bolerro Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 Na Mi 10 GPS praktycznie nie działa. Duża łapie długo, w czasie jazdy pokazuje 0km/h a na trasie ok. 500m różnicy...
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Września 2020 Autor Opublikowano 5 Września 2020 @Gzubik Niezbyt to od nas zależy, a sprawdzić nie mam jak tego...
scotti33 Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 Widzę na MI9 że bateria szybciej leci niż w porównaniu do ostatniej wersji Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Daemos Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 Po kilkunastu godzinach testów mogę powiedzieć, że jest w końcu stabilnie, a apki (przynajmniej na razie) same się nie zamykają, przy czym udało mi się to osiągnąć dopiero po trzeciej próbie. Pierwsza, jako aktualizacja starszej wersji, była u mnie tak samo niestabilna jak i poprzednie... Druga, jako czysta instalacja, niestety również... Trzecia, także czysta, jest już stabilna, a jedyną różnicą jest to, że od początku przez cały czas korzystam z języka angielskiego. Nie wiem w czym tkwi problem, ponieważ log błędu wyświetlił mi się dosłownie raz. Za pierwszym i drugim razem przełączałem język (już po wystąpieniu problemów) i zupełnie nic to nie zmieniało w kwestii stabilności, natomiast w przypadku bodajże apki pliki i galerii pojawiła się dodatkowa prośba o uprawnienia.
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Września 2020 Autor Opublikowano 5 Września 2020 @acocieto problem z APNami jest po stronie chińskiej, nie naszej. Sprawdzone na Mi 10 Ultra china. Może 20.9.4 coś poprawia (wyszła), ale nie wiem niestety.
acocieto Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 @Orjon problem z apn usunięty w 20.9.4
mihail1 Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Ma ktoś może działający miui notch notification mod pod aktualną tygodniówkę?Bez tego powiadomienia na mi8 to jakiś dramat......Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
rock'n'rolla Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 @mihail1 niestety z końcem lipca mi globe olał ten temat, sam ubolewam nad tym faktem.
krzysztof798 Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Potwierdzam, że nie można edytować apn, ani dodać nowego apn.Mi 9T Pro. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
acocieto Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 @krzysztof798 poczekasz do piątku z poprawkami. Jak to tego doszło?
atlantydas Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 Bateria mi trzyma 2.5h na włączonym ekranie. Wcześniej było to 5h - 6h. Stało się od wgrania aktualizacji gdzieś 2-3 tygodni temu. Zróbcie coś z tym 2 aktualizacje wcześniej to GPS i wifi wlaczaly się samoczynnie..... Może teraz tez się włączają tylko nie widać tego i przez to drenuje baterie? Stoper włączony resetuje się sam po restarcie telefonu.
Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Września 2020 Autor Opublikowano 7 Września 2020 Dwie aktualizacje wcześniej Xiaomi dodało opcję dot. wysyłania lokalizacji przy niskim poziomie baterii, zapewne stąd problem z włączającym się GPS i Wi-Fi. Musisz to wyłączyć w ustawieniach Chmury Xiaomi > Lokalizacja urządzenia.A reset stopera po restarcie wg mnie jest normalny, jak może on wiedzieć ile czasu był wyłączony?
atlantydas Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 4 godziny temu, Orjon napisał: A reset stopera po restarcie wg mnie jest normalny, jak może on wiedzieć ile czasu był wyłączony? A skąd on wie która jest dokładnie godzina po restarcie i bez połączenia z siecia? Na wcześniejszych romach restart tela nie powodował restartu stopera.
preston2009 Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 U mnie nadal maksymalna głośność podczas rozmowy telefonicznej. Za każdym razem muszę ściszać i podgłaśniać aby ucha nie urwało. Ps. Kupiłby ktoś Mi9SE 64GB za 900zł?
ketesch Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 Mi8: potwierdzam: wersja 20.9.4_v12-10 naprawiła problem z aktualizacją Avasta i APN'ami.
brawo Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 To nie sprawa aktualizacji. Ja mi 9tpro i też nie było aktualizacji bazy Avasta do dziś. Dziś się zaktualizowała. A ja żadnych aktualizacji systemowych nie miałem.
bartobbb Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 Dokładnie, u mnie też dziś Avast aktualny, wcześniej nie działało, a dziś aktualny, także chyba ich serwery. telefon mi9, rom 20.9.3
mieczysllaw Opublikowano 9 Września 2020 Opublikowano 9 Września 2020 Mi Mix 2s, rozumiem że jak to była ostatnia aktualizacja telefonu to problem ze skrzynką mail i powiadomieniami z każdego podfolderu już zostanie?
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Września 2020 Autor Opublikowano 9 Września 2020 Niestety tak. Na nowszej apce Poczty która wyszła w tym tygodniu jest dalej to samo.
skay77 Opublikowano 9 Września 2020 Opublikowano 9 Września 2020 Na mail.ru wszystko przychodzi proponuje pobrać z GPWysłane z mojego Ⓔⓥⓞⓛⓤⓣⓘⓞⓝ Ⓧ
piter69pan Opublikowano 9 Września 2020 Opublikowano 9 Września 2020 Od kilku aktualizacji na mi 9t pro nie działają motywy. Brak połączenia z siecią, po włączeniu uprawnienia w ustawieniach i restarcie działają jakiś czas, potem to samo.
Bar.Tek Opublikowano 9 Września 2020 Opublikowano 9 Września 2020 Bateria w tej wersji trzyma świetnie, jak do tej pory na Global i EU ładowałem telefon co noc, to teraz spokojnie przy moim użytkowaniu do trzeciego dnia rano wytrzyma. Oby następna aktualizacja tego nie zepsuła.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.