AndrzejKu Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Dokładne mam taki tel i u mnie Mi band działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Dzięki za info. Wszystkie funkcje działają poprawnie jak rozumiem? Gdzie znajdę aplikację do zainstalowania na telefonie? Przekonałbym się czy ona chociaż działa przed zakupem opaski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejKu Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Najnowszy rom miui 6. Ściągnąć i wyciągnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Ok, dzięki, apka wygląda na działającą zatem zamawiam opaskę i dam znać jak to wszystko działa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Ok, dzięki, apka wygląda na działającą zatem zamawiam opaskę i dam znać jak to wszystko działa! Musi działać, ludzie nie majacy MIUI ale majacy A4.4 kupuja u mnie i nikt nie pisal zeby nie dzialalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Dzięki za info. Wszystkie funkcje działają poprawnie jak rozumiem? Gdzie znajdę aplikację do zainstalowania na telefonie? Przekonałbym się czy ona chociaż działa przed zakupem opaski. Na moim innych "chińskim" telefonie również działa . Ważne abyś miał Bluetooth 4.0 i Androida 4.4 oczywiście takie funkcje jak powiadomienie o nieodebranych połączeniach oraz odblokowanie telefonu przy zbliżeniu do opaski zadziała tylko wtedy gdy wgrasz rom MIUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czajnik83 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Mam problem ze swoja opaska niestety. Mam ja mniej wiecej od 2 tygodni i do tej pory wszystko bylo okej. Wczoraj w nocy kladac sie spac zobaczylem jak w opasce co jakis czas mryga srodkowa dioda( pare razy mrygnela i przestawala i tak kilka razy). Pomyslalem, ze moze bateria juz sie konczy, ale nie chcialo mi sie z lozka wstawac, wiec podlaczylem ja rano pod usb do mojego komputera. Zdziwilo mnie ze nie zaswiecila sie zadna dioda, ale pomyslalem, ze tak musi byc i wyszedlem do pracy. Po powrocie wyciagam z usb i zero reakcji W ogole nic sie nie dzieje. Telefon jej nie widzi.:/ Czy ktos moze z was wie czego to moze byc przyczyna? Czy moze ja cos zle robie, czy tez mialem pecha i nacieszylem sie nia 2 tygodnie? Dodam, ze od razu jak tylko przyszla to ja ladowalem i wszystko bylo okej. Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Czyli nie ja pierwszy miałem ten problem, zobacz swój kabel ja dostałem taki i styki zwyczajnie nie łączyły więc ładować się nie dało, a po kilku próbach wkładania miband do ładowarki to już oba piny się cofnęły i po robocie. Sam MiBand pewnie Ci się rozładował do cna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Wyglada jakby ten "dzyndzelek" się zablokował. Może spróbuj go rozruszać lub popsikać jakimś WD40. Tapnięte z Xiaomi MI3W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Wiele próbowałem już i nic nie dało rady go wyjąć, co ciekawe po kilku podłączeniach miband drugi zapadł się tak samo i już ani rusz, ja na szczęście mam dwa mibandy, więc używam kabla z drugiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Teoretycznie skoro opaskę ładuje się raz na ponad miesiąc (ja jeszcze nie ładowałem drugi raz) to jak komuś nie działa kabelek to inna osoba może wysłać drugiej, ta podładuje i odeśle Śmieszne ale teoretycznie można bo tych kabelków nie da się dostać chyba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czajnik83 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 U mnie te styki wygladaja normalnie. Nie wygladaja na cofniete. Poza tym tylko raz ladowalem ta ladowarka:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgred83 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Na krotko kabelkami mozna podlaczyc albo samemu cos pokombinowac. Przeciez musi sie tylko stykac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czajnik83 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Wiem, ze musi sie tylko stykac. Sek w tym, ze za pierwszym razem jak tylko przyszla opaska to ladowalo sie bez problemu, a teraz za 2 razem zero jakiejkolwiek reakcji :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejKu Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Czyli nie ja pierwszy miałem ten problem, zobacz swój kabel ja dostałem taki i styki zwyczajnie nie łączyły więc ładować się nie dało, a po kilku próbach wkładania miband do ładowarki to już oba piny się cofnęły i po robocie. Sam MiBand pewnie Ci się rozładował do cna.a.pngb.png Mam ten sam problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergeron Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Gdzie w najnowszych romach (4.11.21) znajduje się apka MiOpaska? Wcześniej była w data/miui/apps a teraz widzę, że jej tam nie ma. Chciałem sobie ją wyciągnąć i zainstalować na telefonie bez miui, ale widzę, że na razie nie ma takiej możliwości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osekltd Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Sprawdź w data/apps. Jest tam. _____________ Pozdrawiam OsekLtd Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergeron Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Nie ma: http://screenshooter.net/100256260/uwuyyuf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Jest. hm.health. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergeron Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 To bardziej mi pasowało do iHealth i dlatego nie skojarzyłem, że to MiBand. Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joseph999 Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Czy wam również zdarza się że opaska nie sygnalizuje połączeń przychodzących? Wydaje mi się że jest tak w około 50% Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Upewnij się czy apka jest w autostarcie Wysłane z MI4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joseph999 Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Nie była Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Nie wiem czy to nowa wersja czy zima i wczesny wieczór, ale opaska zaczęła w końcu doliczać drzemkę w trakcie dnia do snu. https://docs.google.com/file/d/0B1ASe-2TlWPjWjY3WFZ3ZGZQNTg/edit?usp=docslist_apihttps://docs.google.com/file/d/0B1ASe-2TlWPjSHp1elFKMjFFWGc/edit?usp=docslist_api Gdzie od 3:30 do 10:30 byłem w pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Bujak Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 (edited) @zdunex25 Niezły czas wstawania... U mnie półtorej godziny czytania z wieczerzy zalicza do snu. Wydaje mi się że wcześniej (przed aktualizacją) lepiej to działało. Edited November 25, 2014 by Mariusz Bujak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Jak wstałem o świcie to nie było czasu wstawania (tylko, że wstałem o 3:15) dopiero jak po pracy się położyłem odespać to pokazało całą poprzednią aktywność jak czas wstawania. W każdym razie by policzyć sen z nocy i sen z dnia jako jeden cykl to musi pokazać tak jak pokazało inaczej nie połączyłoby tego w jeden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osekltd Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Chyba właśnie padła mi jedna Mi opaska. Rozładowało jej baterię z 95% w 2 dni, nie reaguje na ładowanie -nie świecą diody, nie daje się jej sparować ani z Redmi 1S, ani z Note ani z Note LTE. Kupiona w IBUYGOU, ciekawe jak długo będzie trwał proces naprawy gwarancyjnej. Ma ktoś jakieś doświadczenia w reklamowaniu miband'a? _____________ Pozdrawiam OsekLtd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infans Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Chyba właśnie padła mi jedna Mi opaska. Rozładowało jej baterię z 95% w 2 dni, nie reaguje na ładowanie -nie świecą diody, nie daje się jej sparować ani z Redmi 1S, ani z Note ani z Note LTE. Kupiona w IBUYGOU, ciekawe jak długo będzie trwał proces naprawy gwarancyjnej. Ma ktoś jakieś doświadczenia w reklamowaniu miband'a? _____________ Pozdrawiam OsekLtdcześć. Mi też padł miband z ibuygou, post na pierwszej lub drugiej stronie tego tematu. Ibuygou odpisalo mi że nie ma gwarancji na akcesoria zaproponowali bon o wartości 5$... MI3W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czajnik83 Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 (edited) Mi takze padl mi band po 2 tygodniach:/// Lipa jakas . Hahahah bon o wartosci 5$ dobre Mi zaproponowali zebym kupil sobie druga opaske i sprawdzil co sie w pierwszej zepsulo^^ korespondowalem z nimi chyba ze 2 tygodnie i stwierdzilem, ze to nie ma najmniejszego sensu, poniewaz oni i tak nie przysla nowej. Ja nawet wysylalem na ich prosbe film pokazujacy, ze po podlaczeniu do kompa nie ma zadnej reakcji. Niestety to tez nic nie dalo, wiec grzecznie pozegnalem sie z nimi i napisalem, ze sa alternatywne sklepy. Szkoda troche, ze za 25$ tak podchodza kiepsko do sprawy reklamacji. Jak widac opaski psuja sie dosc czesto i oni dobrze o tym wiedza. Edited November 30, 2014 by Czajnik83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedukacja Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Ja swoja wyciagnalem wczoraj z pudełka nową było 27℅ dziś naladowalem ja pierwszy raz na 100% i po dwóch godzinach jest już 89% baterii(???) Zrobiłem to przez usb 2.0 w laptopie. Może to wina tego w jaki sposób była ładowana(albo okaże się ze dostałem wadliwą sztukę)? Wiec pytanie mam następujące Czy jak podepne ja pod ladowarke od telefonu od Xiaomi 5V / 2A to nie uszkodze baterii? Jak myslicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupi49 Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Nie uszkodzisz, ja tak już 2gi raz ładowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki_ Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 cześć. Mi też padł miband z ibuygou, post na pierwszej lub drugiej stronie tego tematu. Ibuygou odpisalo mi że nie ma gwarancji na akcesoria zaproponowali bon o wartości 5$... MI3W Ale frajerzy z tego ibuygou. Wkurzyło mnie to mocno. Opaska, czy kabelek czy telefon to jest produkt i powienin mieć taką samą gwarancję jak wszystko bez wzgledu na to ile kosztuje. Bo niby kto uznaje czy to jest akcesorium czy nie? Ja mogę sobie zamówić samą opaskę bez telefonu i traktować jako mój główny i jedyny produkt a nie jakieś akcesorium. Na razie opaska jeszcze mi działa, ale już jestem wkurwiony na samą myśl. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Ale frajerzy z tego ibuygou. Wkurzyło mnie to mocno. Opaska, czy kabelek czy telefon to jest produkt i powienin mieć taką samą gwarancję jak wszystko bez wzgledu na to ile kosztuje. Bo niby kto uznaje czy to jest akcesorium czy nie? Ja mogę sobie zamówić samą opaskę bez telefonu i traktować jako mój główny i jedyny produkt a nie jakieś akcesorium. Na razie opaska jeszcze mi działa, ale już jestem wkurwiony na samą myśl. To sa chiny, tam mozna wszystko Koszt wysylki do Chin i odsylki do Polski kosztuje wiecej niz MiBand w Chinach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Dlatego powinni po np video czy fotce ze nie działa wysyłać nowe. Wysłane z MI4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eru Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Tak się właśnie psuje swoja markę i renomę, no ale jak kto woli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts