Axles Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Skąd mogę pobrać tę wersję 2.0.1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charvel Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Stąd: http://en.miui.com/thread-242060-1-1.html Bump! Co z Google Fit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mundi Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 W dzisiejszym romie nie ma aplikacji Mifit.. Można ją pobrać osobno. Napiszcie mi jak zainstalować tą paczkę Mifit co podana jest z informacją o romie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mundi Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Nie idzie normalnie! Jak ty to robisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mundi Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 22 minuty temu, Redmi2 napisał: Normalnie? Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Ok! Zapytam inaczej! Czy tą paczkę zip trzeba wgrać przez recovery? Bo jeśli tak to nie idzie! Odpowiadasz na zapytanie ale nic z tego nie wynika! Zastanawiam się co to ma na celu! Mimo wszystko dzięki za zainteresowanie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mundi Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Tej paczki zip z Mifit ze strony miuipolska nie można zainstalować przez recovery. Wyświetla się komunikat na czerwono że nie zainstalowano! Zostaje mi tylko z Google Play zainstalować! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eragon Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 1 godzinę temu, Mundi napisał: Tej paczki zip z Mifit ze strony miuipolska nie można zainstalować przez recovery. Wyświetla się komunikat na czerwono że nie zainstalowano! Zostaje mi tylko z Google Play zainstalować! W szkole nie uczyli net-etykiety ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mundi Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 (edited) 3 godziny temu, Eragon napisał: W szkole nie uczyli net-etykiety ? Po co piszesz? Nic to nie wnosi! Chyba że własne ego zaspokajasz? Dzięki za pomoc! Edited March 18, 2016 by Mundi Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Czy ktoś wie kiedy będzie spolszczona najnowsza aplikacja MiFit? Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
krucjata Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Bry Wczoraj wszystko było OK, już w nowej szacie graficznej. Dzisiaj chcę odpalić MiFit na iPhone i prosi o dane do logowania, po wprowadzeniu wyrzuca z aplikacji do głównego menu telefonu. Aktualizacja była do wersji 2.0.1. Telefon przeładowałem i dalej to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 2 godziny temu, djmarco83 napisał: Czy ktoś wie kiedy będzie spolszczona najnowsza aplikacja MiFit? Tak wiemy... jak się pojawi w google play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krucjata Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 12 godzin temu, krucjata napisał: Bry Wczoraj wszystko było OK, już w nowej szacie graficznej. Dzisiaj chcę odpalić MiFit na iPhone i prosi o dane do logowania, po wprowadzeniu wyrzuca z aplikacji do głównego menu telefonu. Aktualizacja była do wersji 2.0.1. Telefon przeładowałem i dalej to samo. Okazało się, że do zalogowania w aplikacji muszą być włączone usługi lokalizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Tak wiemy... jak się pojawi w google play. OK. Chodzi mi bardziej, czy gdzieś w jednym miejscu znajdę aktualizacje PL bo mam link do mega ale tam nie ma aktualnej wersji. Znalazłem aktualna na głównej stronie portalu w temacie o nowym romie. Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Najnowszą wersję z pl masz podawaną w każdym temacie o aktualizacjach ale ona się np. na CM nie zainstaluje. Dlatego masz u mnie w stopce wersje z zmienionym podpisem, najnowsza z pl to 1.8.711. Wersja 2.x.x będzie dostępna za jakiś czas w google play po polsku, kiedy dokładnie.... nie wiadomo, jak będzie to będzie. Przynajmniej ja tak rozumiem to co Acid napisał odnośnie zmian w tłumaczeniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Nie mam CM bo mam meizu. Co do pokazania się w google play aplikacji to rozumiem, że ona będzie oficjalnie przez xiaomi? Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charvel Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Póki co, wersja 2.0.1 ma niepełna nawet angielską lokalizację - występują miejscami chińskie litery i wyrazy. Brak również synchronizacji z Google Fit. Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixolh Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Jest moze przetłumaczona aplikacja do MiBanda? Proszę o link... Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Jest moze przetłumaczona aplikacja do MiBanda? Proszę o link... Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka https://basketbuild.com/uploads/devs/Acid/apk/MiFit/MiBand.apk Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Jakiej aplikacji używacie do 1S? Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Co do prawidłowego mierzenia pulsu to proponuję zapoznać się z zasadą działania tego pulsometru. Podpowiem tylko, że jak na rękę pada nam światło ze świetlówek to pulsometr nas oszukuje. Moja jest cały czas zaslonieta rękawem i jest ok. Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RADMAN Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Mi Band Tools. Wszystkie powiadomienia działają. Co do pulsometru to testowałem go w stanie spoczynku i podczas jeżdzenia na rowerze treningowym. Wskazania był realne. Nigdy nie przekłamywało, że mam wysoki puls jak nic nie robię albo niski podczas wysiłku. Jednak jedyny większy pomiar robiłem tylko raz, gdy zapuściłem pomiar co 5 minut podczas 35 minutowej jazdy. Z funkcji praktycznie nie korzystam. Włączone mamy tylko do pomiaru podczas snu i faktycznie się załącza w nocy. Budzik zawsze dzwoni mi o tej samej porze co ustawiłem, działa też wcześniejsze budzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endeesik Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Potrzebuję pomocy, nie działają mi powiadomienia z mi band tools. W mi fit nic nie mam ustawione, wygląda na to że band tozlacza mi się z telefonem co chwilę. System Miuipolska 6.2.18 We internecie żodyn niy wiy iże jeżech psym. Redmi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zertaulo Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 A ja chciałbym zapytać ile alarmów maksymalnie można ustawić? Moja zależy mi na tym aby opaska miała możliwość ustawienia sporej ilości alarmów lub jakiegoś rodzaju powiadomień aby przypominać o konieczności spożycia posiłku u osoby mającej cukrzycę. W recenzji było powiedziane, że można ustawić tylko 3 alarmy a to dla mnie trochę za mało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 W pamięci wewnętrznej opaski można ustawić tylko 3 alarmy, więcej to ewentualnie alarm w telefonie i bluetooth Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charvel Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Taka ciekawostka: w moim redmi note 3 włożone miałem dwie karty sim, z jednej nie korzystałem, była wyłączona. W tym czasie mi band 1s używany od blisko 2 tyg potrafił kilka razy dziennie zgubić połączenie z telefonem. Kilka dni temu próbując ustalić problem z nie możliwością odblokowania bootloadera wyciągnąłem nieużywaną kartę. Problemu z unlockiem to nie rozwiązało, za to mi band od tego czasu ANI RAZU nie utracił połączenia z smartfonem. Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
przekus Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Ja tam czekam na mapy polskie w MI Fit i endomondo może iść spać Opaska 1s dział super odblokowuje/mierzy/powiadamia - jak najbardziej prawidłowo (czyli nie wiem co tam pisze Redmi 2 u mnie działa całkowicie przeciwnie[czyli poprawnie]) Używam od pewnego czasu MI Fit 2 i czekam na spolszczenie, kiedy się doczekam? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Asystent snu - nie widzi jak się śpi w dzień. Liczy tylko w nocy sen. W dzień już niestety nie. Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rychu27 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Asystent snu - nie widzi jak się śpi w dzień. Liczy tylko w nocy sen. W dzień już niestety nie. Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka Wpisz ręcznie godzinę zaśnięcia. HM NOTE1 LTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Tak. A ja wiem o której w dzień zasnę. Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 No ale mniej wiecej. Przeciez i tak apka nie wie dokladnie o ktorej zasnoles w nocy.. Czasem pokazuje glupoty. Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka A mi w nocy pokazuje ok. Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Najpierw piszesz, że nie wiesz o której zasypiasz, A później że w nocy pokazuje dobrze, czyli jednak wiesz o której zasypiasz? Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Nie wiem. Ale jak rano wchodzę to tak się zgadza Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 No w dzień Ci nie załapie snu, jedynie można próbować ręcznie tak jak pisał redmi2 Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaca Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Dnia 3/23/2016o13:38, RADMAN napisał: Mi Band Tools. Wszystkie powiadomienia działają. Co do pulsometru to testowałem go w stanie spoczynku i podczas jeżdzenia na rowerze treningowym. Wskazania był realne. Nigdy nie przekłamywało, że mam wysoki puls jak nic nie robię albo niski podczas wysiłku. Jednak jedyny większy pomiar robiłem tylko raz, gdy zapuściłem pomiar co 5 minut podczas 35 minutowej jazdy. Z funkcji praktycznie nie korzystam. Włączone mamy tylko do pomiaru podczas snu i faktycznie się załącza w nocy. Budzik zawsze dzwoni mi o tej samej porze co ustawiłem, działa też wcześniejsze budzenie. powiedz mi kego czy jest jakas opcja zeby mi band wibrowal po rozlaczeniu z telefonem, to bardzo potrzebna funkcja bo nie raz zdarzylo mi sie zapomniec telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Nie. MiBand jest standardowo odbiornikiem. Dane odsyła tylko na żądanie telefonu, więc po oddaleniu się telefon jest poza zasięgiem i nie wyśle informacji do MiBanda, żeby zawibrował, bo jest poza zasięgiem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts