote: MIUIPolska_virgo_x.xx.x_yy-zz.zip Xiaomi MiPad: MIUIPolska_mocha_x.xx.x_yy-zz.zip Xiaomi Mi-3W/Mi-4: MIUIPolska_cancro_x.xx.x_yy-zz.zip Xiaomi Mi-2/Mi-2S: MIUIPolska_aries_x.xx.x_yy-zz.zip Xiaomi Mi-2A: MIUIPolska_taurus_x.xx.x_yy-zz.zip Xiaomi Redmi 1S: MIUIPolska_armani_x.xx.x_yy-zz.zip Xiaomi Redmi 2 LTE 1GB 2014811: MIUIPolska_HM2014811_x.xx.x_yy-zz.zip Xiaomi Redmi 2 LTE 1GB/2GB 204813: MIUIPolska_HM2014813_x.xx.x_yy-zz.zip Xiaomi Redmi Note 3G WCDMA (MTK): MIUIPolska_lcsh92_wet_jb9_x.xx.x_yy-zz.zip Xiaomi Redmi Note 1S 4G Dual SIM (1GB/2GB): MIUIPolska_gucci_x.xx.x_yy-zz.zip Xiaomi Redmi Note LTE 4G Single SIM: MIUIPolska_dior_x.xx.x_yy-zz.zip Na fotce powyżej widnieje HM2014811 z 2GB RAM i 16GB ROM (to ten, który mnie interesuje) a w wykazie go brak. Może warto by uzupełnić wykaz - będzie prościej dla potomnych. Pozdrawiam Edited August 3, 2015 by gstw Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosshi2 Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Pewnie ROM do redmi 2 1 GB jest również do redmi 2 GB. Różnica jest tylko w ilości ramu i pamięci wewnętrznej a do tego nie trzeba zmian w kernelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gstw Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Niby to takie ma być oczywiste, a my nadal na domysłach bazujemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arts Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 (edited) Nie ma żadnych szans, ponieważ ten model nie jest sprzedawany w Chinach. Witam, A jest szansa na czarną 16GB mi4i? Edited August 4, 2015 by arts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 Już odpisywałem 1000x, że mi4i nie jest sprzedawany w Chinach! Można go kupić jedynie w Hong Kongu, Indiach i na Tajwanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Niby to takie ma być oczywiste, a my nadal na domysłach bazujemy. Jakie domysły? Na pudełku masz napisane jak nazywa się telefon (np 2014811). To wystarczy. Wysłano z MI Note 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockmonster Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Witam, A jest szansa na czarną 16GB mi4i? Czarny mi4i jest dostępny na honorbuy za 250$ wysyłka z EU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arts Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 +40 USD za wysyłkę, praktycznie tyle samo wychodzi za zakup na ibuygou Link to comment Share on other sites More sharing options...
gstw Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Jakie domysły? Na pudełku masz napisane jak nazywa się telefon (np 2014811). To wystarczy. Wysłano z MI Note Dzięki, wszystko jasne Link to comment Share on other sites More sharing options...
skandal Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 mi4 64gb czarny dostępny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcadioush Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 mi4 64gb czarny dostępny? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skandal Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 No i dobra, napisałbyś jak człowiek co jest nie tak w moim pytaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 To, że Buriza sprowadza sprzęt prosto od Xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skandal Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 To wiem, ale nie ma czarnego wystawionego na allegro, więc pytam. Może go nie robią, może trzeba na niego czekać pół roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skandal Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Dowiedzialbys sie wiecej A Twoim zdaniem po co zadałem pytanie w tym temacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcadioush Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Nie karmcie trolla... Widzicie, że tu brak jakiejkolwiek pokory, chęci i zaangażowania, prostak wychodzi z założenia, że skoro założył tu konto to wszystko i wszyscy powinni być do jego dyspozycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Nie karmcie trolla... Widzicie, że tu brak jakiejkolwiek pokory, chęci i zaangażowania, prostak wychodzi z założenia, że skoro założył tu konto to wszystko i wszyscy powinni być do jego dyspozycji. A co ty taki napastliwy? Koleś grzecznie zapytał, czy jest dostępny dany model, a siedliście na niego jakby się pytał o wycenę waszych rodziców/żon/dzieci spokojnie, rozumiem, że dzisiaj ciepło, ale bez przesady i nie róbmy też OT biednemu Burizie bo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted August 9, 2015 Author Share Posted August 9, 2015 Pamiętajcie, że w naszej ofercie oprócz XIAOMI posiadamy również inne marki Dlatego prezentujemy najnowszą nowość z sierpnia ASUS ZENFONE 2 16GB wyposażony w 4GB Ram! (wcześniejsze modele mają 2GB) Bez dwóch zdań najlepszy telefon w tym przedziale cenowym na rynku Jeszcze niedostępny na aliexpressach Dostępny tylko u nas SPECYFIKACJA Android 5.0 Lollipop z nakładką ZenUI 5,5-calowy ekran IPS o rozdzielczości 1920 x 1080 (401 ppi) Intel Atom Z3560 (4 x 1,8 GHz) 4 GB pamięci RAM 16 GB pamięci wewnętrznej slot na kartę microSD (max 64GB) aparat główny 13 Mpix z dwutonową diodą doświetlającą aparat przedni 5 Mpix Dual SIM LTE NFC Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac Bluetooth 4.0 radio FM wymiary: 152,5 x 77,2 x 10,9 mm waga: 170 gramów bateria o pojemności 3000 mAh W przypadku płatności w USD ($) dodatkowy rabat. W ofercie również wersje 32 oraz 64GB + GRATIS powerbank ZENPOWER 10050mAh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rygiel Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Macie może XIaomi Mi4 czarny WCDMA 16gb na stanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted August 12, 2015 Author Share Posted August 12, 2015 Macie może XIaomi Mi4 czarny WCDMA 16gb na stanie? Nie mamy. Model ten jest aktualnie nieosiągalny. Z czarnych jedynie Mi4 LTE 2GB Ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildthink Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Kiedy można spodziewać się dostępnych Xiaomi mi4 64GB 3GB Ram? Tzn. wiem (z allegro), że czekasz na info ze strony producenta, ale ile zazwyczaj trwa taki brak towaru? Padł mi telefon i jestem Mi4 poważnie zainteresowany, ale nie mogę za długo czekać.Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted August 16, 2015 Author Share Posted August 16, 2015 (edited) Informuję, że udało się nam kupić kilkanaście sztuk Xiaomi Redmi Note 2 16GB Dostawę od Xiaomi otrzymamy wg info od producenta w ok 7-14 dni licząc od dnia dzisiejszego Telefony wylądują na allegro jak tylko przygotuje opis Dostępne będą również oryginalne Flip Covery oraz folie Edited August 16, 2015 by Buriza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasznowak Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 To super. I znowu będę miał dylemat, czy sprzedać RedMi Note 1s i kupić jego następcę. Ciekawe jaka cena będzie za wersję 16 GB? Wysłane z RedMi Note 4G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derewald Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Buriza Chciałbym kupić u Ciebie na aukcji Xiaomi mi4 w wersji 64gb i mam do tego 2 pytanka. 1. U Ciebie w regulaminie jest napisane że w razie złapania przez urząd celny trzeba zaplacic 23% VAT + wysyłka. Co oznacza wyrazenie "+ wysyłka"? Chodzi tutaj o zakupiony towar? 2.kiedy mogę się spodziewać dostępności tej wersji na twoich aukcjach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted August 18, 2015 Author Share Posted August 18, 2015 A mozna wiedziec jaka cene Przewidujesz? Mam chec sprzedac swojego redmi 2 i kupic wlasnie redmi note 2. Jest wystawiony na allegro w niższej cenie od ibuygou. Przy płatności w USD cena 189$. Będę miał ogarnicozną ilość sztuk więc taniej nie chce sprzedawać. Buriza Chciałbym kupić u Ciebie na aukcji Xiaomi mi4 w wersji 64gb i mam do tego 2 pytanka. 1. U Ciebie w regulaminie jest napisane że w razie złapania przez urząd celny trzeba zaplacic 23% VAT + wysyłka. Co oznacza wyrazenie "+ wysyłka"? Chodzi tutaj o zakupiony towar? 2.kiedy mogę się spodziewać dostępności tej wersji na twoich aukcjach? Wersja 64GB jest niedostępna. Na stanie mam tylko wersje 16GB wcdma oraz wersje LTE z 2GB Ram. Ewentualny VAT jest obliczany na podstawie kosztu towaru + wysyłki (wysyłka na allegro jest w większości aukcji wliczona już w cenę towaru). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 (edited) Redmi Note 2 Prime - czy jest dostępny (wersja czarna), a jeśli tak, to w jakiej cenie? Edited August 18, 2015 by mrosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derewald Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Wersja 64GB jest niedostępna. Na stanie mam tylko wersje 16GB wcdma oraz wersje LTE z 2GB Ram. A czy wersja 64GB będzie w przyszłości dostępna? Jesli tak to jak dlugo bedzie to trwało? Jestem bardzo zainteresowany tym telefonem, ale interesuję mnie tylko wersja 64GB bo 16GB to zdecydowanie za mało ☺ Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derewald Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 A co on wrozka czy ma szklana kule? Dziwne pytania zadajesz. To tak jakbys zapytal ile w lidlu beda bulki rano, w jakim czasie sie rozejda.... Przecież nie ma nic dziwnego w pytaniu sprzedawcy kiedy bedzie mieć towar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziara25 Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Dokładnie, pytanie zupełnie na miejscu wiec nie rozumiem tego oburzenia. Ja również jestem ciekawy kiedy będzie dostępna wersja z 3gb ram i 64 GB pamięci gdyż zamierzam kupić ten właśnie model Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted August 20, 2015 Author Share Posted August 20, 2015 Wersja Mi4 64GB najprawdopodobnije nie będzie już dostępna niestety. Na stanie mamy cały czas wersje 16GB wcdma oraz 2GB LTE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuPe Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Czyli zdążyłem w ostatniej chwili szkoda tylko, że od kilku już dni status to ciągle ready to shipment Nadane listem w butelce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziara25 Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 O kurde no to teraz to mnie podłamałeś bo to była jedyna rozsądną opcja z pamięcią 64gb. I na 100% model w tej wersji nie będzie już dostępny? Bo nie wiem czy rozglądać się za jakąś wersją 16gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deragon Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 szkoda tylko, że od kilku już dni status to ciągle ready to shipment Ja zamówiłem 16GB WCDMA i w poniedziałek (17.08) własnie też są takie dwa komunikaty jak: 2015-08-17 06:02 The item is pre-advised oraz: 2015-08-17 11:24 The item is ready for shipment Mam nadzieję, że to tylko niedokładność w systemie trackingu, a nie że faktycznie czekają z wysyłką. Tylko na co czekają..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczyku Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 u mnie od 1,5tygodnia jest to samo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts