Jump to content

Promocja na sprzęt XIAOMI od Xon Technology - najniższe ceny w sieci!

Recommended Posts

Masz napisane jak byk na stronie i w instrukcji instalacji.

Wysłano z MI Note

Miło by było, jakbyś odpowiedział jasno, gdyż z poniższego wykazu zaczerpniętego z instrukcji nie wynika mi to wprost.

• Xiaomi MiNote: MIUIPolska_virgo_x.xx.x_yy-zz.zip
  • Xiaomi MiPad: MIUIPolska_mocha_x.xx.x_yy-zz.zip
  • Xiaomi Mi-3W/Mi-4: MIUIPolska_cancro_x.xx.x_yy-zz.zip
  • Xiaomi Mi-2/Mi-2S: MIUIPolska_aries_x.xx.x_yy-zz.zip
  • Xiaomi Mi-2A: MIUIPolska_taurus_x.xx.x_yy-zz.zip
  • Xiaomi Redmi 1S: MIUIPolska_armani_x.xx.x_yy-zz.zip
  • Xiaomi Redmi 2 LTE 1GB 2014811: MIUIPolska_HM2014811_x.xx.x_yy-zz.zip
  • Xiaomi Redmi 2 LTE 1GB/2GB 204813: MIUIPolska_HM2014813_x.xx.x_yy-zz.zip
  • Xiaomi Redmi Note 3G WCDMA (MTK): MIUIPolska_lcsh92_wet_jb9_x.xx.x_yy-zz.zip
  • Xiaomi Redmi Note 1S 4G Dual SIM (1GB/2GB): MIUIPolska_gucci_x.xx.x_yy-zz.zip
  • Xiaomi Redmi Note LTE 4G Single SIM: MIUIPolska_dior_x.xx.x_yy-zz.zip

Na fotce powyżej widnieje HM2014811 z 2GB RAM i 16GB ROM (to ten, który mnie interesuje) a w wykazie go brak.

Może warto by uzupełnić wykaz - będzie prościej dla potomnych.

Pozdrawiam

Edited by gstw

Nie karmcie trolla... Widzicie, że tu brak jakiejkolwiek pokory, chęci i zaangażowania, prostak wychodzi z założenia, że skoro założył tu konto to wszystko i wszyscy powinni być do jego dyspozycji.

A co ty taki napastliwy? Koleś grzecznie zapytał, czy jest dostępny dany model, a siedliście na niego jakby się pytał o wycenę waszych rodziców/żon/dzieci :o spokojnie, rozumiem, że dzisiaj ciepło, ale bez przesady :D i nie róbmy też OT biednemu Burizie bo :D

• Like 5

Pamiętajcie, że w naszej ofercie oprócz XIAOMI posiadamy również inne marki

Dlatego prezentujemy najnowszą nowość z sierpnia

ASUS ZENFONE 2 16GB

wyposażony w 4GB Ram!

(wcześniejsze modele mają 2GB)

16-4GBjpg_wqexnaw.jpg 

Bez dwóch zdań najlepszy telefon w tym przedziale cenowym na rynku

Jeszcze niedostępny na aliexpressach :)

Dostępny tylko u nas

SPECYFIKACJA

Android 5.0 Lollipop z nakładką ZenUI

5,5-calowy ekran IPS o rozdzielczości 1920 x 1080 (401 ppi)

Intel Atom Z3560 (4 x 1,8 GHz)

4 GB pamięci RAM

16 GB pamięci wewnętrznej

slot na kartę microSD (max 64GB)

aparat główny 13 Mpix z dwutonową diodą doświetlającą

aparat przedni 5 Mpix

Dual SIM

LTE

NFC

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac

Bluetooth 4.0

radio FM

wymiary: 152,5 x 77,2 x 10,9 mm

waga: 170 gramów

bateria o pojemności 3000 mAh

W przypadku płatności w USD ($) dodatkowy rabat. W ofercie również wersje 32 oraz 64GB + GRATIS powerbank ZENPOWER 10050mAh!

Kiedy można spodziewać się dostępnych Xiaomi mi4 64GB 3GB Ram? Tzn. wiem (z allegro), że czekasz na info ze strony producenta, ale ile zazwyczaj trwa taki brak towaru? Padł mi telefon i jestem Mi4 poważnie zainteresowany, ale nie mogę za długo czekać.Dzięki. 

Informuję, że udało się nam kupić kilkanaście sztuk

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Dostawę od Xiaomi otrzymamy wg info od producenta w ok 7-14 dni licząc od dnia dzisiejszego

Telefony wylądują na allegro jak tylko przygotuje opis

Dostępne będą również oryginalne Flip Covery oraz folie

Edited by Buriza
  • Like 1

Buriza

Chciałbym kupić u Ciebie na aukcji Xiaomi mi4 w wersji 64gb i mam do tego 2 pytanka.

1. U Ciebie w regulaminie jest napisane że w razie złapania przez urząd celny trzeba zaplacic 23% VAT + wysyłka. Co oznacza wyrazenie "+ wysyłka"? Chodzi tutaj o zakupiony towar?

2.kiedy mogę się spodziewać dostępności tej wersji na twoich aukcjach?

A mozna wiedziec jaka cene Przewidujesz? Mam chec sprzedac swojego redmi 2 i kupic wlasnie redmi note 2.

Jest wystawiony na allegro w niższej cenie od ibuygou. Przy płatności w USD cena 189$. Będę miał ogarnicozną ilość sztuk więc taniej nie chce sprzedawać.

Buriza

Chciałbym kupić u Ciebie na aukcji Xiaomi mi4 w wersji 64gb i mam do tego 2 pytanka.

1. U Ciebie w regulaminie jest napisane że w razie złapania przez urząd celny trzeba zaplacic 23% VAT + wysyłka. Co oznacza wyrazenie "+ wysyłka"? Chodzi tutaj o zakupiony towar?

2.kiedy mogę się spodziewać dostępności tej wersji na twoich aukcjach?

Wersja 64GB jest niedostępna. Na stanie mam tylko wersje 16GB wcdma oraz wersje LTE z 2GB Ram. Ewentualny VAT jest obliczany na podstawie kosztu towaru + wysyłki (wysyłka na allegro jest w większości aukcji wliczona już w cenę towaru).

Wersja 64GB jest niedostępna. Na stanie mam tylko wersje 16GB wcdma oraz wersje LTE z 2GB Ram.

A czy wersja 64GB będzie w przyszłości dostępna? Jesli tak to jak dlugo bedzie to trwało?

Jestem bardzo zainteresowany tym telefonem, ale interesuję mnie tylko wersja 64GB bo 16GB to zdecydowanie za mało ☺

Pozdrawiam

szkoda tylko, że od kilku już dni status to ciągle ready to shipment :(

Ja zamówiłem 16GB WCDMA i w poniedziałek (17.08) własnie też są takie dwa komunikaty jak:

2015-08-17 06:02

The item is pre-advised

oraz:

2015-08-17 11:24

The item is ready for shipment

Mam nadzieję, że to tylko niedokładność w systemie trackingu, a nie że faktycznie czekają z wysyłką. Tylko na co czekają..?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...