simcold Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Jakiego masz mifita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Ja mam w szrobrązowym w czerwcu zaraz po premierze kupiony więc oryginalny (raczej). W rodzinie był taki prezent pod choinkę i naklejka jest mniejsza ale z MiFitem działa. Brak angielskiego na naklejce.Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksikor Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Mam wersję ze sklepu play Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Jaka dokladnie? I jaki algirytm Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksikor Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Firm 1.0.1.28 Apk 2.2.9 (ze sklepu play) Algortm 1.0.82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Wgraj 1.0.1.29. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavkoTM Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Skąd ściągacie v. 2.2.7.4? Ja znajduję tylko na apk mirror 2 wersje oznaczone 2.2.7, ale obie nie pokazują ID dzwoniącego - przestaje to działać od razu po zainstalowaniu v. 2.2.7, jeszcze zanim zmienię język na PL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Wgraj 1.0.1.29.I to pomoże na baterie która pada w 30 minut i ładuje się w minutę ? No helloł...Bateria ładuje się jakieś 30 minut i pada po 30 dniach. W tym przypadku bateria padnięta i basta.Wysłane z MI5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maaro Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Wrzuć link tej aukcji na której kupiłeś ta opaskę. Podejrzy się i zobaczy w komentarzach. Jakby okazała się nie oryginalną to zawsze innych można przestrzec. Ja wszystkie opaski kupowałem u jednego sprzedawcy. Global Version Xiaomi Mi Band 2 miband 2 Smartband OLED display touchpad heart rate monitor Bluetooth 4.0 fitness trackerhttp://s.aliexpress.com/zuAj6NZj (from AliExpress Android) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 4 godziny temu, darksikor napisał: Jeśli ktoś wie jak to rozwiązać to proszę o pomoc bo w tym momencie trochę zrobiłem nieudany prezent Zmiana wersji aplikacji, czy firmware nic nie da, po prostu trafiłeś na wadliwy egzemplarz, a prezent udany tylko popsuty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksikor Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 http://www.aliexpress.com/item/32675506919/32675506919.html Kupowałem od nich. Z komentarzy wynikało że sprzedawca okey. Może FromWP masz rację i trafiłem na jakiś zepsuty egzemplarz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Jeśli już rozmawiamy o ver oprogramowania to trzeba wspomnieć że 3 czy 4 cyfry nie są jedynym wyznacznikiem. I nie mam na myśli platformy (x86, arm.xx). Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksikor Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 próbowałem też oprogramowania ze strony xiaomi oraz ver mi fit 2.2.7.4 jednak żadna z nich nie zmieniła firmware z opaski. Spróbuję zwrócić ją i wymienić na nową niestety Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Zainstaluj najnowsza 2.9 i przelacz jezyk w tel na angielski Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 2 godziny temu, sondejmarek napisał: Jeśli już rozmawiamy o ver oprogramowania to trzeba wspomnieć że 3 czy 4 cyfry nie są jedynym wyznacznikiem. I nie mam na myśli platformy (x86, arm.xx). Ukryj treść Czy tylko na 2.2.7.4 jest ID w PL? Czy na tych 2 wersjach próbowałeś jak to wygląda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksikor Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 @simcold Też nie pomaga bo próbowałem wcześniej zmieniać na różne inne języki. Przy angielskim języku pobrał tylko jakąś paczkę językową i tyle. @milenium17 Pobrałem tą wersje z internetu ale to nie było ID w PL. Chciałem pobrać wersję z tego tematu ale link już nie działał. Jeszcze mam pytanie. Czy idzie zrobić downgrade oprogramowania do opaski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Piszą coś o 20 sek na guziku. Oraz tu - http://en.miui.com/thread-439643-1-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Używam Notify &fit... PRO, MiFit z telefonu usunąłem, mam tylko MF na tablecie do aktualizacji firmware w opasce.Powiadomienia działają na j polskim choć są krzaczki. U mnie chyba nie pobrało paczki języków, nie widziałem tego. Robiłem każdą aktualizację opaski niezwłocznie po ukazaniu się jej w ustawieniach MiFit lub APK mirror. Nie robiłem i nie będę robił aktualizacji tej aplikacji przez sklep Google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 (edited) Wyszła 2.2.10 - http://app.mi.com/details?id=com.xiaomi.hm.health&ref=search Wciąż brak ID w PL. Edited December 26, 2016 by milenium17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waterloo Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Wyszła 2.2.10 - http://app.mi.com/details?id=com.xiaomi.hm.health&ref=search Wciąż brak ID w PL. Poza tym jakieś nowości? Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Na szybko nie zobaczyłem nic nowego. Powrót na 2.2.7.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Aktualizowalo firm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavkoTM Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 @darksikor Link z poprzedniej strony już działa. U mnie ruszyło po wgraniu tej wersji pokazywanie ID, gdy wracam na PL. Chociaż w Twoim przypadku, to i tak pewnie nie pomoże... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 (edited) Nie, jedyna różnica jaką zauważyłem to animowany ludzik jak ustawi się bieganie nie bieżnię w trybie treningu. Animacja była tylko przy pierwszym uruchomieniu. Zauważalnych zmian brak. Edited December 26, 2016 by FromWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 51 minut temu, simcold napisał: Aktualizowalo firm? Nie pobiera nowego firmware. Próbowałem na języku PL, CN i EN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksikor Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 @slavkoTM Ściągnąłem ta wersje jednak instalacja kończy się niepowodzeniem. Ale pisałem już z "Przyjaciółmi z Chin" i zamienią na nowy model tylko muszę ten odesłać. Dzięki wszystkim za pomoc. Mam nadzieję że po wymianie wszystko będzie działać tak jak powinno Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Nie pobiera nowego firmware. Próbowałem na języku PL, CN i EN.Nie pobiera czy wgl nie ma nowego? Dajcoe changelog nowej weraji Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Nie pobiera nowego firmware. Próbowałem na języku PL, CN i EN.Nie pobiera czy wgl nie ma nowego? Dajcoe changelog nowej weraji Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Nie pobiera nowego firmware. Nie mam danych na temat zmian. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maaro Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 http://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-technology/mi-fit/mi-fit-2-2-10-release/#downloads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltez Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Dnia 20.12.2016 o 22:17, Vilge napisał: Piszę do osób które miały 2.2.9 i po przejściu na 2.2.7 dalej im nie działa wyświetlanie numeru. Zainstalujcie na nowo 2.2.9 obowiązkowo zmieńcie język na angielski, opaska dociągnie firmware (przy języku polskim pisało, że brak aktualizacji), dopiero wtedy odinstalujcie 2.2.9, zainstalujcie 2.2.7, zmieńcie na polski i bangla. Spróbujcie tym sposobem, u mnie zadziałał a też się z tym bujałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mckale Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Jak się ma xposed można zainstalować applocale i ustawić angielski tylko dla mifita działa wtedy caller i sms id ...Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Jak się ma xposed można zainstalować applocale i ustawić angielski tylko dla mifita działa wtedy caller i sms id ...Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu TapatalkaAle wtedy mi fit jest po angielsku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mckale Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Ale wtedy mi fit jest po angielsku?Dokładnie takWysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Jak się ma xposed można zainstalować applocale i ustawić angielski tylko dla mifita działa wtedy caller i sms id ...Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu TapatalkaPotwierdzam, działa. Dzięki za fajne rozwiązanie Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts