Sprzedawcy - zweryfikowane oferty
Dział, w którym znajdują się wątki osób zawodowo sprzedających towary.
5 topics in this forum
-
- 0 replies
- 4k views
Ten dział na naszym forum powstał, aby rozdzielić zwykłych użytkowników chcących nabyć lub sprzedać jedną sztukę danego towaru, od osób które zawodową zajmują się sprzedażą elektroniki i akcesoriów. Postawiliśmy sobie również za cel wstępną weryfikację "Sprzedawców", aby wyeliminować potencjalnych oszustów. Każda próba handlowania podróbkami, będzie skutkowała permanentną blokadą. Aby złożyć ofertę sprzedaży w dziale Sprzedawcy musisz otrzymać od administracji specjalną rangę. W tym celu napisz do mnie PW zawierające: Twoje pełne dane osobowe wraz z adresem zamieszkania / adresem, z którego wysyłać będziesz towary. Link do profilu na Allegro, jeśli prowadzisz tam sprze…
Last reply by glaedrem, -
-
- 7 followers
- 420 replies
- 106.1k views
Witajcie Specjalizujemy się w sprzedaży detalicznej oraz hurtowej elektroniki użytkowej z Państwa Środka. W ofercie posiadamy pełen asortyment Xiaomi, Meizu, Huawei, OnePlus, Lenovo, Zuk, Oppo, Zte, Nubia, LeTV, Iuni, Jiayu, Coolpad, SJCAM i inne. Jesteśmy w stanie zaoferować każdy markowy towar sprzedawany w Chinach. ZALETY KUPNA U NAS: a) Łatwość płatności zapłata w PLN bez przewalutowań bez potrzeby posiadania kont walutowych oraz kosztów ich utrzymania b.) Szybki kontakt w języku polskim Już nie musisz czekać na niejasną odpowiedź od chińczyka na wiadomości odpisujemy bardzo szybko c) Zakup na raty Przy kupnie towaru na allegro możliwość kupna na rat…
Last reply by Urkeith, -
- 0 replies
- 10.1k views
Witamy Państwa serdecznie! Zajmujemy się sprzedażą smartfonów najlepszych azjatyckich marek. Na przestrzeni kilku lat działalności nabraliśmy dużego doświadczenia w zakresie zarówno ze sprzedaży, jak i serwisowana smartfonów z Azji. Xiaomi jest producentem, którego produkty są dominującym elementem naszej oferty. Mamy do czynienia ze smartfonami wielu producentów, jednak to Xiaomi właśnie jest według nas marką najbardziej godną polecenia naszym klientom. Jesteśmy firmą najdłużej sprzedającą produkty Xiaomi w Polsce! Tak więc mogą nam Państwo w pełni zaufać. Produkty Xiaomi sprzedajemy od 2013 roku. Każdy z Pańs…
Last reply by Technos, -
- 2 followers
- 15 replies
- 28.1k views
Accessories 4 You został połączony ze sklepem X-SKLEP.pl
Last reply by X-SKLEP, -
- 1 reply
- 4.8k views
Witam, Jestem bezpośrednim importerem szkła hartowanego Sprowadzam szkło najwyższej jakości (Brak reklamacji przy sprzedaży 500 sztuk) Właściwości szkła Grubość 0.3 MM Twardość 9H Szlifowane narożniki 2.5D Przejrzystość 99% Szkło Xiaomi Mi4 http://allegro.pl/szklo-hartowane-9h-0-3-mm-xiaomi-mi4-jakosc-i5018142983.html Kup, a na pewno nie pożałujesz. Pozdrawiam Opinie o mnie: /topic/4553-cogi-szk%C5%82o-hartowane-opinie-allegrolordy18/">http://miuipolska.pl/forum/topic/4553-cogi-szk%C5%82o-hartowane-opinie-allegrolordy18/ Profil na Allegro: http://allegro.pl/show_user.php?uid=2972639
Last reply by COGI_SZKŁO,