LoOp Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 7 minut temu, Eragon napisał: @LoOpJesteś jedną z pierwszych osób z Mi6, w Polsce. Zainstalujesz i dasz nam ładnie znać czy sprzęt działa czy....nie Dziękujemy. Nie napawa mnie to optymizmem xD ale dobra. A jakby nie działało to da rade zainstalować poprzedni soft? XD
galakty Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 2 godziny temu, LoOp napisał: Przeniosło mnie Czyli pobierać i odblokowywać? XD Nie zdziw się, jak unlock stanie na 50%. Tak tylko uprzedzam
galakty Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 1 minutę temu, Zeork napisał: Ja ma zgodę i oficjalny rom china dev lub stable to na mi unlocku 1.xx przejdzie bez problemu bez zaznaczania opcji dev i oem unlock. A na mi unlock 2.xx musi minąć 72h od połaczenia z kontem xiaomi w opcjach dev i oem unlock musi być włączony. Dlatego wolę mi unlock 1.xx pięknie mi5c także odblokowałem. Tu, że przeszło do pobrania mi unlocka wcale nie oznacza, że już ma zgodę, no i mi unlock pobierze mu 2.xx więc raczej unlock nie przejdzie dziś. Sent from my MI 5C using Tapatalk Nope. 1XX też ma problemy z odblokowaniem, sam tego doświadczyłem i masa ludzi z Mi4C przy przejściu na Androida 7.
pawel.sierzant.h Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 A mi 6 w wersji niebieskiej będzie dostępny w 64gb? bo miałem Mi5 Pro i 64 GB mi wystarczy. bo kupiłem pre order na ibg za 435 dolarów a teraz to znikło i są tylko 128 niebieskie Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
LoOp Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Zrobiłem wszystko co trzeba żeby odblokować bootloader i teraz pytanie. Jak stanie na tych 50% to co z tym zrobić? XD 1
LoOp Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 2 minuty temu, galakty napisał: Spróbować za tydzień. Wiem, ale to się samo zakończy i zrebootuje telefon, czy mam to jakoś wyłączyć ?
galakty Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Przed chwilą, LoOp napisał: Wiem, ale to się samo zakończy i zrebootuje telefon, czy mam to jakoś wyłączyć ? Odłączasz i resetujesz i system się włączy.
LoOp Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 (edited) Ok. Udało mi się wszystko zrobić dziś i soft póki co działa XD Ale nie wiem czemu nie działa aplikacja google (wyszukiwanie), zachowuje się tak jakby nie było dostępu do internetu... Ma ktoś jakiś pomysł? Edit : Już wszystko Ok. XD Edited May 19, 2017 by LoOp
tutek Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 11 godzin temu, pawel.sierzant.h napisał: A mi 6 w wersji niebieskiej będzie dostępny w 64gb? bo miałem Mi5 Pro i 64 GB mi wystarczy. bo kupiłem pre order na ibg za 435 dolarów a teraz to znikło i są tylko 128 niebieskie Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka ma się w IBG dopiero w czerwcu pojawić, też poluje na niebieski.
pawel.sierzant.h Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 ma się w IBG dopiero w czerwcu pojawić, też poluje na niebieski.z ibg napisali mi też że powinien być pod koniec maja lub chwilkę później. mamy już 20 maj więc i tak za kilkanaście dni będzie miałem mi 5 Pro ale przegrzalem prawdopodobnie wyświetlacz bo w styczniu pojawił się grubszy pasek żółtego ekranu na wielkość jednej ikonki. sprzedałem komuś komu to nie przeszkadza. potem kupiłem mi Maxa i się wkurwialem na aparat bo robi foty jak jakiś chinski solid ale na szczęście spadł na beton i pajaczek mimo Gorilla Glass sprzedałem ponownie komuś komu to nie przeszkadza. mi 5 Pro kupiłem na ibg i 2 lata gwarancji czyli dokupilem rok za grosze więcej ale co z tego jak nie chcieli mi we Wrocławiu naprawić bo z mojej winy niby. pilnował em. co prawda jak grałem pod ladowarka to dochodziło do 55 stopni na wyświetlaczu. stało się to nagle po wyciągnięciu z kieszeni. z czasem powiększalo więc sprzedałem. tym razem kupiłem 64gb bo wystarczy mi i nie brałem gwarancji dodatkowej bo maja cała listę która zastrzegają że nie uwzględnia w naprawie to po ch*j. pozdrawiam. czekam na tą mi6 dzieląc telefon Redmi 3 z żoną na 2 sim. chcę już porobić zdjęcia na dworze mrufkom S bliska.. i jeszcze jedno udało mi się kupić na ibg Mi5 Pro w pre order za 1700zl przy błędzie cenowym w funtach. nie chciałem ruszać gówna jak inni i nie pisałem do nich nic i wysłali mi jako jednemu z pierwszych 30 osób w Europie 07.06.2016r. inni musieli dopłacać różnice. tym razem już kupiłem wersję 6/64 w pre order Deep Blue za 435 dolarów plus DHL za 17 dolarów. tym razem bez ubezpieczenia bo przy mi 5 Pro ubezpieczylem za 25 dolarów od VAT ale pobrał mi kurier tylko 80 zł więc 20 dychy w plecy w tym przypadku. tutaj przy mi 6 bez ubezpieczenia wziąłem bo ludzie piszą z ibg zawsze idzie z niska opłata około 80 zł. jak przyjdzie 23 procent vatu 400zl to się pierdolne ta paczka w łeb za głupotę. mam nadzieję że wersja 64gb to będzie Deep Blue jak na filmach na YT że złotymi ramkami a nie fioletowy k**wa z czarnymi Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Acid Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Serio Mi6 ma tylko biały kolor diody LED od powiadomień?
LoOp Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 3 godziny temu, Acid napisał: Serio Mi6 ma tylko biały kolor diody LED od powiadomień? Tak
Acid Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Czyli tak samo jak jedyny inny model... najbardziej budżetowy w ofercie... Redmi 4A.
LoOp Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Przed chwilą, Acid napisał: Czyli tak samo jak jedyny inny model... najbardziej budżetowy w ofercie... Redmi 4A. Szczerze mówiąc to jakoś nie przeszkadza przy użytkowaniu
Elcomendante Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Witam wszystkich ....przepraszam z góry za banalne pytanie ale jestem dziewica jeśli chodzi o urządzania xiaomi. Czekam za zamówionym mi6 (ibg)i z tego co wyczytałem posiada on global rom multilanguages . Czy powinienem przesiąść się odrazu na miui Polska ? Czy mogę zostać przy tym sofcie od ibg? Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tpawel Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Jeśli to normalny global i będzie działać ok to możesz sobie zostacEdit: czuje się dopieszczony https://gizchina.com.pl/2017/05/19/xiaomi-nowe-sluchawki-usb-c/amp/
majdan12 Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Ja osobiście wole zieloną diodę powiadomień bo doskonale ją widać niż białą...
Elcomendante Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Niestety nie jest to prawdziwy global.Niestety?...rozumiem, ze gorszy ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Acid Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 No nie jest to prawdziwy global. Stąd masz iść na miuipolska.
Elcomendante Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 No nie jest to prawdziwy global. Stąd masz iść na miuipolska. A jak z gwarancją?Wykupilem 2 letnia w EUWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rezmus Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 5 godzin temu, Acid napisał: Czyli tak samo jak jedyny inny model... najbardziej budżetowy w ofercie... Redmi 4A. 4x tez ma biala
galakty Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 7 godzin temu, LoOp napisał: Szczerze mówiąc to jakoś nie przeszkadza przy użytkowaniu Nie chodzi o to czy przeszkadza, bo to kwestia gustu. Ale jednak flagowiec warty 1700 zł powinien mieć kilka kolorów... Inni potrafią zrobić RGB (miliony kolorów) a tu mamy jeden... Na starych Redmiakach jest chyba 6-8 do wyboru :/
PurpleHaze Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 7 godzin temu, Acid napisał: Czyli tak samo jak jedyny inny model... najbardziej budżetowy w ofercie... Redmi 4A. Mojej narzeczonej redmi 4a swieci na rozne kolory, pierwsze slysze zeby byl tylko bialy... Pic rel
galakty Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Dobra, a czy ktoś pomyślał... Że to może nowa moda? Konkurencja ma kilka kolorów, a my mamy jeden! Do tego usuwamy jacka! Patrzcie jakie pioniery z nas...
pawel.sierzant.h Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Mojej narzeczonej redmi 4a swieci na rozne kolory, pierwsze slysze zeby byl tylko bialy... Pic rel to kto tu kłamie Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Cake Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 1 godzinę temu, galakty napisał: Dobra, a czy ktoś pomyślał... Że to może nowa moda? Konkurencja ma kilka kolorów, a my mamy jeden! Do tego usuwamy jacka! Patrzcie jakie pioniery z nas... A Ty dalej o tym jacku xD 1
RedXII Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 (edited) „Wiesz. Jest jack, nie ma jacka – jestem Moui” ~Moiu – Vaiana Skarb oceanu Za dużo filmów z dziećmi oglądam. Edited May 20, 2017 by RedXII
sp4ubw Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Miałem kupować ale tak czytam, czytam i coś czuję, że kupię co innego. Chocby MI5c, przynajmniej egzotyczny, tańszy j ma Jacka.
kamillm Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 53 minuty temu, MaxPrime napisał: Uwaga na Januszy Biznesu Żal mi takich ludzi.... marża konkretna 5
pawelll Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Nie rozumiem czemu się czepiacie. W końcu jest swoboda działalności gospodarczej czy nie? Każdy może produkować co chce (no powiedzmy prawie wszytko) i sprzedawać komu chce i za ile chce. A cena towaru? Jest wynikiem umowy między sprzedającym i kupującym. Jeśli nie znajdzie się chętny na zbyt wysoką cenę to towar się nie sprzeda. Tak to działa- już od kilku tysięcy lat. 1
Recommended Posts