konstantyno110 Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Witam czy przesiadając się z S8+ nie zrobię kroku wstecz jeżeli chodzi o aparat? W tym z S8+ jestem zadowolony, nie chciałbym aby zrobić kroku wstecz Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Why Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 (edited) Jako nowy posiadacz MI 9 Witam serdecznie, mam pytanie, jak uruchomić zegar na wygaszaczu always on display jak na poniższym zdjęciu: Edited April 19, 2019 by Mr. Why Link to comment Share on other sites More sharing options...
gore2kill4 Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Jeśli priorytetem jest aparat, to celuj w Huawei.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantyno110 Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Chcę się zamknąć w 2k p20 pro trochę za mały a mate20 czy p30 pro nie ta półka cenowa Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 4 minuty temu, Mr. Why napisał: jak na pierwszym zdjęciu w poniższym teście: Jeszcze jeden reflink i pożegnasz się z Forum... Radzę zapoznać się z Regulaminem Forum, zwłaszcza z punktami 11.i 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Why Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 5 minut temu, mrosi napisał: Jeszcze jeden reflink i pożegnasz się z Forum... Radzę zapoznać się z Regulaminem Forum, zwłaszcza z punktami 11.i 12. Poprawiłem się. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gore2kill4 Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Co zyskam gdzie znajdę te opcje?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 (edited) 21 minut temu, gore2kill4 napisał: Co zyskam gdzie znajdę te opcje? ...... Uzyles wyszukiwarki w ustawieniach?..... W ułatwieniach dostepu Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Edited April 19, 2019 by mrosi Nie przewalamy cytowanych obrazków... Link to comment Share on other sites More sharing options...
losmarte Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 (edited) 36 minut temu, Mr. Why napisał: Jako nowy posiadacz MI 9 Witam serdecznie, mam pytanie, jak uruchomić zegar na wygaszaczu always on display Wyświetlacz>ekran zgodny z otoczeniem Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Edited April 19, 2019 by mrosi Nie przewalamy cytowanych obrazków... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Why Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 (edited) 3 godziny temu, losmarte napisał: Wyświetlacz>ekran zgodny z otoczeniem Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Dziękuję Jeszcze szybkie pytanko bo nie mogę znaleźć... Jak zmienić przeglądarkę domyślną? Edited April 19, 2019 by Mr. Why 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Dziękuję Jeszcze szybkie pytanko bo nie mogę znaleźć... Jak zmienić przeglądarkę domyślną?Ustawienia Zainstalowane aplikacje 3kropki po prawej stronie u góry i wybierz domyślnie aplikacje Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Why Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 2 godziny temu, Mariusz Kowalski napisał: Ustawienia Zainstalowane aplikacje 3kropki po prawej stronie u góry i wybierz domyślnie aplikacje Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Dzięki jeszcze raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Czy na miui eu/polska serio nie działa odblokowanie na wyłączonym ekranie? Nie pojawia mi się w ogóle animacja odcisku po podniesieniu telefonu. To badziewie zaznaczalem i odznaczalem, ale nic nie daje Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 Ja mam wyłączona animacje i czytnik zawsze działa.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 @simcold u mnie na eu jest czarny ekran i nic więcej. Dopiero muszę guzikiem z boku wybudzić ekran by odblokować co dla mnie jest bez sensu ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 To ja na eu na czarnym ekranie naciskam w miejscu czytnika i się podsiwtela dopiero i odblokowujeWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 Ja mam czarny ekran. Ruszę telefonem i podświetla odcisk. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 To ja miałem coś pokielbaszone. W każdym razie po powrocie na globala zaczęło działać Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 (edited) @stereo0 bootloader masz cały czas odblokowany? Jeżeli tak i korzystasz z płatności NFC możesz sprawdzić i dać znać czy płatności działają? Pytam bo się zastanawiam czy odblokowywać bootloader w sumie na Globalu jest mi dobrze i co najważniejsze wszystko działa. