Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mipad będzie pod tegre. wnioskuje że jest to bez różnicy, bo przecież tablet i tak nie dzwoni. czy jednak posiadanie chinskiego układu wiąże się z jakimiś problemami o których nie mam pojęcia?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

No właśnie, cholera, zamawiałem od "niej" już masę różnych chińskich telefonów i gadżetów, wszystko zawsze było oryginalne... skąd takie ceny wyciąga - mnie nie pytaj.

Wciąż się waham :P. Kupiłbym pewnie MiPada, ale kilka dni temu kupiłem komputer i w sumie MiPad nie jest mi jakoś strasznie potrzebny. Z drugiej strony, mam już dość Lumii 920, także wybór będzie chyba jeden.

Edytowane przez Bartek
Opublikowano

Co do problemów z mipadem, oczywiście, że są bo to nowy produkt. Nawet produkty appla mają problemy po wypuszczeniu na rynek. Co do samych minusów, że nie ma gpsu, nie wiem po co komu gps w tablecie. Dla mnie np. nie jest potrzebny.

Co do ceny 240 dollarów, wybaczcie, ale nigdy w życiu nie uwierzę, że to prawda, dlaczego? Bo Xiaomi po tyle sprzedaje, więc jakim cudem jakaś chinka może je po tyle sprzedawać. Odpowiedzcie sobie sami na pytanie czy to jest oryginał.

Opublikowano

Co do problemów z mipadem, oczywiście, że są bo to nowy produkt. (...)

Jeśli są to problemy software'owe to pal licho, prędzej czy później jakaś łatka to poprawi. Gorzej, jeśli jest jakiś problem z podzespołem (-ami).

Opublikowano

Tzn ja mam raczej problem sprzętowy. Na szczęście zidentyfikowalem tylko dwie osoby z wadliwym MiPadem. Ja i kolega z Czech. Mamy podobne numery seryjne. Reszta ma dobre MiPady. Także wydam rom na dniach.

Opublikowano

Tzn ja mam raczej problem sprzętowy. Na szczęście zidentyfikowalem tylko dwie osoby z wadliwym MiPadem. Ja i kolega z Czech. Mamy podobne numery seryjne. Reszta ma dobre MiPady. Także wydam rom na dniach.

A w czym był problem?

Opublikowano

Wiecie może coś na temat tego, kiedy mogą być dostępne inne wersje kolorystyczne?

A jaką wersję byś chciał mieć? Spróbuję się dowiedzieć czy ktoś ma na stanie.

Opublikowano

Właśnie to jest trochę dziwne, że na fotkach jest, ale nie ma w sprzedaży. Może za jakiś czas będzie. Najśmieszniejsze też jest to, że możesz kupić oryginalny czarny pokrowiec. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...