Guest Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Jak się ma xposed można zainstalować applocale i ustawić angielski tylko dla mifita działa wtedy caller i sms id ...Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu TapatalkaPotwierdzam, działa. Dzięki za fajne rozwiązanie Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Jak się ma xposed można zainstalować applocale i ustawić angielski tylko dla mifita działa wtedy caller i sms id ...Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu TapatalkaPotwierdzam, działa. Dzięki za fajne rozwiązanie Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Do tych zmian root rozumiem potrzebny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mckale Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Do tych zmian root rozumiem potrzebny?ObligatoryjnyWysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kernel Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Siemka dzisiaj doszedł do mnie miband 2 prosto z Ali i rozczarowanie, nie łączy z telefonem Xiaomi redminote 3 pro. Co jest ?, niby sparowany, a rozłączony. Próbuje wyrzucić to sparowanie i jeszcze raz sparować ale lipa nie da się. Jak to rozwiązać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Łączyłeś przez Mi Fita czy przez Ustawienia -> Bluetooth?Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kernel Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 (edited) Łączyłem przez Ustawienia bluetooth nie można usunąć urządzenia bluetooth z androida, czyli sparowaną nie podłączoną opaskę miband 2... Edited December 28, 2016 by kernel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Sparuj opaskę przez Mi Fit. Masz o tym wyraźną informację. Nadaj wszystkie wymagane uprawnienia i będzie śmigać. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kernel Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 (edited) Mam nadane wszystkie uprawnienia, problemem jest, że nie mogę rozłączyć pary , żeby aktywować połączenie przez MiFit. Przyssało na amen, ani ponowne uruchomienie, ani wyłączenie, włączenie bluetooth nic nie daje. Cały czas ma sparowane, ale rozłączone, nie mogę usunąć tego sparowania, ani nie mogę połączyć. Może mogę gdzieś zwolnić pamięć na tym urządzeniu, żeby puściło i, żebym mógł przez MiFit zacząć pomownie parować. Na początku nie zrobiłem, tego przez MiFit tylko z ustawień bluetooth. Edited December 29, 2016 by kernel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Sparowałeś z BT, ok. olej to, sparuj z Mi Fit jak na screenie wyżej. Masz taką opcję? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kernel Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 No właśnie nie chce sparować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Wyczyść dane Mi Fit i odinstaluj. Wyczyść dane BT. Potem zainstaluj Mi Fit i paruj z nim, nie z BT. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kernel Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 (edited) Widzisz, cały czas piszę niema możliwości wyczyszczenia danych BT. Pisałem przed chwilą, czy jakoś systemowo się nie da ? Wyczyścić to i zacząć od nowa. Edited December 29, 2016 by kernel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Więc reset do fabrycznych? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kernel Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Nie łam mi serca to nie to. Teraz zainstalowałem na telefonie żony, MiFit i próbowałem to zrobić z poziomu MiFit i niestety też sie nie udało to jest coś innego. Jaki może być problem, czy mogę mieć coś zablokowane w urządzeniu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Spróbuj może downgrade firmware opaski wgrywając Mifit starsze. Może coś z oprogramowaniem opaski. http://en.miui.com/thread-439643-1-1.html Tu masz linki Mifita - http://www.apkmirror.com/?s=mi+fit&post_type=app_release&searchtype=apk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gacyk Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Koledzy a może powiecie mi co to jest za opcja w wersji programu chińskiej|???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Czy z Mi Band 2 można sterować odtwarzaczem muzyki w telefonie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waterloo Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Koledzy a może powiecie mi co to jest za opcja w wersji programu chińskiej|???? Widoczność dla urządzeń w pobliżu Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gacyk Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 @@qwerty można, programem Notify & Fit for MiBand, + wiele innych opcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 15 minut temu, qwerty napisał: Czy z Mi Band 2 można sterować odtwarzaczem muzyki w telefonie? Albo w Notify masz taką finkcję w wersji PRO albo tu - https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.explab.mibandmusiccontrol&hl=pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 (edited) post do usunięcia Edited December 29, 2016 by qwerty Link to comment Share on other sites More sharing options...
maludroid Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 (edited) Del Edited December 29, 2016 by maludroid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 @kernel Najprawdopodobniej masz podróbke także zostaje Ci zwrot Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
janosikk Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Da się jakoś żeby na wersji 2.2.9 polskiej działało pokazywanie ID dzwoniącego? Jak zmienię na język angielski to działa po powrocie na polski już nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Da się jakoś żeby na wersji 2.2.9 polskiej działało pokazywanie ID dzwoniącego? Jak zmienię na język angielski to działa po powrocie na polski już nie. Chyba nie. Jeżeli masz Xposed, możesz zmienić język na angielski tylko dla Mi Fita.Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Przecież działa. Trzeba ustawić w MiFit id i odinstalować, używać tylko N&FfMB.BTW nowa wersja wprowadziła wyświetlanie całych wiadomości podzielonych na kilka wpisów. /Edit nie wiem jakie funkcje obsługuje podstawowa wersja, mam PRO od pierwszego dnia gdy udało się połączyć MB2. Aktualizacja przez program, pojawia się info na górze menu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 (edited) 56 minut temu, sondejmarek napisał: Przecież działa. Trzeba ustawić w MiFit id i odinstalować, używać tylko N&FfMB. BTW nowa wersja wprowadziła wyświetlanie całych wiadomości podziemnych na kilka wpisów. Ukryj treść Ciekawe, zainstalowałem i nie mimo że opcja jednak jest to powiadomienia są .standardowe a przy tym masę pamięci zjada kiedy jest w tle uruchomione. @sondejmarek Piszesz że trzeba włączyć ID cal w mifit, czyli zmieniłeś na angielski albo chinski, włączyłeś tą opcję i odinstalowałeś? Dzięki za wskazówki, kiedyś używałem tej apki ale widzę że do niej wrócę, działa powiadamianie w wersji PRO najnowszej bez zmiany żadnego języka. Edited December 30, 2016 by Vergiliusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Przełączyłem na angielski włączyłem opcję wróciłem na polski i OdinstalowałemMi Fit mam na tablecie i tam sobie zmieniam ustawienia Jeśli potrzebuje oraz aktualizuje firmware ooaski 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle144 Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Kupiłam właśnie Mi Banda 2, ale jest problem- działa, lecz nie chce się ładować. Ładowała się może z minutę, przy czym "pastylka" bardzo się nagrzała, a pozniej nic- cisza. Kabel działa normalnie, więc to nie jego wina. Spotkał się ktoś kiedyś z podobnym problemem? Da się to jakoś naprawić czy raczej w grę wchodzi tylko reklamacja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 2 godziny temu, sondejmarek napisał: Przecież działa. Trzeba ustawić w MiFit id i odinstalować, używać tylko N&FfMB. BTW nowa wersja wprowadziła wyświetlanie całych wiadomości podzielonych na kilka wpisów. Ukryj treść /Edit nie wiem jakie funkcje obsługuje podstawowa wersja, mam PRO od pierwszego dnia gdy udało się połączyć MB2. Aktualizacja przez program, pojawia się info na górze menu Ukryj treść A czy 2 sms z tego samego nr też jest odczytywany? Bo ostatnio info na opasce było - masz 2 wiadomości. I to samo było na Messenger - gdy ktoś napisał kilka razy to było takie samo info albo - rozpocznij konwersacje. Jak jest teraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Jakie źródło? Ja ładuje Z power banku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle144 Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Próbowałam z powerbanka i z laptopa i nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrissToff Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Sprawdź czy źródło do którego podłaczyłaś pierwszy raz opaskę jest sprawne, czy ma 5V. Jak ma więcej mogło uszkodzić pastylkę .Wysłane z mojego smart i Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts