marciniozo Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 U mnie wszystko działa dobrze. Może zrób reset do ustawień fabrycznych... 1
bakus Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 (edited) 10 minut temu, marciniozo napisał: U mnie wszystko działa dobrze. Może zrób reset do ustawień fabrycznych... Zrobiłem już. Mam takie wrażenie, że na ekranie głównym wszystko jest ok, ale jak włączę jakąś aplikację to ten gest wyświetlenia aplikacji trzeba poczekać minimalnie dłużej (bardzo minimalnie, ale trochę dziwnie)... Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Edited July 31, 2020 by bakus
Antyhaker Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Zrobiłem już. Mam takie wrażenie, że na ekranie głównym wszystko jest ok, ale jak włączę jakąś aplikację to ten gest wyświetlenia aplikacji trzeba poczekać minimalnie dłużej (bardzo minimalnie, ale trochę dziwnie)... Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Zmienili animacje i efekty przejść, może stąd to wrażenie?Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
bakus Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Być może, ale różnica minimalna jest między menu głównym a jakąkolwiek aplikacją. Bardzo minimalna ale jest (przynajmniej u mnie)
lindinho Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 2 godziny temu, zoltan78 napisał: Jak by nie patrzeć jest to trochę czasochłonne ale czasami to jedyna droga do powrotu do normalności. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka No dobra, ale po tym hard resecie, jak to wszystko ustawić w trymiga?
Adam Błażejewski Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Tak od razu to się nie da. Zawsze można zrobić kopie ustawień w chmurze, zawsze to połowa roboty, jak nie lepiej Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka 1
heban Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Dnia 27.07.2020 o 19:22, Antyhaker napisał: O widzę sami pierwszorzędni koderzy. Idźcie i pokażcie im jak to się powinno robić Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Xiaomi to chyba? porządna firma nie jacyś amatorzy która zatrudnia profesjonalistów informatyków więc oczekuję od nich solidności
kemp Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Czy Wy też w statystykach zużycia baterii widzicie tylko ostatnie 24 godziny? Kombinuję jak przełączyć, żeby było normalnie tj. od poprzedniego ładowania.
czolo7 Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 1 godzinę temu, kemp napisał: Czy Wy też w statystykach zużycia baterii widzicie tylko ostatnie 24 godziny? Kombinuję jak przełączyć, żeby było normalnie tj. od poprzedniego ładowania. Niestety tak to wygląda w Miui12
lindinho Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 (edited) Wkurza mnie już drenowanie baterii przez palucha na Global Stable QFJMIXM 12.0.3.0 Jak to wygląda na Miui Polska? Byłby ktoś uprzejmy podesłać aktualną instrukcję zmiany softu oraz info, czy na MP działa NFC? Edited September 9, 2020 by lindinho
skay77 Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Full Vipe i instalacja ZIP przez twrp czy Orange recovery i działają platnosciWysłane z mojego Ⓔⓥⓞⓛⓤⓣⓘⓞⓝ Ⓧ
Słowik Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Witam, czy jest możliwość powrotu do MIUI 11 Android 9 z MIUI 12 Android 10? Aktualnie używam bety 20.9.3 i SOT między Android 10, a 9 to gigantyczna różnica. 1
martinii Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 Czy działają u Was połączenia oczekujące? U mnie mimo włączenia u operatora i niby włączenia w telefonie nie działają. Gdy rozmawiam i zadzwonię do siebie z innego telefonu nic się nie dzieje. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Netoper Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Przełóż kartę SIM do innego telefonu, i zrób scenariusz z połączeniem oczekującym, i po tym z powrotem przeloz kartę .Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
martinii Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Hah! Zadziałało! Dziękuję kolego Netoper! Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
martinii Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Jeszcze jedno. Czy macie jakiś sposób na szybkie dzwonienie do ulubionych kontaktów? W Samsungu miałem tak, że kontakt ulubiony pojawiał się na górze listy kontaktów i wystarczyło raz nacisnąć żeby zadzwonić. A tu po jednym naciśnięciu otwiera mi się karta kontaktu i dopiero naciśnięcie na nr telefonu powoduje dzwonienie... Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
wojted Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 @martinii Nie naciskaj na zdjęcie kontaktu w dialerze tylko na nazwę kontaktu. Po za tym najczęstsze kontakty możesz sobie wstawić na pulpit (widgety-->szybkie funkcje-->kontakt) Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
lindinho Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Witam. Mam soft 12.0.3.0 QFMIXM. Dawno tak nieudanego softu nie doświadczyłem. Odcisk palca nie pozwala wejść w deep sleep, harmonogram AoD nie działa (mimo ustawienia 8-20), działa 24H. Jednak najgorsze jest wariowanie wyświetlacza/dotyku. Losowo zaczyna mi migać pasek górny (np.godzina) i system odpala losowe apki. Zdjąłem folię i ponownie wgrałem soft. Pytanie: czy wariowanie wyświetlacza też może być winą softu (jak to zweryfikować)? Nie jestem przywiązany do Globala, jeśli Xiaomi.eu mogę wgrać w miarę prosty sposób i działa bez hocków klocków NFC, proszę o instrukcję. Wiem, że było milion razy, jednak pewne rzeczy się zmieniają, nadto nigdy tego nie wgrywałem. Pytam, bo 27.09 mija rok od zamówienia telefonu na Gearbest, więc gwarancja minie już za moment. Z góry dziękuję za podpowiedzi, jak zweryfikować ten wyświetlacz.
lindinho Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Dnia 9.09.2020 o 15:13, skay77 napisał: Full Vipe i instalacja ZIP przez twrp czy Orange recovery i działają platnosci Wysłane z mojego Ⓔⓥⓞⓛⓤⓣⓘⓞⓝ Ⓧ Muszę mieć odblokowany telefon?
lindinho Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Czy odblokowanie bootloadera i wgranie xiaomi.eu jest równoznaczne z utratą gwarancji (Gearbest)?
pobutek Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Toć wgrasz przez miflash global i masz zablokowany. Więc w czym problem? A jak padnie płyta to jak sprawdzą?Wysłane z mojego Redmi Note 9S przy użyciu Tapatalka
lindinho Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Dziękuję Ci za odpowiedź. Ostatnie pytanie. Czy na Globala mogę wgrać z poziomu telefonu wersję EEA? Waham się czy to wina wyświetlacza czy softu, stąd kombinuję.
FromWP Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 52 minuty temu, lindinho napisał: Czy na Globala mogę wgrać z poziomu telefonu wersję EEA? Do tego też musisz odblokować bl i użyć miflasha.
warszawa12332167 Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Czy mi9t ma takową przypadłość że jak się rozmawia na messengerze przez przednią kamerę i zamknie się messengera aby rozmowa była w tle to kamera się automatycznie zamyka? bo niestety tak jest i nie wiem czy to przez konstrukcje wysuwanego aparatu i tak musi być czy kwestia nadania uprawnień aby messenger był nad innymi aplikacjami ?
Dupsko Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Halko. jak obecnie wygląda SOT na miui 12 względem 11 i 10? Wstrzymywałem się z aktualizacją do 11 z powodu pogłosek o tym drenażu a tu już 12 wyskoczyła.Pozdro
heban Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 12 już jest dość długo, a na 10 jak ci bateria trzymała ?
Dk96 Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 (edited) Wiadomo czy będzie android 11 na mi9t lub jakieś poprawki?jeśli tak to kiedy przybliżony termin, nie mogę znaleźć żadnych informacji. Na android 10 i miui 12.0.5 bateria słabo trzyma i czasami telefon się zatnie przy odblokowywaniu lub wychodzeniu z aplikacji ,dzięki Edited December 2, 2020 by Dk96
wade Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Czytałem gdzieś newsa, że ma być.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
jacek79 Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Pomóżcie bo mnie coś strzeli. Nie wiem jakim cudem włączyłem pasek nawigacji i nie wiem jak go wyłączyć. Nie mam takiej opcji w menu pełnoekranowym a nie chcę włączać gestów.
Hubal Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Czy da się wywalić fabryczną przeglądarkę. Wszystkie linki z innych aplikacji otwiera w tym badziewiu. Ktoś umie to zmienić ?Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
FromWP Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 23 minuty temu, Hubal napisał: Czy da się wywalić fabryczną przeglądarkę. Całkiem wywalić od pewnego czasu bez roota trudno. Da się bez roota wyłączyć np tym narzędziem https://github.com/Szaki/XiaomiADBFastbootTools
Antek Szprycha Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Czy da się wywalić fabryczną przeglądarkę. Wszystkie linki z innych aplikacji otwiera w tym badziewiu. Ktoś umie to zmienić ?Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu TapatalkaZmień domyślna przeglądarkę.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts