Skocz do zawartości

MIUI 20.9.3

Kacper Skrzypek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po kilkunastu godzinach testów mogę powiedzieć, że jest w końcu stabilnie, a apki (przynajmniej na razie) same się nie zamykają, przy czym udało mi się to osiągnąć dopiero po trzeciej próbie. Pierwsza, jako aktualizacja starszej wersji, była u mnie tak samo niestabilna jak i poprzednie... Druga, jako czysta instalacja, niestety również... Trzecia, także czysta, jest już stabilna, a jedyną różnicą jest to, że od początku przez cały czas korzystam z języka angielskiego. Nie wiem w czym tkwi problem, ponieważ log błędu wyświetlił mi się dosłownie raz.

Za pierwszym i drugim razem przełączałem język (już po wystąpieniu problemów) i zupełnie nic to nie zmieniało w kwestii stabilności, natomiast w przypadku bodajże apki pliki i galerii pojawiła się dodatkowa prośba o uprawnienia.

Opublikowano

Ma ktoś może działający miui notch notification mod pod aktualną tygodniówkę?
Bez tego powiadomienia na mi8 to jakiś dramat......

Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Bateria mi trzyma 2.5h na włączonym ekranie. Wcześniej było to 5h - 6h. Stało się od wgrania aktualizacji gdzieś 2-3 tygodni temu. Zróbcie coś z tym

2 aktualizacje wcześniej to GPS i wifi wlaczaly się samoczynnie..... Może teraz tez się włączają tylko nie widać tego i przez to drenuje baterie?

Stoper włączony resetuje się sam po restarcie telefonu.

Opublikowano

Dwie aktualizacje wcześniej Xiaomi dodało opcję dot. wysyłania lokalizacji przy niskim poziomie baterii, zapewne stąd problem z włączającym się GPS i Wi-Fi. Musisz to wyłączyć w ustawieniach Chmury Xiaomi > Lokalizacja urządzenia.
A reset stopera po restarcie wg mnie jest normalny, jak może on wiedzieć ile czasu był wyłączony?

Opublikowano
4 godziny temu, Orjon napisał:

A reset stopera po restarcie wg mnie jest normalny, jak może on wiedzieć ile czasu był wyłączony?

A skąd on wie która jest dokładnie godzina po restarcie i bez połączenia z siecia?

Na wcześniejszych romach restart tela
nie powodował restartu stopera.

Opublikowano

To nie sprawa aktualizacji.  Ja mi 9tpro i też nie było aktualizacji bazy Avasta do dziś. Dziś się zaktualizowała. A ja żadnych aktualizacji systemowych nie miałem.

Opublikowano

Od kilku aktualizacji na mi 9t pro nie działają motywy. Brak połączenia z siecią, po włączeniu uprawnienia w ustawieniach i restarcie działają jakiś czas, potem to samo.

Screenshot_2020-09-09-14-45-12-945_com.android.thememanager.jpg IMG_20200909_144533.jpg

Opublikowano

Bateria w tej wersji trzyma świetnie, jak do tej pory na Global i EU ładowałem telefon co noc, to teraz spokojnie przy moim użytkowaniu do trzeciego dnia rano wytrzyma. 

Oby następna aktualizacja tego nie zepsuła. 

• mrosi zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...