Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czasem pod wpływem wysokiej temperatury otoczenia odchodzi trochę tylny panel obudowy, ponieważ jest klejony tylko. Oczywiście nie jest tak że odpadnie ale jak ktoś wpatruje się w spasowanie to zauważy to. Jak ktoś ma telefon z futerałem to problemu nie widać.

Wysłane z MI6

• 4 weeks later...
Posted

JA MAM TAKIE PYTANIE

czy kupilibyscie jesszce raz mi 6 ?bo zakladam ze wiekszosc z nas nie miala mozliwosci przetestowania przed zakupem ., czy wybralibyscie co innego ?

Posted
4 godziny temu, 2zerozero7 napisał:

JA MAM TAKIE PYTANIE

czy kupilibyscie jesszce raz mi 6 ?bo zakladam ze wiekszosc z nas nie miala mozliwosci przetestowania przed zakupem ., czy wybralibyscie co innego ?

Ja bez wahania kupiłbym jeszcze raz. Nic lepszego na rynku za 1344zł nie znajdę. 

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Mam pytanie ....cały czas pokazuje mi się komunikaty o roamingu i drugi o danych mobilnych rozłączonych .Można jakoś się ich pozbyć żeby się nie pojawiały ?

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Taka ciekawostka. Narzekamy że flagowce Xiaomi (i nie tylko) w PL są o wiele droższe niż w Chinach, głównie przez podatki i marże, a tu okazuje się, że można sprzedawać flagowca w EU taniej niż w Chinach. 

Zauważyłem, że ta Nubia ma matryce, taką jak HTC U11, ale HTC ma OIS a Nubia jak przystało na tegoroczne Chinczyki tylko EIS...

https://komorkomania.pl/35224,zte-nubia-z17s-oficjalnie-ten-swietny-smartfon-w-europie-pojawi-sie-jako-archos-diamond-omega

Edited by tryhp3
Posted
Dnia 7.09.2017 o 21:12, 2zerozero7 napisał:

JA MAM TAKIE PYTANIE

Jak dla mnie to tak. Bateria mogłaby być lepsza ale przesiadłem się z króla Note 4x :P

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...