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Edited April 21, 2019 by emarcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 [mention=12362]stereo0[/mention] bootloader masz cały czas odblokowany? Jeżeli tak i korzystasz z płatności NFC możesz sprawdzić i dać znać czy płatności działają? Pytam bo się zastanawiam czy odblokowywać bootloader w sumie na Globalu jest mi dobrze i co najważniejsze wszystko działa. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Płatności na xiaomi eu z magiskiem dzialajaWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Ok ale ja chcę odblokować bootloader sprawdzić xiaomi.eu bez roota i jak mi się niespodoba to wrócić na Global pozostawiając jednocześnie odblokowany bootloader. Dlatego moje pytanie czy na odblokowanym bootloaderze na Globalu płatności będą działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
losmarte Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Ok ale ja chcę odblokować bootloader sprawdzić xiaomi.eu bez roota i jak mi się niespodoba to wrócić na Global pozostawiając jednocześnie odblokowany bootloader. Dlatego moje pytanie czy na odblokowanym bootloaderze na Globalu płatności będą działać.Bez Magdisk: nieWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 A dlaczego mają nie działać? Mi działały Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Stąd się wzięło moje pytanie do kolegi@stereo0 żeby sprawdził jak możeWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Na xiaomi.eu płatności bez roota działają. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Kurde no chyba się nie dogadamy. Ja pytam czy z odblokowanym bootloaderze na Globalu bez roota płatności działają. Tylko proszę jak ktoś nie sprawdzał, a tylko przypuszcza żeby nie wypowiadał się. Dzięki. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
losmarte Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Kurde no chyba się nie dogadamy. Ja pytam czy z odblokowanym bootloaderze na Globalu bez roota płatności działają. Tylko proszę jak ktoś nie sprawdzał, a tylko przypuszcza żeby nie wypowiadał się. Dzięki. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Na stronie głównej portalu miui Polska jest wyjaśnienie, Acid piasal że samo odblokowanie bootloadera blokuje płatności, bo nie przechodzi safetest, niektórym na miui eu płatności mogą działać nawet bez Magdisk, innym będzie ono niezbędne. Na globalu z odblokowanym bootloaderem nie będą działać, nawet na globalu Dec mogą nie działaćWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 (edited) 18 minut temu, emarcin napisał: Kurde no chyba się nie dogadamy. Ja pytam czy z odblokowanym bootloaderze na Globalu bez roota płatności działają. Tylko proszę jak ktoś nie sprawdzał, a tylko przypuszcza żeby nie wypowiadał się. Dzięki. Nie działają. Edited April 21, 2019 by galakty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 @emarcin ja blokowałem bootloader przy wracaniu na global i safetynet przechodzi. Na globalu z obdlokowanym bl nie beda działać płatności, inaczej ma się na miui eu gdzie u mnie zawsze działały bo tez wtedy safetynet jest pozytywny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 13 minut temu, stereo0 napisał: miui eu gdzie u mnie zawsze działały bo tez wtedy safetynet jest pozytywny. Poza ostatnimi tygodniami gdzie płatności też przestawały działać i trzeba było kombinować, usuwać pliki lub cofać wersję Google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Co wy gadacie za głupoty. Płatności zawsze działały bez problemu poprzez bank. Google Pay tylko się gryzieWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Tylko? A co jeśli bank pozwala na płatności NFC tylko przez Google Pay? U mnie innej opcji nie ma. Przewidziałeś to czy tylko rozumujesz przez swój przypadek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 A czy ktoś powiedział o jakie płatności pyta?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzykd Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Tylko? A co jeśli bank pozwala na płatności NFC tylko przez Google Pay? U mnie innej opcji nie ma. Przewidziałeś to czy tylko rozumujesz przez swój przypadek?Im precyzyjniejsze pytanie tym lepsza odpowiedź. Teraz już wiemy i można jednoznacznie stwierdzić, że koledze jedynie global z zablokowany bootloaderem pozwoli korzystać z usługi Google Pay.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor65 Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 (edited) Wiecie może jak wyłączyć niepotrzebne ikony na stałe znajdujace się na pasku? Przykładowo budzik oraz bluetooth mam aktywne zawsze, a nie chce wyświetlać ich ikon. Nie znalazłem takiej opcji, może jest od tego jakaś apka? Edited April 23, 2019 by Razor65 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts