Bajlif Posted July 21, 2018 Share Posted July 21, 2018 Dzień dobry, Nie mogę znaleźć wydawałoby się oczywistego ustawienia. Proszę naprowadźcie mnie gdzie tego szukać: chcę zmienić dźwięk powiadomienia SMS, ale w taki sposób aby był odmienny od domyślnego dźwięku powiadomień, który ustawia się w menu "dźwięk i wibracje". Ten jest bowiem wykorzystywany również przez inne aplikacje. Miui 10 - 8.7.19 (Mi6) Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esperer Posted July 21, 2018 Share Posted July 21, 2018 Na wersjach do 7.19. NIE DA SIĘ!!! Dopiero od 7.19 można Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tartary Posted July 21, 2018 Share Posted July 21, 2018 (edited) @Bajlif @Esperer Da się. Ustawienia - zainstalowane - SMS - powiadomienia - SMS - własny dźwięk - wybierz lokalny dzwonek Edited July 21, 2018 by Tartary 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 (edited) Próbowałem dzisiaj zainstalować Xiaomi.eu. Startowałem z softu 9.5.6 9.5.8, zatem najpierw wgranie ostatniego deva, unlock, wgranie TWRP (3.2.2) i instalacja xiaomi.eu (ostatniej wersji). Niestety, telefon nie chciał wstać. Bootloop i koniec. Co zrobiłem źle? Edited July 26, 2018 by don_kamillo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 (edited) Format Data przy instalacji zrobiony? To dosyć ważna rzecz, o której wiele osób zapomina Edited July 26, 2018 by Orjon Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 (edited) Oczywiście. Kilka razy próbowałem, nawet drugi raz ściągnąłem ROM i sprawdziłem sumy kontrolne. Zadziałało. Edited July 26, 2018 by don_kamillo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Witam. Czy stable miui10 można wgrać bezpośrednio przez twrp na dev miui10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayZ93 Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 U mnie jest problem z internetem mobilnym.jaka sieć? Orange?Tapatalk - Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 (edited) Jakiego twrp używacie do wgrania softu? Znowu mnie podkusiło na wgranie xiaomi.eu i znowu mam bootloop. Zawsze po zadaniu pytania na forum, musi ruszać Edited December 20, 2018 by don_kamillo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pszyman74 Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 Dzień dobry, Mam Mi6 z wgranym xiaomi.eu w wersji V10.0.1.0.OCACNFH (stabilny). Ostatnio po sprawdzeniu dostępności aktualizacji pojawia się do zainstalowania wersja 10.0.2.0. Ale gdy klikam "Pobierz (1.4G)" po chwili wyskakuje mi komunikat "Wersja MIUI jest aktualna!" i nic się nie dzieje. Słowem nie mogę zaktualizować się do 10.0.2.0 przez OTA. Jakieś pomysły co z tym zrobić? Nie chciałbym na nowo ustawiać wszystkiego w telefonie po wgraniu od zera systemu na telefon. Dzięki, Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 Ściągnij aktualizację ręcznie (w google: wersje stabilne xiaomi.eu).wysłane z RN5 via Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zysiu.3 Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 Problem z internetem mobilnym w Orange:( Co można zrobić? 9.2.28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas_Anderson Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 Zmień ustawienia punktu dostępowego z ipv6 na ipv4Oreo tastes better with Mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo1977 Posted April 25, 2019 Share Posted April 25, 2019 Witam, wczoraj przesiadłem się z Redmi 4 pro na mi6, jest to telefon z drugiej ręki. Chciałbym zainstalować miui pl z którego byłem bardzo zadowolony na poprzednim telefonie. Teraz mam pytanie odnośnie oprogramowania które jest na telefonie, po uruchomieniu telefon pobrał sobie jakąś aktualizacje ale to chyba nie jest miui pl. Tak to u mnie wygląda. Co to jest za soft i czy przy tym sofcie mogę zainstalować miui pl z poziomu telefonu. Pobrać, wybrać zip i instalować? Nie chce nic uceglić, stąd pytanie. Dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Jest to miui global dev. Żeby miuipolska wgrać podążaj za PORADNIKIEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo1977 Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts