Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mojego MI3 od Buriza zatrzymali właśnie na cle. Także VAT pewnie mnie nie minie. Płakać jednak nie ma co bo nawet z vatem wychodzi 250zł taniej niż na xiaomiforsale

• Like 1
Posted

Dzieki.

O ile pamiętam to chodzi o pasma, ale które jest to "polskie" i czy jest duża różnica?

Z wątku o redmi note 2 wynika że oba działają w Polsce bez problemu bo td jest jednocześnie fdd

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Posted (edited)

PROMOCJA

Xiaomi Mi Note 16GB

w cenie 319$ / 1235zł na allegro

+ GRATIS oryginalne etui silikonowe

Dostępne 4 kolory:

1. Biały

2. Czarny

3. Bamboo

4. Różowy

aa.jpg

Przypominam, że można również zakupić Mi4c 16GB w cenie 245$ / 929zł na allegro

Edited by Buriza
Posted

Zamowilem jakos 1.10 ale od 1-7 swieto w chinach xon byl na urlopie do 8.10 i xon wyslal dopiero 9.10 czyli w ubiegly piatek. Idzie postNL chyba jakas poczta holenderska. Spodziewam sie po ok 14 dniach. Podobno rekord to 3 dni.

Posted

pytanie do Burizy czy bedzie w najblizszym czasie dostepna wersja Mi4c 32gb?

A nie jest?

Wysłane z mojego Mi 3W przy użyciu Tapatalka

Posted

pytanie do Burizy czy bedzie w najblizszym czasie dostepna wersja Mi4c 32gb?

Wersja 32GB jest bardzo ciężko dostępna. Wszystkie sztuki, które mieliśmy wyprzedaliśmy w 2 dni. W ofercie się pojawi jak tylko producent wyprodukuje większą ilość. 

Posted

Buriza, jak zamówiłem wczoraj redmi note 2 na allegro od ciebie to kiedy najbliższa wysyłka?

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Posted

Pytanie jeszcze jedno do Burizy. Z jaką wersją oprograowania jest wysyłany Meizu MX5 32gb? i czy ma juz wgrany sklep play?

pozdrawiam

Posted

Pytanie jeszcze jedno do Burizy. Z jaką wersją oprograowania jest wysyłany Meizu MX5 32gb? i czy ma juz wgrany sklep play?

pozdrawiam

Telefony Meizu wysyłamy w fabrycznym stanie i nie mają usług Google, my również nie wgrywamy nic do Meizu.

Posted

jeszcze jedno pytanie do Burizy w sprawie Meizu MX5 czy te które wysyłacie do wersje international?

pozdrawiam

Oczywiście, że nie. Nie da się kupić wersji international w Chinach, ponieważ jest to wersja exportowa sprzedawana przez samego producenta i to przez oddział w Hong Kongu. KAŻDY towar który sprzedajemy (i który kupisz od chinskich reselerów na Ali, Alibabie czy gdziekolwiek indziej) pochodzi z chińskiej dystrybucji.

Posted

MiTV3 będzie można się spodziewać w ofercie? :D

Na życzenie możemy zamówić i wysłać.

Taka ciekawostka a propos TV - wysyłaliśmy ok miesiąc temu na specjalne zamowienie klientowi MiTV 2s 40" i doszło bez VAT / cła i to kurierem UPS :)

• Like 1
Posted (edited)

Na życzenie możemy zamówić i wysłać.

Taka ciekawostka a propos TV - wysyłaliśmy ok miesiąc temu na specjalne zamowienie klientowi MiTV 2s 40" i doszło bez VAT / cła i to kurierem UPS :)

Z czystej ciekawości... Jaki koszt całkowity ściągnięcia TV do PL ? Edited by Ardo
Posted

Pytanie do Burizy. Dostanę ten numer przesyłki? Nie wiem czy specjalnie olewasz czy nie widzisz czy nadal nie wysłałeś paczki z RN2, a zamawiałem 12.10

Posted

Pytanie do Burizy. Dostanę ten numer przesyłki? Nie wiem czy specjalnie olewasz czy nie widzisz czy nadal nie wysłałeś paczki z RN2, a zamawiałem 12.10

Przecież napisane jest na stronie o mnie, że numer przesyłki wysyła na indywidualną prośbę. Jak go poprosiłem to dostałem w przeciągu, hmm... godziny? Także wątpie by olewał specjalnie.

ja mam natomiast inne pytanie do Burizy. Czy wszystkie mi4c z preorderu wyszły białe, czy jednak dostaliście jakies czarne sztuki i wysłaliście zamiast białych? Zauważyłem, że 2 dni po wysyłce macie w ofercie wersje czarną (do tego taniej i ze szkłem gratis :( )

• Like 1
Posted

Przecież napisane jest na stronie o mnie, że numer przesyłki wysyła na indywidualną prośbę. Jak go poprosiłem to dostałem w przeciągu, hmm... godziny? Także wątpie by olewał specjalnie.

ja mam natomiast inne pytanie do Burizy. Czy wszystkie mi4c z preorderu wyszły białe, czy jednak dostaliście jakies czarne sztuki i wysłaliście zamiast białych? Zauważyłem, że 2 dni po wysyłce macie w ofercie wersje czarną (do tego taniej i ze szkłem gratis :( )

Pisałem 2 razy maila oraz tutaj PW. Jeszcze jakieś rzeczy, których nie wykonałem, żeby dostać nr przesyłki?

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...